Reviews bij De Boot Hap&Tap
Beoordelingsverdeling
Janna Gurke
Google review · 2 maanden geledenHet was een hele rustige woensdagavond (drie tafels) na 40 minuten een broodje, na een uur twee voorgerechten (beide koude gerechten, dus ook niet iets dat behalve snijden/garneren nog bereid hoeft te worden). Het eten was lekker en van goede kwaliteit, maar het duurde echt veel te lang en de bediening kwam tussendoor niet uit zichzelf langs om te vragen of we nog iets nodig hadden of zo? Vroegen ook niet naar feedback oid. Misschien hier wel echt iets mee doen, lees meer van dit soort reviews en het is gewoon zonde want de locatie is heel leuk en het eten is goed.
Alie Oost
Google review · 4 maanden geledenWe snappen niet goed waarom de zaak niet vol zat, want wij waren aangenaam verrast. Niet alleen door het eten, maar ook door het interieur! Wij kozen voor het 5-gangen verrassingsmenu. Het soepje (gepofte paprikasoep) was goed van smaak, maar werd wat kaal geserveerd. Verder vonden wij het eten erg lekker, goed op smaak en het zag er mooi uit. Voordeel vonden wij verder dat we niet zo dicht op de buren zaten, je kan je stoel fatsoenlijk achteruit schuiven als je wilt opstaan. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
Martine van der Pas
Google review · 9 maanden geledenWat een prachtige boot en heerlijk ontspannen sfeer. De bediening was vriendelijk en attent (nooit lang wachten op een nieuw drankje). Wat nog beter had gekund aan de bediening is als ze wat meer over de gerechten hadden kunnen vertellen. Het eten was prima, maar geen hoogtepunt. We namen het 5 gangen menu van de kapitein. Je hoopt dan natuurlijk verrast te worden door de creativiteit van de chef. Maar de gerechtjes van het 5-gangen menu waren duidelijk eenvoudiger dan de a la carte gerechten die we de keuken zagen verlaten. En ook niet echt hoog op smaak. Maar kwalitatief wel goede producten. Behalve de Lu toast bij het kaasplankje, die deed wat ons betreft wat afbreuk. Al met al willen we zeker nog eens terug komen, maar dan gaan we a la carte proberen.
Mark Verschuren
Google review · 10 maanden geleden(H)eerlijk gegeten, lokale biologische producten. Concept is ook doorgevoerd in de aankleding van het restaurant. Zo veel mogelijk hergebruiken. Origineel. Je kunt kiezen voor een 3-4 of 5 gangen menu van de kapitein of uit de kaart. Wij kozen voor de kaart Vooraf een heerlijk gerecht op basis van Makreel. Als hoofd een mooi en goed bereid stukje kalfsvlees. Bord is leuk opgemaakt, met wat groenten en aardappel puree. Voor erbij verse frietjes. als nagerecht een heerlijke cheese cake met een Irish Coffee. Helaas ook hier geen geslagen room maar een (te) grote dot slagroom. Ook de bruine suiker in de koffie ontbrak. Veel verschillende biertjes te verkrijgen. Aardige en attente bediening. Het was vrij rustig, dit waarschijnlijk omdat je moet weten dat ze hier zijn. Het ligt niet in de loop. aanrader om een keer te proberen
Marjolijn van der Mijl
Google review · 1 jaar geledenWat een mooie locatie om een kroonjaar te vieren. We werden verrast met heerlijke voorgerechten waaronder een ceviche, kalfsmuis en andere lekkernijen geserveerd op een groot ronddraaiend plateau. Ook de hoofdgerechten waren zeer smakelijk, denk aan een visje genaamd steenbolk, prachtig mals vlees en mooie groenten. Een lust voor het oog. De ambiance is knus, een ronde tafel voor 8 personen, vriendelijk en bevlogen personeel. Het gedachtegoed om gebruik te maken van lokale leveranciers, zo min mogelijk afval te maken en een creatieve kok die ook van restjes een prachtige gerecht kan maken, vinden wij geweldig! Kortom, hier komen we zeker nog eens terug!

De Boot Hap&Tap
- Kleine Koppel 17, 3812 PG Amersfoort, Nederland
- 033 798 1345