Reviews bij Restaurant Alexandre

4.0 · 246 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
1 (20%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
2 (40%)
5⭐
2 (40%)
Filter:

Hendrik Baetens

Google review · 3 maanden geleden

Eten was heel lekker, maar een zwangere vrouw meenemen moet zeker op voorhand vermeld worden. Zoniet, krijg je 3x op een enorm pedante manier te horen hoe moeilijk je hen het leven maakt. Ik zeg dit niet snel, maar de bediening was op het randje van onvriendelijk.

Diane Vrancx

Google review · 8 maanden geleden

Wij waren hier voor de eerste keer en dit op uitnodiging van vrienden. Heerlijke amuses, gerechten en nagerecht in een prachtig kader en een top bediening.

Nel Lion

Google review · 1 jaar geleden

Met twee hebben we een sharing menu gekozen. Tof concept, mooie presentatie en heel lekker. We hebben de variant zonder desserts genomen omdat we hiermee meer dan voldoende hadden. De bediening verliep ook heel vlot.

Mark De Backer

Google review · 2 jaar geleden

Wat een verademing. Het perfecte kader voor een gezellige lunch of diner. Het menu zag er overheerlijk uit, wij kozen de sharing optie en lieten ons verrassen door de chef. Op de wijnkaart staan een paar interessante en zelfs minder gekende wijnen.

Patrik Van de Voorde

Google review · 2 jaar geleden

🔴1551✊Alexandre Kloosterberg 31, 9550 Herzele 💚Vriendelijk gemoedelijke ontvangst door gastvrouw Tamara, ze nam ons mee naar een romantische kamer met mooie centrale 18de-eeuws schouw/open haard en gedempte verlichting. (vandaar het zo cosy/romantisch aanvoelde) Na twintig jaar groeien mag dit gerust een gastronomisch restaurant genoemd worden, dat is duidelijk. Chef Tim Ritserveldt biedt de keuze tussen een sharing menu en een degustatiemenu Alexandre. Dit maal gaan we voor het menu. We starten met hapjes waarin chef Tim zijn vakkennis etaleert met creatieve smaken, deze stimuleren de eetlust. We starten met ➡️Carpaccio 'canneloni) metparmezaan / foie een frisse mooie combinatie. Volgende gerechtje ➡️Tarbot koolrabi / garnaal dit met een sausje (van de *vis* van het jaar (garnaal)) echt een topper van een sausje. ➡️Kalfswang aubergine / risotto Belgische klassieker smeltend op de tong. Het hoofdgerecht was ➡️Jonge eend maïs / eekhoorntjesbrood dit werd aangepast en ➡️vervangen door vis bij bestelling voor twee persoon door vis keuze van de chef. Beiden zeer smakelijk en beeldig op het bord gebracht. ➡️Kazen geselecteerd door Zot van Kaas met fruitconfit – toast dit bereid ons voor op de prima twee dessertjes ➡️Witte chocolade vijg / nougat & ➡️Perzik yoghurt / walnoot Het vormde echt een prima afsluiter van een gezellig diner. Spijtig dat de chef zelf geen praatje kwam maken aan tafel. Conclusie: 👌👌aanrader voor levensgenieters, ook deze met een

Restaurant Alexandre

246 reviews