Reviews bij Rijsel
Beoordelingsverdeling
Pepijn Friederichs
Google review · 1 maand geledenIk begin hier standaard met de huzarensalade en dan kan mijn avond eigenlijk al niet meer stuk.
Wilma Franken
Google review · 2 maanden geledenArrogante en ongastvrije bediening. Op de vraag “Waar de garderobe is” wordt geantwoord “Daar in de hoek” in plaats van je jas aannemen of voorgaan naar de garderobe. Ook word je aangesproken aan tafel met ‘jij’ en ‘jou’. Op de normale vraag “Wat is de huiswijn” word je aangekeken ‘of je van mars komt’. De wijnkaart bestaat uit tig A4’tjes met louter alleen Franse wijnen van het duurdere soort met als verdienmodel ‘Ze drinken je rijk’. Geen wijnkaart met prijzen van open wijnen per glas. Een glas rode wijn stond voor 13 euro op de rekening. M.a.w. een fles van 65 euro. Het 3-gangen menu van 50 euro bevat een aantal supplementen variërend van 2,50 t/m 16,50 ??? euro. De groene salade bestaat uit aangemaakte harde buitenste bladen van een ordinaire krop sla van een kwaliteit die je nog niet meeneemt naar een kinderboerderij. Het diepte punt is de poussin. In een rotisserie mag je toch wel een mals stukje piepkuiken verwachten i.p.v. droge niet van het bot af te krijgen vlees. De meeste gasten (ook mijn gasten) laten het staan. Als kok zou ik mij doodschamen maar volgens hem hoort het zo ‘bereid’ te worden. De schift is van 18.30-20.30 uur. Het hoofdgerecht wordt pas om 20.00 uur opgediend. Gezien het gebeuren hebben wij geen nagerecht besteld. Résumé: Rijsel is een overrated restaurant met Michelin prijzen. Dat gasten zich voor dit restaurant op een wachtlijst laten plaatsen is onbegrijpelijk. Waarschijnlijk dezelfde mensen die in een rij gaan staan voor een stroopwafel van 10 euro.
bassie2211
Google review · 4 maanden geleden5/5, wat een wijnkaart. We kwamen voor de wijnen maar ook het eten is enorm goed. De polpo was tender en crispy (5*) en de cote de boeuf is een klassieker en altijd goed bij Rijsel. Tot snel!
Sylvester Jansen
Google review · 1 jaar geledenEten is echt verbeterd ten opzichte van 2 jaar geleden. Service fantastisch. Sommelier weet van wanten. Neemt de tijd voor je. Heerlijke tent, parijse vibes en oog voor detail maar toch bistro. Kom hier graag vaker. Jammer dat het vaak lastig is om te reserveren, maar dat spreekt ook de kwaliteit.
André v Hulst
Google review · 3 jaar geledenPluspunten: er wordt vlot brood neergezet. En genoeg brood niet karig. De bijgerechten zoals sla en aardappeltjes ook genoeg en goed van smaak. De vrouw die ons bediende legde alles goed uit en vriendelijk en had verstand van welke wijn goed bij welk gerecht was. Water ook niet op de rekening en het brood ook niet. Complimenten voor dat. Minpunten: Als je binnenkomt Kijkt personeel je aan zeggen geen goedenavond bij binnenkomst. Dan wel na 30 seconde dat iemand ons kwam begroeten en een tafel aanbood. Daarnaast valt op toen wij opstonden en weggingen met 6 personen dat NIEMAND van het personeel gedag zei, bedankte / leuk dat jullie er waren of fijne avond verder wenste. Het eten is opgehyped Het eten was te zout. En mijn kip was te droog. Wij hadden hoge verwachtingen maar daar voldoet Rijsel niet aan. Het eten is niet heel slecht maar zeker niet uitmuntend.

Rijsel
- Marcusstraat 52, 1091 TK Amsterdam, Nederland
- 020 463 2142