Reviews bij MAUD Thuis In Eten
Beoordelingsverdeling
Lo Dene
Google review · 4 weken geledenGezellig ingericht en lekker eten! De service was niet top, je merkte dat de jonge mensen hun best deden, maar nog wat pit en ervaring misten. De carpaccio was zeer goed! Hoofdgerecht Sukade ten zeerste aan te raden, al waren de groentjes nog iets te hard. Desserts waren goed maar ietwat prijzig. Alles was mooi gedresseerd met oog voor detail. Overall gezellige avond, al zijn er hier en daar nog wat werkpuntjes die MAUD nog net iets beter kunnen maken.
T Vos
Google review · 2 maanden geledenEcht prachtig van binnen, concept overal doorgevoerd, helemaal af. Warme sfeer. Vriendelijke nette bediening en weer eens wat andere smaken qua eten. Kleine kaart, lekker gegeten. (Mocht van mij gekruider, maar wellicht is dat smaak.) We komen zeker terug!
Els Kneefel
Google review · 2 maanden geledenGisteravond weer voor het eerst sinds lange tijd gegeten bij Maud in Berkelaar. Wat een feest was het weer. Super bezig! Ga vooral zo door. En laat de tajine op het menu staan.
Pascal Cloudt
Google review · 6 maanden geledenBij binnenkomst heb je direct het gevoel dat je in een knusse warme huiskamer beland, waarin Maud je jas aanneemt en je naar je tafel begeleid. Wij begonnen met een vooraf, dit bestond uit serranoham, olijven met Marokkaanse kruiden, roomboter met garam masala en heerlijk bruinbrood. Als voorgerecht hadden wij beiden de pork dumplings met rauwkostsalade, ingelegde bundelzwam, sesam, crèmebouillon, ui en soja. Als hoofdgerecht had mijn vrouw de kip uit de tajine met linzen, rode curry, zoete aardappel, peulvruchten, hummus, granaatappel en een gepocheerd ei. Zelf had ik de ossenhaas met truffeljus, aardappel gratin, paddenstoelen duxelles, pastinaakcrème, chutney sjalot en peccannoot. Ben zelf echt een groot fan van ossenhaas, maar dit was by far de beste ossenhaas die ik ooit heb gegeten. I.c.m. de rode Garnacha wijn had ik een hoofdgerecht wat echt verrukkelijk was! Als nagerecht had mijn vrouw de appeltaart 2.0 met appel tarte tatin, kaneelcrumble, rozijnencrème van advocaat en ijs van gebrande boter. Ikzelf had de mango met pure chocolade crème, mango cremeux, passievrucht bros, gekonfijte chili en ijs van kokosyoghurt. En vooral die chili snippers maakten dit dessert af. Naast het verrukkelijke ijs proefde je in de verte de byte van de chili. Dit was werelds! Met de 5 wijntjes, 2 koffie en een glaasje cognac betaalden wij €168. Een prima prijs voor datgene wat wij hebben gegeten. Hier moeten jullie echt naar toe! Menu van de chef is seizoensgebonden en verandert iedere week. De kaart verandert iedere 2 maanden. Maud heeft er 2 vaste klanten bij gekregen vanavond. Hier gaan wij zeker terug. Het eten, de wijnen, het vriendelijke personeel. Hier snappen ze het!
Ellen Metsemakers
Google review · 9 maanden geledenEen heerlijke sfeervol restaurant. Gestart met eigen gemaakt drankje en drie gangen en voor 1 persoon wijn erbij want zelf was ik de BOB. Zeer klantvriendelijk en zeker aan te raden. Aangenaam verrast en komen zeker nog een keertje terug.

MAUD Thuis In Eten
- Kapelstraat 2, 6101 XR Echt, Nederland
- 0475 584 923