Reviews bij My Loup
Beoordelingsverdeling
Summer Cao
Google review · 1 maand geledenTeleurstellende ervaring. Ik had het proeverijmenu van $ 125 per persoon. Het begon sterk, maar eindigde erg zwak. Het voorgerecht met lam en slakken was erg goed, maar het hoofdgerecht (biefstuk, gebakken aardappel en salade) was op zijn best middelmatig. Ze brachten ons per ongeluk de bon met de prijsopgave. Biefstuk was absoluut geen $ 150 waard. De service was goed. De mensen zijn aardig. Maar de sfeer en muziek waren veel te luid. De barman schreeuwde soms. Moeilijk om een gesprek te voeren.
Chris P
Google review · 1 maand geledenMijn verloofde en ik hebben een fantastische dinerervaring gehad bij My Loup. Een prachtige, levendige sfeer en attent en behulpzaam personeel, klaar om al je vragen over eten en drinken te beantwoorden. We bestelden van het à-la-cartemenu en alle gerechten waren fantastisch. De oesters waren vers en de gepekelde garnalen met crackers waren uniek en heerlijk. Ik ben ook een grote fan van zuurdesembrood, dus dat moest ik bestellen, en het was geweldig (en de boter ook). Bewaar wat om in de sauzen van de hoofdgerechten te dippen. De eendenribbetjes waren mijn favoriete gerecht van de avond: mals, smaakvol, het vlees gleed zo van het bot. Als hoofdgerecht bestelden we de gebraden kip en de 'Piccata', beide heerlijk, vers en met behoorlijk grote porties. Het was een leuke attentie dat de chef (Alex Kemp) het visgerecht bracht en uitlegde hoe je het op de juiste manier snijdt. Ten slotte was de bosbessenfrangipanetaart een perfect dessert om de maaltijd mee af te sluiten. De wijn- en cocktailkaart is ook uitgebreid. Ik raad u ten zeerste aan om te reserveren. Ook voor de bar is reserveren verplicht. Wij arriveerden ongeveer 15 minuten te vroeg en konden genieten van een cocktail bij de hostess totdat onze tafel klaar was.
Jason Dichter
Google review · 6 maanden geledenHeerlijke maaltijd en geweldige sfeer. Personeel was zeer deskundig en vriendelijk. Hoogtepunt was waarschijnlijk de branzino en ze konden het zonder varkensvlees halen, wat zo lekker was. De ingelegde garnalen en rosbieffrietjes waren ook uniek en geweldig. Bonus: ze lieten ons de zachte bediening proberen nadat we interesse toonden. Aanraden om mijn loup minstens één keer te proberen.
Sara Govero
Google review · 6 maanden geledenToen The New York Times My Loup in 2023 opnam in de lijst van 50 beste restaurants in de Verenigde Staten en Eater het uitriep tot een van de twaalf beste nieuwe restaurants van het land, was ik helemaal verkocht! Ik ben het met deze experts eens. My Loup is een Frans restaurant dat in mei 2023 opende. Het culinaire team wordt geleid door chef-koks en levenspartners Amanda Shulman en Alex Kemp. Het menu van My Loup is eclectisch en verandert voortdurend. Deze chef-koks zijn creatief en seizoensgebonden. Mijn favorieten waren de gepekelde garnalen met aioli en saltines en prachtig bereide visgerechten zoals zeebaars. Heerlijk! Ik heb erg genoten van dit menu.
Christopher Thomas
Google review · 6 maanden geledenKwam binnen voor het degustatiemenu van de chef-kok en werd overweldigd door unieke smaken, ingrediëntencombinaties en unieke presentatie. Terwijl het menu vier gangen aangeeft, liet het aantal afgeleverde borden me verzadigd en gevuld achter. De Pickled Shrimp, Aioli & Saltines is iets bijzonders en zo inventief. Koud Rosbief, Knolselderremoulade, Friet presenteert zich als een superlekker etensproduct waarbij de ingrediënten in het rundvlees worden opgerold en in de saus worden gedoopt. De desserts waren goddelijk. Maak deze dingen af met een attente en behulpzame service en de hele ervaring is er een die je niet mag missen.

My Loup
- 2005 Walnut St, Philadelphia, PA 19103, Verenigde Staten
- (267) 239-5925