Reviews bij BRIKETT SMOKEHOUSE
Beoordelingsverdeling
Raymond
Google review · 1 maand geledenZaterdag (7 juni) vierden we 20 jaar getrouwd / 30 jaar samen (Raymond & Tess) met een BBQ in onze tuin. En niet zomaar eentje. Tussen de stortbuien door hadden we de hele tuin overdekt met tenten, parasols, kachels, bouwplastic en alles wat maar droog hield – het leek meer op een post-apocalyptisch foodfestival dan een jubileumfeest. En dan… het eten. We nodigen sommige mensen al járen uit – maar notg nooit zoveel complimenten over het eten. Maar nu? We laten één keer het vlees door een ander doen en ineens gaat het nergens anders meer over. Brisket, buikspek, pulled pork, zeebaars – het was bizar lekker. Zelfs de 6-jarige kippenworst-prinses ging voor een tweede portie brisket. Iedereen ging meerdere keren terug. Echt iedereen. Jullie hebben ons jubileum legendarisch gemaakt.
Siebe Kruize
Google review · 11 maanden geledenKlaar voor een ongelofelijke smaakervaring? Dan moet je zeker eens bij Brikett Smokehouse bestellen. Wij bestelde de Brisket een sparerib en de chicken wings. De brisket was zo zacht dat deze letterlijk op je tong wegsmolt. De spareribs waren fantastisch op smaak. Mooi gegaard. Mals maar niet zo papperig. Precies waar wij van houden. En dan nog de chicken wings fantastich gekruid en wederom mega mals. Kortom wat ons betreft een absolute aanrader.
Martijn Draijer
Google review · 1 jaar geledenBrikett heeft bij ons de catering voor een bedrijfsfeest verzorgd. Eten en service was heel erg goed, met als absolute topper de Brisket, pulled pork en Smoked Garlic Aioli. Zeker een aanrader.
Jorrit Mulder
Google review · 1 jaar geledenWe hebben laatst de catering gehad op een feestje thuis. Eten was super. Alles volgens afspraak bezorgd. Was helemaal super! Zou het iedereen aanbevelen.
Jorrit Bakker
Google review · 3 jaar geledenKwaliteit van het eten is super. Had de brisket en die was heerlijk mals en smaakvol. Echt wat anders dan de standaar bbq shops waar ze een gaar gekookte ribben ff afgrillen, een klodder marinade erover gooien en gaan. Prijzen zijn wel erg hoog vind ik, of de porties erg klein. En bij t vlees kan ik daar nog in komen, maar €5 voor een bakje coleslaw vind ik wel echt veel voor de hoeveelheid die het was.

BRIKETT SMOKEHOUSE
- Tappersweg 43, 2031 ET Haarlem, Nederland