Reviews bij Zum Moselfischer
Beoordelingsverdeling
Ron van der Vorm
Google review · 3 weken geledenIk had van tevoren een tafel gereserveerd, maar we hadden geluk dat er dit weekend veel festiviteiten in de omgeving waren, dus we zaten maar met één ander stel. Simpel gezegd, we hebben hier een fantastische avond gehad. Alle tafels beginnen om 18:30 uur en je krijgt een verrassingsmenu geserveerd, allemaal vers gevangen uit de Moezel. Elk gerecht (we hadden 7 gangen) is goed bereid, gepresenteerd en uitgelegd door de eigenaar. We hadden zelfs het geluk dat hij er een nieuw gerecht bij gooide dat hij nog nooit eerder had gemaakt, gewoon voor de proef. :-) Alle gerechten smaakten fantastisch en de extra informatie die je krijgt over de Moezel, de vissoorten en zelfs de antwoorden op je vragen, was een erg leuke ervaring. Als je van vis houdt, een speciaal diner wilt, met z'n tweeën of met een grotere groep, dan is dit een must-see als je in de buurt bent. We komen hier zeker nog eens terug om deze geweldige lokale plek te steunen.
Nicolas Tiquet
Google review · 2 maanden geledenGeweldig restaurant met geweldige uitleg over de rivier en de gerechten die je op je bord krijgt. De eigenaar heeft een enorme passie voor vissen, bereiden, koken en serveren. Vers en smakelijk, goed gedaan "Zum Moselfischer".
Thomas Diem
Google review · 10 maanden geleden2023: Vandaag gingen we naar het restaurant voor het 7-gangen vismenu. Dat was fantastisch. Goed gepresenteerd, goed gekookt en alles smaakte ongelooflijk goed. Petje af. Jammer dat je geen 7 sterren kunt geven. 2024: Opnieuw een start met een compleet gewijzigde menukaart. Wederom bijzonder smaakvol. Misschien volgend jaar weer.
Sander Remans
Google review · 1 jaar geledenAls je in de Moesel bent Ga ook naar het visrestaurant Zum Moselfischer van Tomas. Wat een aanrader. Lokaal gevangen verse vis. Elk gerecht komt met een uitvoerige uitleg. Een passende wijn indien gewenst en alles in een kleine, gezellig en modern restaurant. Ga wel even van te voren na of ze open zijn. Dan ben je zeker van een plek. Het restaurant vangt de vis zelf en dat kost tijd en voorbereiding.
Ulrich Huethorst
Google review · 1 jaar geledenWe kwamen het online tegen en schreven ons in voor het 5-gangen vismenu. We werden beloond met een volledig toegewijde chef-kok die van het vangen, bereiden, serveren en delen van zijn viskennis zijn roeping maakte. Bedankt voor een echt geweldige avond!!

Zum Moselfischer
- Moselweinstraße 52, 54349 Trittenheim, Duitsland
- 0160 97309728