Reviews bij Restaurant Zacht Staal
Beoordelingsverdeling
Maaike An Coeur
Google review · 1 maand geledenGeweldige avond gehad met goed eten en een geweldige ambiance. Mooie zonsondergang bij het dessert maakt het plaatje compleet. Niet doorvertellen.... blijft ons geheim!
Antonia H
Google review · 1 maand geledenIk deel hier mijn ervaring over de Bistro, daar eet je: A la carte. En om bij de kaart te beginnen, ontzettend veel keus. De Vitello tonnato is zalig. Maar alles was geweldig, we waren met 7 mensen, waarvan 3 jong adults, waarvan 1 glutenvrij moest eten. Maar ook voor hen was het eten super... Zo puur, de juiste dressing op de salade, de groenten, de geroosterde pinda's... alles was met veel smaak... leuke alcoholvrije drankjes ook en ook een paar mooie wijnen op de kaart. De bediening ook erg fijn, goed gekleed, vriendelijk en professioneel. Het was zo goed dat we 3 dagen later weer zijn gegaan en ja, wederom een top-ervaring. Ook een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, ik zou bijna zeggen te goedkoop.... Nou wij zijn gaan snel weer terug!
Rinke Tolman
Google review · 1 maand geledenTweede keer en wat een teleurstelling. De omgeving (Ruigoord 'light') blijft gaaf, de kas zelf ook. Maar zowel bediening als vooral het eten zelf zijn zo beroerd geworden dat het alle sympathie voor het 'concept' teniet doet. Een 'ober' die in doen en laten zo blij met zichzelf is dat z'n shirt voor 2/3de openhangt (en nee, vadsig en borsthaar zijn met eten dan geen lekkere combi) en pas aandacht en flow als er wel iemand met ervaring rond gang drie arriveert zijn niet ok. Dito voor zaken als gebakken tuinboonschillen (die harige buitenkant), of wat gegrilde groenten in een plasje iets. En plasjes zijn bij de rest van de gerechten ook het terugkerende thema. Hoe leuk en concept-verantwoord dan ook, als alle smaak, consistentie en mogelijke structuur al snel in het plasje eindigt, keer 1, 2 of 3 wordt het tijd om Joël te vragen weer eens langs te komen, misschien met een hoop tips....
Robert van Wijck
Google review · 2 maanden geledenWe hadden een perfecte setting. Een frisse maar super zonnige lente avond, net in zomertijd. Dan komt deze locatie perfect tot zijn recht. Temperatuur was heerlijk in de kas. En de setting was prachtig met al het licht zo. Ook de aankleding van binnen. 5 gangen chef plus kaasplankje en bijpassende wijnen. Een voor een fijne gerechten en eveneens lekkere wijnen. Niet sprong er sterk bovenuit. Maar alles van goed niveau met her en der hele fijne onderdelen. Het was weer het eerste weekend van het seizoen. En dat kon je wel een beetje wennen aan deel van de bediening. Vooral de studenten (?) waren nog wat onnatuurlijk/roestig en er kon niet zoveel verteld worden bij de gerechten en wijnen. Toen aantal keer de sommelier kwam om nog een wijnen/port bij de kazen/dessert aan te raden was hij erg kundig en deed het leuk. Afgelegen en op iets wat aparte locatie. Maar dat brengt juist alle sfeer! En voor ons heerlijk op de fiets vanuit Assendelft. Komen zeker vaker terug! Hopelijk weer met mooi helder weer.
Jeroen van Rossum
Google review · 1 jaar geledenJoël is lyrisch in het NRC, dus wie zijn wij... Maar het is wel gaaf. Een grote kas in the middle of nowhere, vrij goed bezet tijdens EK wedstrijd van Nederland. Oranje wijn is gelukkig toeval en niet echt lekker. Tijdens het eten is het kermis in de hel, zware regen en felle zon op en af. Bij het eerste geniet je mee en plenst het ook op je bord. Maar this is experience people... Bijeengeraapt zilver bestek wat je de hele maaltijd gebruikt, wijn gaat gewoon in hetzelfde glas en als je snel een stukkie brood pikt is dat ook helemaal ok. Onze gastvrouw is geweldig, zeker als ze lelijk doet naar beterweterige collega's. En het eten? De wijnen? Och, de gedachte is in de meeste gevallen goed, de uitvoering soms.... Voor 100 euro pp met alles erop en eraan gewoon 1 keer per jaar doen...

Restaurant Zacht Staal
- Pad van Altruda 1, 1948 PJ Beverwijk, Nederland
- 06 49524162