Reviews bij Restaurant Opduin

3.2 · 40 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
1 (20%)
3⭐
1 (20%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
2 (40%)
Filter:

Joost van der burght

Google review · 2 weken geleden

Het hotel is leuk, de Hamptons sfeer is goed gelukt en de kamer was top. Het restaurant was verrassend slecht. Als je het restaurant neerzet als “gastronomisch” dan mag je meer verwachten en doet het afbreuk aan het totale concept, dat dus verder heel goed is.

Sung Ah Choe

Google review · 1 jaar geleden

Al een paar jaar niet geweest, maar nu weer een keer gegeten in het restaurant. Ai, dat was niet best. Ik had bij mijn reservering aangegeven, dat ik een notenallergie heb. Geen probleem, dat dat niet gelezen wordt, maar men hoort bij de tafel te vragen of er mensen met allergieën zijn o.i.d. Vervolgens wordt er een amuse geserveerd met noten. De amuse van de andere personen aan tafel was niet lekker. Veel te vet. Bordje met amuse wordt door bediening aan de kant geschoven om ruimte te maken voor het voorgerecht. Vervolgens komt zijn halve hand op de amuse. Niet echt hygiënisch. De tafel stond vol met glazen, een zeer onoverzichtelijk gebeuren. Bij het opnemen van de bestelling werden de glazen ook niet weggehaald, dit gebeurde pas tegen het einde van het diner. Degene die de bestelling opnam, kwam niet professioneel over. Ook niet de manier waarop hij de gerechten serveerde. Keuken weet het verschil tussen noten en pijnboompitten niet en denkt dat een pijnboompit een noot is. Carpaccio smaakte nergens naar. Werd een aparte salade bij geserveerd. Op de carpaccio zat verder niks. Nul smaak. Soep werd geserveerd zonder lepel en was lauw. De friet was sompig en zacht en werd geserveerd met veel te veel saus in een schaaltje, wat niet op het bordje paste. Friet had veel te veel kleine, hard gefrituurde stukje. Leek eerder op iets wat je bij een snackbar krijgt. Wat was eigenlijk het Texelse tintje?? Er was niets bijzonders aan. Formaat zeewolf was bij de ene persoon superklein en bij de andere persoon van normale grote. De vis smaakte echter waterig. Tournedos was wel zeer goed gebakken, maar de garnituur was een lachertje. Aardappeltjes waren niet gaar, de groente was overkookt. De saus paste niet bij de tournedos, maar eerder bij kibbeling. Wederom smaakloos. Salade van mijn tafelgenoot werd niet geserveerd, maar wel in rekening gebracht. De cappuccino was lauw en waterig. Geen schuimlaag. Bediening is onprofessioneel, zeer teleurstellend. Kom ook niet vier keer in een half uur vragen of alles naar wens is. Dat is overdreven en storend. Bediening kan er niet vanuit gaan, dat iedereen Engels spreekt en/of verstaat. Mijn moeder is 82 en verstaat dat niet. Het komt dan erg ongastvrij over. Wat een teleurstellende eetbeleving. Het was dat ik zelf niet betaalde voor dit etentje, maar anders had ik hier nooit genoegen mee genomen. Wat jammer om te ervaren. Wij hebben hier een aantal jaren geleden uitstekend gegeten. Dat zullen we nu niet meer doen.

Tamia

Google review · 1 jaar geleden

Ik deel graag mijn positieve ervaring bij het restaurant van Hotel Opduin. Ik heb genoten van het eten. Als vegetariër waren er genoeg opties die ook heel lekker waren, zoals het bloemkool voorgerecht. Ook heb ik een van de lekkerste crème brulees gegeten. Maar het allerbeste waren de mensen. Zelfden heb ik zulke aardige, attente en competente service gehad bij een restaurant. Bedankt voor de fijne ervaring!

Bart van den Brug

Google review · 3 jaar geleden

Prachtige plek, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt, en een hele mooie omgeving met winkelstraat en strand op loopafstand.

Hans Tiben

Google review · 4 jaar geleden

Eten was redelijk, de kwartel was wel een beetje droog. Prijs viel mee € 24,- voor een hoofdgerecht. Ik vond het geheel wel wat oubollig aandoen. Wij hebben de gemiddelde leeftijd behoorlijk naar beneden gebracht, volgens mij.😉 Bediening was heel vriendelijk en vooral geduldig.

Restaurant Opduin

40 reviews