Reviews bij Restaurant D'arrêt
Beoordelingsverdeling
Youp
Google review · 4 maanden geledenTopservice! Sebastiaan was onze bediener en heeft onze jubileumavond perfect gemaakt. Echt een topper. De rode poon van mijn vriendin had helaas veel graatjes, maar voor de rest was het eten heerlijk.
Erik Sauer
Google review · 6 maanden geledenAlles 4 sterren en een gemiddelde van 3. Dat is gek. Het restaurant leek een hele leuke en bijzondere ervaring op de website. Ik keek er naar uit om hier met mijn vrienden bijzonder te gaan eten. Toen wij kwamen bleek dat net op die dag, 1 feb, het restaurant was overgenomen door Fletcher. En daar hun mijn verwachting. Van ceviche met naar en bouillabaisse naar tomatensoep en sate met friet. Dat is misschien wat gechargeerd, maar in essentie ben ik teleurgesteld in de ervaring, door mijn hoge verwachting. Het personeel was aardig en goed en het eten ook. De communicatie had beter gemoeten! De site was nog de oude, en ook tijdens onze reservering werd het niet gemeld. Maar voor iedereen die op zoek gaat naar de Fletcher ervaring, die is prima.
Luppo Arends
Google review · 10 maanden geledenWe hadden van onze kinderen een verblijf in het hotel gekregen, met daaraan gekoppeld een 3-gangen diner. Toen we in het restaurant de kaart die bij dit arrangement hoort zagen, hebben we gevraagd om de volledige kaart omdat er niets van onze gading bij zat. Uit de volledige kaart kozen we als hoofdgerecht de zeebaars en het parelhoen: Parelhoen - Curry, Rösti , Bloemkool, Prei, Raita, Papadum en Knoflook Zeebaars - Beurre Rouge, Kruiden Polenta, Groene Asperges en Gele Biet (omschrijving uit het menu) Daarnaast hebben we als side-order friet besteld. De zeebaars was een filet (1) van een kleine zeebaars met welgeteld 1 asperge en 1 klein stukje sperzieboon, met daarbij 3 aardappelrondjes. Het parelhoen bestond uit twee filets die waren gekookt en later even op de grill waren gelegd, zonder enige toevoeging van wat voor kruiden dan ook. Zó smakeloos hebben wij het nog nooit gegeten. De groente bestond uit een roosje bloemkool en 3 stukken prei, zó van de stengel gesneden en beetgaar gekookt. Wij hebben desgevraagd bij de bediening aangegeven wat we er van vonden, de reactie was dat ze het aan de keuken zouden doorgeven, verder werd er niets mee gedaan. Een tafel verder werd het parelhoen terug gestuurd naar de keuken. Wij hadden voor de volgende avond ook gereserveerd in het restaurant, dat hebben we terplekke geannuleerd.
Paula Hoekstra
Google review · 10 maanden geledenSmaken en texturen van de diverse gerechten zijn magnifiek in dit restaurant! Een absolute aanrader!
Elisa de Kat
Google review · 2 jaar geledenTijdens mijn verblijf in het hotel gedurende een week voor training heerlijk genoten van de gerechten van chef Mark en zijn team. Vriendelijke bediening, goede en snelle service, heerlijk gegeten in een prachtige omgeving. Een echte aanrader.

Restaurant D'arrêt
- Prins Bernhardlaan 16, 1815 JG Alkmaar, Nederland
- 072 762 0752