Reviews bij TAAM Uyghur Restaurant

4.2 · 697 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
4 (80%)
Filter:

Monique van de Beek

Google review · 2 weken geleden

Heerlijk, vers en authentiek eten en door de bediening wordt erg hard en met een lach gewerkt.

L Dijkstra

Google review · 1 jaar geleden

Bijzondere keuken die je niet elke dag tegenkomt. Spontaan besloten om hier een hapje te eten. Alles was zeer vers en goed bereid. De noedels zijn authentiek en handgemaakt en de dumpling soep is een smaakvolle aanrader. Goede prijs-kwaliteit verhouding. De bediening is zeer vriendelijk en snel. Wel vonden we het noedelgerecht en taart een beetje te mild smaken, had iets meer pit gemogen! De dadel-thee met rozenblaadjes was overheerlijk. Al met al zeker een bijzonder, smaakvol restaurant!

muhafidah janariyah

Google review · 2 jaar geleden

gisteravond hebben mijn familie en ik daar een plek besteld, dit is de 2e keer dat ik daar ben geweest. . . en het is echt leuk🥰🥰🥰. eten is erg lekker, mijn kinderen houden ook van het eten, we kunnen vragen hoeveel pepers er in elk eten zitten, we hebben veel soorten eten besteld, en allemaal heerlijk,hun gebakken nasi is ook heerlijk, hun saté is ook top, hun dumplingsoep is ook heerlijk, hun koude noedels zijn ook heerlijk we houden ook van het brood gevuld met vlees, hun dumpling zijn ook heerlijk, hun thee is ook top👍, en ons menu is het lekkerst ik hou het meest van geroerbakte paprika's met geiten tripe een beetje pittig maar de kinderen vinden het erg lekker, voor kinderen houden ze het meest van dumpling, we raden je ten zeerste aan om het te proeven, voor de juiste prijs het is helemaal niet duur .. voor de decoratie van de prachtige plek, het beschrijft echt hun karakter .. .authentiek, helder, innemend en sterk maar toch zacht ... dit wordt ons volgende favoriete restaurant😉😊

Zilfi Sert

Google review · 3 jaar geleden

OMG GA HIER NAAR TOE!😍 Ik heb gisteren zoooo lekker gegeten! Voor het eerst Oeigoers keuken geprobeerd en wauw gewoon! 🍽Eten: We hebben voor kewapi, dumplings (mante), homemade noodles en een spies kipvleugels gekozen. Het was zooo lekker. 😍 🥩 Ik denk echt dat ik nergens zo lekker mals vlees heb gegeten als daar. Volgens mij hebben ze kewapi eerst gegrild en daarna in een pan met boter gebakken denk ik. Maar echt heerlijk. Heel goed gekruid vlees op Uyghur dunbrood! 🍜 De noodles waren home made en je proefte gewoon hoe vers het was. Alle groente en vlees erin was zo goed in balans. Knoflook proefte je heel suptiel en het zorgde er voor dat je bleef eten. 🍗 Kip was hetzelfde gekruid als kewapi en echt top. Toen we het voor ons kregen zag het er niet zo smakelijk uit als de rest maar damn je moet een boek niet beoordelen op zn kaft. 🥟 De dumplings vond ik persoonlijk wel oke. Het werd gerserveerd met een heet sausje en het was gevuld met rundvlees en ui volgens mij. Maar als je hier voor het eerst naar toe gaat dan raad ik je toch hun noodles en kewapi aan om eerst te proberen. 🫖Uyghur thee! Please neem het voordat je eten er is en geniet van een hele pot heerlijke thee. Het warmt je op zonder dat het te machtig is. Het is zwarte thee met blossom volgens mij. Maar het was gewoon super licht en het had geen overheersende smaak bij het eten. Goudkleurig thee die steeds donkerder werd naarmate je theepot leger werd. 👫Personeel: Zo een lieve gastvrouw hebben ze!😍 Wij wilde naast ons vlees een beetje rijst en ze gaf aan dat dit niet iets is wat ze normaal doen. Toen ik aangaf dat ik Turks was zei ze dat ze het begreep en lachte vriendelijk. 😂 Vervolgens vroeg ze aan ons of ze advies mocht geven en toen heeft ze ons geholpen met wat bij ons past. Ze nam haar tijd wat ik heel lief vond. Tussendoor kwam ze langs om te vragen of het smaakte en de overige personeel was ook super lief. Al met al hebben we de gastvrijheid van onze Uyghur broeders en zusters meegemaakt. ♥️ 📍Locatie: Het was een knus plekje in Den Haag Centraal (dus makkelijk bereikbaar met metro/trein) met veel parkeergarages in de buurt. Een smalle straat met nog een paar eettentjes maar zodra je bij Kaniway aankomt dan zie je hoe warm het is. Buitenkant zwart geverfd waardoor binnenkant zo mooi kleurrijk overkomt! Alles was heel traditioneel ingericht en overal zag je wel iets van hun cultuur!😍 Ook hadden ze een super schattige wc waar je leuk een selfie kunt nemen. Het is best druk hier en de gasten die komen zijn best luidruchtig. Maar je past je echt aan en dan begin je zelf ook hard te praten en eerlijk het heeft een heerlijk warme sfeer hierdoor. (Ik geef dit even aan voor introverten onder ons♥️) P.S. Het is een restaurant waar verschillende culturen komen. Het kan zijn dat je er een groep naast je zit die luidruchtig smakt en slurpt. Dit is hun manier van eten en laten zien dat ze het echt lekker vinden. Dus houd hier rekening mee. P.P.S. Je kunt je overgebleven eten ook mee naar huis nemen want ik een goed initiatief vind voor foodwaste!

A van Dijken

Google review · 3 jaar geleden

Wij hebben hier gisteren gegeten. Na de Volkskrant recensie van een tijdje terug waren we erg enthousiast en benieuwd geworden. Al met al viel het ons erg tegen. We hadden drie gerechten, twee rundvleesgerechten met verse noodles en 1 dumpling gerecht. De noodles waren te al dente, het vlees was bij beide gerechten te lang gebakken waardoor het wat hard/droog was. Ook waren de porties klein. De smaak was erg generiek, gewoon groenten met wat rundvlees een een rode, wat scherpe saus. Daarbij droop het eten ook van de olie. Het deeg van de dumpling had geen smaak en leek volkomen ongezouten/ongekruid. Het leek ook direct uit de pan te komen, ze waren nog nat/zompig van het kookwater. Het vlees in de dumpling was overgekookt en had een onprettige smaak. We hebben het na 1 hap teruggestuurd. Dit doen we normaal echt nooit. De bediening was erg vriendelijk. De serveerster nam de tijd om wat over het menu uit te leggen en - zonder dat wij er om vroegen - heeft ze het teruggestuurde gerecht niet op de rekening gezet. De aankleding van het restaurant is bijzonder eenvoudig en je zit heel dicht op de persoon van de tafel voor of achter je. De prijzen zijn - in verhouding tot de portiegrootte en kwaliteit van het gerecht - erg hoog. Al met al vonden wij het een grote teleurstelling. We vermoeden dat de samenstelling van de keuken is veranderd sinds de recensie van de Volkskrant. Zonde. NB Bij de derde foto is al wat eten van het bord genomen.

TAAM Uyghur Restaurant

697 reviews