Reviews bij Restaurant Bravoure

3.8 · 123 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
1 (20%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
3 (60%)
Filter:

Petra de Waal

Google review · 2 maanden geleden

Het is dat de serveersters zo lief en netjes waren, maar dit was voor ons eenmalig. Bij binnenkomst werd er belerend en niet hartelijk gereageerd op de excuses vanuit ons dat we met vijf ipv met vier personen waren. Bij de reservering was aangegeven dat 1 persoon glutenvrij was, maar pas na het arriveren van de broodjes vooraf bleek dat dat niet was meegenomen. Gelukkig werd dit alsnog geregeld, maar dit broodje was in het midden nog bevroren. Heel jammer, want het was voor de rest een heerlijk broodje. Vervolgens kwamen de voorgerechtjes, die waren prima. Bij het hoofdgerecht was er één ribeye, die vol met zenen en pezen zat. De helft (van 500 gr! a €30,-) kon weer mee terug, want was geen doorkomen aan. Voor alle vleesgerechten gold dat bij het opdienen het vlees niet lekker heet was, waardoor je aan het eind van het gerecht koud vlees had. Er werd wel vriendelijk gevraagd of het naar wens was, maar het bleef bij het aanbieden van een ander, scherper mes. Pas nadat de borden waren afgehaald en blijkbaar de kok ook vond dat de ribeye niet oké was, want er kwam een rondje drinken van de zaak. Bij de nagerechten was het wel mogelijk om een affogato te bestellen buiten de kaart om, dat was fijn. We hebben flink mogen betalen, maar voor dit geld gaan we liever ergens eten waar we zeker weten dat het goed is. Wat ons betreft doet de zaak de naam eer aan…

Patrick Niemant

Google review · 3 maanden geleden

Afgelopen zaterdagavond met een vrienden groep geweest. We hebben het super naar ons zin gehad. Eten was bij ons allemaal super van smaak. Kregen Friet en salade erbij. Carpaccio was flinterdun, Tomahawk steak van 1100 gram was goed van smaak en super mals. Ambiance is super. Niet goedkoop. We waren voor en hoofd en na gerecht 80 euro pp kwijt maar je krijgt er wel iets goeds voor terug. Wij komen zeker nog eens terug. Een min puntje er zat tussen de gangen best wel wat tijd.

Sanne 1803

Google review · 4 maanden geleden

Ik heb een heerlijke avond gehad. Relaxte sfeer, lekker eten, verzorgd en schoon. Het personeel was zeer vriendelijk. Ik zal hier vaker komen en aanraden aan anderen. Ik heb a la carte gegeten. Je kunt op woe en do een speciaal menu kiezen.

Lieke

Google review · 6 maanden geleden

Ik had me heel wat voorgesteld bij dit vleesrestaurant, maar voor ons gezelschap (9 man) was dit eenmalig. We kregen een kaartje met wat keuzes, keuzes voor “vanaf 9 man” (stond er boven). 1 iemand lustte niks van die kaart, en mocht dan “omdat het maar 1 iemand was” iets van de normale kaart bestellen. Dus als iemand anders ook niks lustte van dat kaartje, dan.. pech? Ik (+ 90% van de tafel) had vooraf carpaccio, ik hou van carpaccio. Dit leek echter wel hele zoute flinterdunne ham snippers. Het was zo dun, dat het bord er doorheen scheen. Zo doorzichtig! Daarbij was het veel te zout en zat er totaal geen carpaccio smaak aan. Het gezelschap was het hier mee eens. Hoofdmenu was een ossenhaasje 225 gram. Ik vroeg om medium rare, maar kreeg als opmerking dat alles standaard medium wordt gebakken. Mijn collega hoorde dit antwoord tegenover mij, en liet daarmee ook maar het verzoek voor ook medium rare vallen. De ossenhaas smaakte zeker lekker! Maar.. voor die €36,50 had ik hem toch liever 100% naar wens gehad. Er werd een lekkere salade en lekkere frietjes bij geserveerd. Vooraf een klein kadetje met kruidenboter achtig iets. Niet ons ding..

Melanie Van Esch

Google review · 1 jaar geleden

Ontzettend genoten! Fijn en vriendelijk ontvangst. Voorgerecht burrata om te delen, hoofdgerecht porterhouse for two met een flesje primitivo en dessert pecan pie met lekkere cocktails. Het eten was voortreffelijk. De porterhouse is dan wat prijzig maar zeker de moeite waard. De kok kwam het stuk vlees laten zien en heeft tussendoor nog gevraagd of het allemaal naar wens is. Tof dat de kok dat komt doen, dat voelt toch speciaal wanneer hij aan je tafeltje komt. De wijn werd regelmatig bijgeschonken waardoor je echt het gevoel hebt dat je lekker verzorgd wordt. Bediening is vriendelijk en probeert je echt goed te helpen. Niks anders dan complimenten voor een restaurant wat eigenlijk nog in startblokken staat.

Restaurant Bravoure

123 reviews
  • Spirituslaan 4, 4612 RN Bergen op Zoom, Nederland
  • 0164 726 156