Reviews bij Landgoed d’n Heikant- nu Brasserie Bravoure
Beoordelingsverdeling
p t
Google review · 2 weken geledenVandaag een poging gedaan om bij Brasserie Bravoure wat te eten. De op de website vermeldde varkenshaas portsaus leek me heerlijk. Ik meldde me om 17.15 uur vandaag... De vriendelijke serveerster kon me bij navraag melden dat: De keuken éigenlijk dicht was, Ze éigenlijk geen diner deden, De overige gasten die dineerden éigenlijk van een golfclinic afkwamen, Ik éigenlijk wel frietjes met bitterballen kon krijgen. Ik denk éigenlijk dat brasserie iets betekend dat meer is als een eetcafé, maar ok internet geeft daar een heel onduidelijk beeld over. Bravoure spreekt daartegenover " Durf, gewaagd, lef, dapperheid enz enz" Over deze horeca gelegenheid is mij heel veel duidelijk geworden... Deze "Brasserie Bravoure" kan de vergelijking met een eetcafé niet eens aan! Wat dat betreft hebben ze dus wel "Bravoure" 🤣
Eddy B
Google review · 1 jaar geledenHaute-cuisine. Wij hebben heerlijk gegeten hier op valentijnsdag. We hadden een 4 gangen menu en t was echt heerlijk Heerlijke verse producten en fantastische smaak contrasten. De borden waren ook heel mooi opgemaakt. Een aanrader!
Marie-Christine van Lieshout
Google review · 1 jaar geledenMooie lokatie voor allerlei activiteiten. De appeltaart was heerlijk, het personeel behulpzaam en vriendelijk. Kaart voor diner niet echt uitgebreid, hopelijk ooit wat meer keuze want het restaurant nodigd wel uit.
Joost Konings
Google review · 4 jaar geledenToen ik aankwam, waren de genodigden er al. Een mooie, ronde gedekte tafel nodigde me uit om aan te schuiven, nadat ik een coronaverklaringsformulier had ingevuld en mijn voeten had geveegd. Het was nat buiten, in de avondlucht tekende zich een kleurrijk schouwspel af. Enfin, de kaart kwam op tafel. Ik kon niet kiezen. Alles leek me lekker. Ik dacht terug aan de tijd dat ik nog een veelvraat was. De tijden van stress, van overeten, van consumeren (met de nadruk op meren). Dus ik besloot te gaan voor wat ik echt lekker vond: vitello (lekker mals), tomatensoep (heerlijk met lente-ui), varkenshaas omwikkeld met spek en een ijsje na. De gastheer vroeg ik om een passend wijnadvies. Ik kreeg twee keuzes uit de categorie rood. Nu kon ik wel kiezen: een heerlijke dikke volle vette rode zware wijn. Niet alleen zwaar in de procenten, ook qua kilogrammen van de fles. Als je deze fles op een van de aanwezige gasten zou werpen, zou het fataal aflopen. Dat geschiedde dan ook niet, alleen werd deze kanon wel deskundig ontdaan van zijn vloeibare inhoud door de persoon die nu, voldaan, deze review tikt op de bijrijdersstoel van zijn luxewagen. Aardige bediening, porties lekker royaal (geen 100 gramproblematiek), het licht gedimd en de smaak verraadt dat er mensen met verstand van zaken staan de koken. Op korte termijn zal mijn lichaam wederkeren, zo besloot ik toen ik na het gireren de brasserie verliet en voldaan naar de parkeerplaats wandelde om via die route de Asdonkseweg te verlaten.
Jacco Bezuijen
Google review · 5 jaar geledenHeerlijk gegeten. 4 gangen menu voor 19,95. De chef heeft zich weer overtroffen. Gastheer Jos en gastvrouw Rita zoals altijd één en al oog voor de gasten en bedienend personeel is top.

Landgoed d’n Heikant- nu Brasserie Bravoure
- Asdonkseweg 6, 5735 SP Aarle-Rixtel, Nederland
- 0492 550 871