Reviews bij Taverne 't Kievitsei

2.8 · 266 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
1 (20%)
3⭐
2 (40%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
1 (20%)
Filter:

Juan Dekkers

Google review · 1 maand geleden

WEG GEGAAN ZONDER TE BETALEN! Een ezel stoot zich geen twee keer aan de zelfde steen en drie maal is scheepsrecht, zo luiden deze Nederlandse gezegdes. Na de opening door de huidige eigenaar Marc welke ook de eigenaar van het park is ben ik hier drie keer geweest en pogingen gedaan/kansen geboden hier wat te eten. - De eerste keer was er nog geen kaart, geen punt dan drink ik gezellig wat en eet ik iets in het dorp, had even gewacht tot je je zaak met beschadigde naam weer perfect op orde hebt, ga dan een weekje later open. - De tweede keer/poging is er een menukaart uit de printer gerold! Gelukkig! Met een aantal vrienden even wat eten en wat drinken. De kaart was er, de eigenaar was gezellig aanwezig, maar de kok was nergens te bekennen. We konden niet eten! Met veel 5en en 6en toch een klein mandje mini snacks kunnen krijgen. De overige terras gasten hebben bij Pizza Grens (top zaak in Baarle Nassau) pizza’s besteld en bij Brasserie de Kievit laten bezorgen. WAAR DE EIGENAAR BIJ ZAT! Hij vond het allemaal prima en het boeide hem gene meter op zijn Brabants. Trek je handen uit je diepen zakken en ga zelf in de keuken staan! En als je niet kan koken, bel je vrouw of wie dan ook, ZUIVER JE NAAM! Doe er alsjeblieft moeite voor en stel mij nu niet voor een tweede keer teleur. - Vandaag 15 juni 2025 heb ik de brasserie een derde poging gegeven, met vaderdag eenvoudig maar waarschijnlijk fijn met mijn beide ouders een derde kans aan de brasserie. Het is tenslotte op het park en nu zou alles op orde kunnen zijn na maanden aanklooien en amateuristische vertoningen. Dag menu met grote letters op het bord bij de ingang, terras en restaurant zat bomvol, lekker druk en leek gezellig. 17:30 uur besteld, 19.30 uur nog geen eten. HET PERSONEEL LIEPEN DE BENEN ONDER HUN LIJF, hun valt absoluut niets te verwijten, deden er echt alles aan om het goed te doen, maar te weinig personeel aanwezig, 1 kok die de hele keuken alleen moest runnen, het was erg druk. Heel fijn en mooi te zien dat het zo druk is, maar ik laat mij niet drie keer belazeren door jou beste Marc, want dat is helaas wel zo! Vele mensen zijn weg gegaan voordat hun eten er was, het was erg zielig voor het personeel en deden echt hun best. ZORG DAT JOUW ZAAK KLOPT! Jij bent eigenaar, jij moet hier zijn, jij bent stuurman, jij bent het begin van een succes. Een manager is leuk, maar jij bent nog altijd de leermeester, de grondlegger van de juiste structuur. De mensen die voor je werken kunnen geen schuld zijn, het begint bij het aansturen. IK VOEL MIJ DOOR JOU BELAZERD en in de zeik genomen als klant. En ik ben geen azijn zeiker, maar dit heb ik echt werkelijk nooit gezien, zo laconiek en beschamend met een zaak en klanten om gaan. Ongekend wat een potentie deze taverne zou kunnen hebben met de juiste aanpak. Ik heb zelf meerdere bedrijven en ook ik maak fouten en leer nog iedere dag, maar dit is echt ongekend. Ik ben opgestaan en ben weg gegaan zonder te betalen. Het mogelijke kasverschil is niet te wijten aan jouw personeel, maar aan mij! Ik zou haast geld toe moeten krijgen om hier mijn verloren tijd en frustratie mee te kunnen compenseren. En ik blijf komen en ook weer weg gaan zonder te betalen totdat jij jouw brasserie op orde hebt en je personeel niet voor schandaal zet met een tent die langs geen klanten af is of hier in ieder geval moeite in is gestoken. Het gaat niet om geld, het gaat om de mentale power en wilskracht die er achter zit om klanten tevreden te maken. Verkoop de zaak alsjeblief aan mij als dit niet veranderd, mijn handen jeuken. Met zeer ontevreden groet, J Dekkers 0650276428

marjan zwart

Google review · 1 jaar geleden

Op het menu stonden veel producten die niet aanwezig waren,konden niet besteld worden. Vis die niet geschikt was voor consumptie,maar wel verwerkt kon worden in kroketten. De kroketten waren niet krokant gebakken, entrecote was taai. De spareribs waren wel lekker. Na het afrekenen bleek dat we voor een andere tafel hadden betaald.

Lt Chimera

Google review · 2 jaar geleden

Tomatensoep erg duur voor een blik unox soep. Bediening is top en vlees erg goed gebraden dus ze hebben een kok die wel weet hoe het moet. De spare ribs waren..... ok. Niet de moeite waard om ze nog eens te bestellen of verder dan 2 letters dan ok te verspillen. Rest kwa eten was super. Raad keuken alleen aan spare ribs van menu te halen of betere spare ribs aanbte schaffen en de soepen eogengemaakt maken of goedkoper op het menu. Een blik unox soep kan men beter thuis opwarmen en daar eerst eten voor te gaan eten. Maar wat ik zei. Verder was het heerlijk en zeker waard te gaan eten daar.

Dirk-Jan Kloppenborg

Google review · 4 jaar geleden

Voldoet. Hebben hier geluncht, dat was oke. Bediening is vriendelijk, maar rookt erg veel. Als je op het terras zit, zorg dan dat je ver weg van de doorloop zit, want daar zit het personeel non stop te roken

Sophie Van den Bliek

Google review · 6 jaar geleden

Lekker gegeten! Super bediening! Zeer fijne afsluiter! Leuke zaak met leuk personeel! Aanrader!

Taverne 't Kievitsei

266 reviews