Reviews bij Brasserie de Rithse Hoeve

5.0 · 389 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
5 (100%)
Filter:

Arm Biemans

Google review · 1 maand geleden

Wij wonen in de buurt en we zitten elke week wel minimaal 1 tot 3 keer lekker te lunchen, mooi groot terras waar je in en uit de zon kan zitten, alles is mogelijk. Het eten is echt met zorg bereid met alleen maar verse producten, zelfs het brood wordt vers afgebakken. Karakteristieke gerechten zoals kikkerbillen, carpaccio of tong Picasso is te krijgen en erg lekker! Lekker simpel lunchen met kroketten op brood of een biefstukje met champignons is ook echt top 👌🏻 Zeker een aanrader om lekker te gaan lunchen of avond eten. Wij zijn enthousiast! Groeten Richard

Hans Blokker

Google review · 1 maand geleden

A16, afslag 15 Breda richting Rijsbergen en na 2 minuten kom je aan bij Brasserie de Rithse Hoeve. Zeer vriendelijk ontvangst, vlotte bediening. De spareribs en varkensmedaillon waaren perfect alsook de Crème Brûlée. Aanrader.

Merel van der Vlies

Google review · 2 maanden geleden

Onze vakantie heerlijk afgesloten in dit restaurant. Eten was fantastisch en enorm vriendelijke personeel! Een aanrader!

Casper van Dort

Google review · 3 maanden geleden

Update voorjaar 2025: Op een drukke vrijdagavond toch nog een plek gevonden aan de hoge tafel bij de bar—en wederom heerlijk gegeten. De Rithse Hoeve blijft indruk maken met zijn prettige, gastvrije sfeer en verrassend hoge kwaliteit voor een zeer nette prijs. Hier wordt écht goed gekookt, met aandacht voor smaak en klassieke bereidingen. We begonnen met een smaakvolle Hollandse garnalensalade, gevolgd door een klassieke carpaccio: mooi dun gesneden, goed op temperatuur en perfect op smaak. Het hoogtepunt van de avond was echter de Chateaubriand (buiten de kaart om) voor twee personen. Na het braden werd het stuk kort aan tafel getoond, daarna keurig geserveerd met keuze uit meerdere sauzen. De Stroganoffsaus was heerlijk: vol, romig en perfect passend bij het vlees, dat precies de juiste cuisson had. Daarbij dronken we een glas Carnivor Cabernet Sauvignon 2018 uit Californië—de naam zegt het al: een ideale begeleider voor een goed stuk vlees. Brasserie de Rithse Hoeve bewijst dat je voor klassiekers met klasse en smaakvol vakmanschap echt niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Een absolute aanrader voor wie houdt van goed eten in een warme, ongedwongen setting. **** Gelegen aan de Rijsbergseweg vanuit Princenhage richting Effen net aan de rechterkant na het viaduct. Ruime parkeergelegenheid met in de zomer een mooi terras. Bij binnenkomst kijk je tegen de bar en de half open keuken aan. De tafels zijn ruim opgezet en de inrichting straalt een gemoedelijke sfeer uit. De kaart is redelijk uitgebreid met voldoende keuze met 2 dag specials, waaronder een uiensoep en hertenbiefstuk. De uiensoep was “en croûte” in een klassieke Leeuwenkop, als ik dat geweten had….. Gerechten zijn smaakvol en met zorg bereid. Personeel is vriendelijk en gastvrij!

Petra Arentsen-Zwart

Google review · 8 maanden geleden

Mooi gezellig restaurant. Heerlijke spareribs en zalm, netjes opgemaakt en geserveerd. Vlotte aardige bediening. Een aanrader. Parkeren voor de deur, eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg.

Brasserie de Rithse Hoeve

389 reviews