Reviews bij Ovum | restaurant & events
Beoordelingsverdeling
Jos Seroo
Google review · 1 maand geledenErg veel broodjes maar die waren wel nodig anders zou je niet genoeg gegeten hebben. De verschillende wijnen pasten erg goed bij de gerechten maar om daar dan €10 per glas voor te betalen!!! De gerechten waren goed maar daar wil ik het bij laten. Volgende week weer naar Frankrijk en daar net zo goed eten voor 20% van de prijs.
Louise vaneker
Google review · 1 maand geledenIk vond het eten lekker maar de smaken waren niet verrassend. De bediening was oké, ze vroegen meermaals, echt te vaak of we nog wat te drinken wilden. Dit was irritant. Prijs /kwaliteit niet helemaal goedn
Patrick W
Google review · 10 maanden geledenNav de restaurant weken hier voor de eerste keer gegeten. Super vriendelijke bediening. Een mooi uitgebalanceerd en afwisselend 5 gangen menu met hele fijne wijn pairing. In een mooie ambiance heerlijk ontspannen genoten. Wij gaan zeker nog een keertje terug.
Olaf Oosterhout van
Google review · 1 jaar geledenOvum is restaurant op een prachtige locatie in Grave. We hebben hier tijdens een 40 jarig huwelijksfeest als gasten heerlijk gegeten. Fantastisch mooie gerechtjes voor ons op tafel geserveerd gekregen. Niet alleen een lust om te zien maar ook nog eens heerlijk van smaak. Quintus de nieuwe chef heeft het lepeltje overgenomen en gaat nu in Ovum samen met zijn bezielende team verder om inspirerend mooie en smaakvolle menus te creëren.
Jeroen Holthuijsen
Google review · 1 jaar geledenAfgelopen zaterdag voor het eerst gaan eten bij Ovum in Grave. De navigatie stuurde mij het hoekje om, waarbij ik op een rij paaltjes stuitte die de doorgang versperde. Dus rustig achteruitgezet en daarna langs de straat geparkeerd. Bij binnenkomst voelde je je meteen te gast. Erg leuk dat de open keuken naast de ingang ligt, en er liep veel en vriendelijk personeel rond. De bediening was de hele avond top, net als het tempo. Wij hadden een vijf gangenmenu, en vier van de vijf gangen waren uit de kunst. Met name het voorgerecht met spitskool, de onvergetelijke crème brûlée van foie gras en de bijzondere tiramisu zullen me lang bijblijven. Ook de amuse, het leuke pre-dessert en de ruime keuze dan broodjes met drie verschillende heerlike boters droegen bij dan het culinair genot. Alleen de "signature dish" van gebakken knol vonden wij in verhouding tot de rest iets minder. Ze zien mij hier zeker terug!

Ovum | restaurant & events
- Sint Jorisstraat 32, 5361 HD Grave, Nederland
- 0486 745 755