Reviews bij Hoog Vuur
Beoordelingsverdeling
Brigitte Janssen
Google review · 3 jaar geledenDe setting is leuk. Een voormalige fabriekshal omgetoverd tot restaurant. Een open ruimte, lange tafels, open keuken, houtovens, industrieel. Het eten was ook prima. Een beperkte kaart - weinig keuze, maar wat de keuken uit kwam, was goed. De basis is echt wel ok en dat maakt het eigenlijk nog spijtiger dat de service dan niet meekomt. Je moet lang wachten. Zelfs met 4 man in de bediening is het moeilijk om de aandacht te vangen. De blik van de bediening leek de hele avond de verkeerde kant op te zijn. Een beetje geduld is logisch, maar dit was niet een beetje. De wijn werd geschonken zonder even voor te proeven. Lekker? Kurk? Dit werd niet gevraagd. Tot 2 keer toe werden de gerechten uitgeserveerd terwijl de helft van de tafel niet aan tafel zat. Gelukkig waren de gerechten koud, maar toch niet zoals het hoort. De eerste keer wachtte de bediening nog met toe te lichten wat het was. De tweede keer konden we zelf doorgeven aan de rest van het gezelschap wat er op het bord lag. Het eten en de sfeer prima, de bediening helaas minder. De kleine dingen die uiteten gaan leuk maken hebben wij jammer genoeg niet meegekregen deze avond.
Albert van Dijk
Google review · 3 jaar geledenMooie lokatie voor vergadering, borrel en eten! Beetje gehorig. Het is het oude ketelhuis van de tandpasta fabriek. 3 grote ketels met vuur 🔥 in de zaak! Gezellig voor de gasten,minder voir astma patiënten💨 lekkere biertjes en wijntjes, eten was goed. Nagerecht bombe van Gluwein viel tegen. Bonbon van €9… op een bordje. Bediening helemaal prima 👌
Stein Grubben
Google review · 3 jaar geledenHeerlijk gegeten op een leuke locatie bij HOOG VUUR. De gerechten waren origineel en smaakvol, de service is ook goed en er werden mooie wijnen geserveerd bij het eten. Ook de amuse vooraf en het continu bijvullen van water wordt gewaardeerd. Het hoofdgerecht was iets kleiner dan gehoopt, maar verder helemaal niets aan te merken op de kwaliteit of het concept van HOOG VUUR. Ik kom zeker terug.
Roel Rakhorst
Google review · 6 jaar geledenLeuk restaurant in oud fabrieksgebouw (ketelhuis) van Prodent. Gezellig, 3 grote haardvuren waar op en in het eten wordt bereid. Aardige medewerkers. Eten is heerlijk. Biefstuk nog nooit zo lekker gegeten. Grand dessert is topper.
philippa wadsworth
Google review · 6 jaar geledenRobuust en industrieel zijn woorden die blijven hangen. Bediening soms wat onhandig in de zin dat ze je onnodig laten wachten als je wil bestellen, terwijl de mannen in de keuken zichtbaar staan te popelen om aan de slag te mogen Ze schenken lekkere en lokale bieren en fijne, bijpassende wijnen. De voorgerechten zijn redelijk verfijnd. De carpaccio was zalig! De hoofdgerechten zijn minder verfijnd en de porties serieus! En dat vonden wij prima. Ik kom hier graag terug. Ook handig als je aansluitend in Fluor een concert hebt. Daar ren je in 2 minuten heen, mocht je de tijd al etend vergeten zijn ;)

Hoog Vuur
- Oude Fabriekstraat 26, 3812 NR Amersfoort, Nederland
- 033 203 7019