Reviews bij Goudt
Beoordelingsverdeling
lode deprez
Google review · 1 maand geledenZoals steeds een goede en creatieve keuken met de traditionele Zeeuwse inslag en fijne smaakaccenten. Goudt : duidelijk één van de beste plaatsjes in Lier en een aanrader voor iedereen die van fijn eten houdt met een vlotte bediening.
Andy Aerts
Google review · 2 maanden geledenWe kwamen wat te vroeg, maar dat betekende vooral: sneller aperitief. Terwijl wij worstelden met de grootste vraag van de avond — filmen we de bubbels in de champagne best van boven of van opzij voor de socials? — begon het tafeltje naast ons aan een ander soort drama. Een man fluisterde gewichtig dat zijn vriend “binnenkort” zijn vriendin ten huwelijk zou vragen. Niet vandaag, niet daar, maar ergens. Toch bouwde hij de spanning op alsof er straks een koor uit de keuken ging marcheren. Zijn tafel leefde mee. Wij ook. Spoiler: er gebeurde niets. En da’s misschien meteen het enige kleine minpuntje bij Goudt: het is luid. Je hoort letterlijk elk woord drie tafels verder, inclusief alle sappige details van relaties waar je niks mee te maken hebt. Maar verder? Top. We kozen voor het vijfgangenmenu met aangepaste wijnen, dus tegen gang vier konden we nog net debatteren of we voor Golden van Harry Styles of Goud van Mathieu van Bazart moesten gaan als soundtrack van onze avond. Zelfs het gezelschap viel geweldig mee. En dat zeggen we niet elke dag. Onze Uber heette Abdul. Hij bracht ons veilig naar huis. Godzijdank, want onze lijn tussen “verfijnd genieten” en “enthousiast wiebelen” was dunner dan de filodeegkrokantjes van gang drie. Goudt is meer dan eten — het is een ervaring. Eén met bubbels, gebabbel en vooral: veel goesting om terug te komen.
Jens Van Baelen
Google review · 2 jaar geledenSuper lekker gegeten, met een chef die creatieve gerechten op tafel tovert . (speciale combinaties van smaken) met heerlijke topwijnen👍🍷 (ook de 3 amuses vooraf waren heerlijk!) Ook de kaas was trouwens top🧀👍 Maar het echte hoogtepunt is op het einde bij de koffie, komt de chef persoonlijk allemaal zelfgemaakte zoetjes voorstellen🍰🧁. (Wat al een dessert op zich is😋) echt geweldig! Vriendelijke en attente service door de vrouw des huizes en haar personeel! Wij hebben er echt van genoten en zalig getafeld. We gaan zeker veel reclame maken en komen zeker terug👍 Voor de 2e keer bezocht in oktober 2021: Het eten was van sterren-niveau, van de aperitief-hapjes tot de koekjes voor bij de koffie! Zeker de eend was heel lekker🍽🦆😋👌🍷🍇 Ook de bediening was top en heel vriendelijk👍 Als dit restaurant geen ster verdient, snap ik er niks van! Bezocht op: zaterdag 09 Oktober 2021 Voor de 3de keer bezocht in februari 2023: Heel fijne en gedurfde combinaties met gerechten, en uiteraard ook heel lekker😋 Ook de wijnen zijn heerlijk🍇🍷 Zoals altijd vriendelijke en correcte bediening👍 Kortom een top-restaurant in het mooie Lier! Zeker een vermelding waard in de Michelin-gids of Gault&Millau Ons 3de bezoekje al aan dit restaurant, en er gaat zeker een 4de volgen.
Kelly Van der Auwera
Google review · 3 jaar geledenEerste keer dat ik in dit restaurant kwam eten. Al bij het eerste gerecht dat we voorgeschoteld kregen wist ik dat ik hier terug zou komen. We hadden met de hele tafel gekozen voor het 6 gangen menu. Elk gerecht was tot in de puntjes in orde; de smaken en de presentatie. Ook het personeel dat er werkte was steeds super vriendelijk en professioneel. Ze kenden hun kaart goed en gaven gepast advies voor bijpassende wijnen. We kregen daarbij ook extra gerechtjes voorgeschoteld; hapjes voor onze eerste gang en zoetigheden bij de koffie als afsluiter.
Johan Wouters
Google review · 5 jaar geledenDeze avond was een top culinaire ervaring. Werken met een vaste menu waarvan je kiest of je voor 4-5-6 gangen gaat. Op vraag van mijn vrouw hebben ze gerechten gewijzigd, zelfs de amuse was daarmee automatisch mee aangepast. Heel attent. Het onthaal was hartelijk. De vestiaire was alleen wat rommelig door een in de zaak zichtbare kleerhanger. De gerechten kwamen in een aanvaardbaar tempo (voor een klasse restaurant) en de uitleg over je bord was kernachtig maar wel compleet. De smaken zaten juist, maar bij de structuren van rode biet kon er meer diepgang zijn en één ervan gaf en minder aangenaam mondgevoel. De porties waren zeker OK en je komt net niet overladen van tafel. Het koffie versnapering assortiment is een belevingsmoment op zich, een plank met een tiental zelfgemaakte en originele creaties. Er is geen beperking en als nog kan, neem je van elk een stukje. Helaas dat ging er niet meer bij. Het restaurant is een onopvallende parel in de rand van Lier. Je kan aan de buitenkant amper zien dat het een restaurant is. Maak een reservatie en het zal je niet berouwen. Net wat meer verfijning en aandacht voor details en een ster is mogelijk.

Goudt
- Van Boeckellaan 71, 2500 Lier, België
- 03 430 13 19