Reviews bij De Visbar

4.6 · 1670 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
1 (20%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
4 (80%)
Filter:

Peter Xapron

Google review · 3 weken geleden

Gisteren gereserveerd en kwamen op wachtlijst. Werden eind van middag netjes gebeld dat er plek was. Zeer goede service en lekker eten. Prijzen zijn top voor wat je krijgt. Ik adviseer iedereen om hier naartoe te gaan.

Dinant Treur

Google review · 4 maanden geleden

Super fijne avond gehad. Service wat erg goed en leuk, gepassioneerd personeel die met je mee denken. Mooie open keuken en fijne sfeer. En dan het eten, zeer goed. Mooie, verfijnde smaken die goed bij elkaar passen. Dat voor een hele scherpe prijs. Aanvullend hebben ze een kleine, maar prima wijnkaart. Echt wel een aanrader.

Stephany Klaus

Google review · 6 maanden geleden

Heerlijk lekker gegeten hier. Heel vriendelijk ontvangst en bediening. Lekker warm binnen in de winter, de zaak is mooi ingericht en heeft zachte stoelen. We namen de dagvangst en de surf en turf en dessertjes na. Prijs-kwaliteit enorm goed, wij komen terug.

Roel

Google review · 7 maanden geleden

We hadden fruits de mer besteld met kreeft en een glas champagne. Onze kinderen hadden een kindergerecht met zalm salade en friet. De zalm hadden ze snel helemaal opgegeten: super lekker! Wij vonden onze fruits de mer minder goed, vooral omdat er zand in de kokkels en scheermessen zat waardoor je tanden knarsen tijdens het eten. Erg jammer! De mosselen waren wel super lekker. Daarom drie sterren gegeven.

Gert-Jan Roelofs

Google review · 7 maanden geleden

Heerlijke ervaring bij De Visbar in Domburg Met Oud en Nieuw besloten we uit te wijken voor een extended lunch bij De Visbar, aangezien een dinerreservering nergens meer mogelijk was. De laatste lunchplek om 14:30 bleek een schot in de roos. We werden vriendelijk ontvangen, al werden onze jassen niet opgehangen – een kleine tip ter verbetering. Het aperitief, een gin-tonic met huisgin, was heerlijk en zette meteen de toon. Vooraf genoot ik van een prachtig gerecht: gegrilde poulpo met avocado en zwarte knoflook, vol van smaak en perfect bereid. Het hoofdgerecht, zeeduivelfilet in manchegokruim met chorizokroketjes en een verfijnde ajo blanco, was simpelweg voortreffelijk. Dit alles werd begeleid door een zachte, smaakvolle biologische cava met mooie bubbels. Als afsluiting koos ik voor een luchtige crème brûlée, een perfecte balans tussen zoet en romig. Mijn vrouw koos voor de mousse van geitenkaas als voorgerecht, gevolgd door een bluefin toro tataki, en sloot af met een scroppino. Ook zij was meer dan tevreden over de kwaliteit en presentatie van elk gerecht. Ondanks de drukte vanwege de voorbereidingen voor het diner, bleef de kwaliteit van de gerechten uitstekend en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Een fantastische ervaring en absoluut een aanrader. Wij komen zeker terug!

De Visbar

1670 reviews