Reviews bij Da Anna & Cosimo Ristorante Pizzeria
Beoordelingsverdeling
Harry Brandt
Google review · 1 maand geledenHelaas was de pizza afschuwelijk, maar de andere gerechten (spaghetti en salade) die mijn vrouw en ik gisteravond bestelden, waren prima. De bediening en de sfeer waren erg goed, maar de pizza was zacht en helemaal niet knapperig. Toen ons gevraagd werd of de gerechten in orde waren, heb ik dit aangegeven. Ze zeiden dat ze deze klacht al eerder hadden gehoord. Dus, beste restaurantmedewerkers, jullie moeten iets veranderen, anders komen we zeker niet meer terug.
Achim Thelen
Google review · 2 maanden geledenDit restaurant is een echte aanrader 😍 We zijn er na twee jaar voor de tweede keer geweest tijdens onze vakantie en waren weer helemaal tevreden. De service was uitstekend en het eten was heerlijk. Weinig mensen in Italië kunnen zulke pizza's maken 😍 Ik wens jullie het allerbeste en ga zo door 👍👍👍👍👍👍 Met vriendelijke groet van een gast uit Noordrijn-Westfalen die graag terugkomt.
Torsten G Punkt (Goldi)
Google review · 3 maanden geledenZeer smaakvolle gerechten van hoge kwaliteit - met goede service en sfeer. Bedankt voor het verrijken van mijn smaakpapillen. Wij komen graag terug!
Nils Elsäßer
Google review · 4 maanden geledenAllereerst: Fooien werden contant gegeven, omdat dit niet mogelijk is met een kaart. Helaas kan ik de veelal zeer goede recensies niet bevestigen. Mijn vrouw en ik waren daar op vrijdag om 19.00 uur. en het was niet te druk. De service was prima. Een servicemonteur vroeg ons heel snel nadat we de kaart hadden of we al wisten wat we wilden, en zei nee, ze was er nog eens 2 minuten later. Dat is prima, we voelden ons een beetje onder druk. We bestelden een gemengd antipastibord voor € 13 en twee spaghetti carbonara's voor ruim € 16. Het antipastibord kwam ook heel snel. Na ongeveer 5 minuten hadden we een achteloos geordend stapeltje koelkastkoude antipasti met een paar sneetjes droog, flauw witbrood. Naast enkele antipastistukjes die mogelijk in eigen huis zijn bereid (gegrilde courgette was enigszins eetbaar), vinden we het moeilijk om het grootste deel van het eten niet als kant-en-klaarproduct te beschouwen. Korte tijd later volgden 2 porties spaghetti carbonara, die plagend verborgen zaten onder een halve centimeter Italiaanse harde kaas. Bij de tweede blik en de eerste hap realiseerden we ons dat we in plaats van spaghetti carbonara gepeperde, zoutloze spaghetti met roerei en gestoomde blokjes spek hadden gekregen. Ik eet graag pittig eten, maar het was niet zoiets als "er was te veel van het goede uit de molen", maar eerder een utopische hoeveelheid. Nadat we dit hadden opgemerkt, kregen we ongeveer 15 minuten later spaghetti carbonara voorgeschoteld, die op de een of andere manier eetbaar was, maar nu heel erg zout en het ei was nu een beetje te rauw. Als de tweede portie spaghetti carbonara bombastisch was geweest, zou ik dit helemaal niet schrijven en het oplossen als "mensen maken soms gewoon fouten". Maar de carbonara was achteraf nog maar net eetbaar voor de prijs van ruim € 16,- en achteraf hadden we hem beter met rust kunnen laten. Nu zitten we helaas op een langverwachte vakantiedag teleurgesteld en met buikpijn in ons vakantieappartement en hebben het avondprogramma geannuleerd omdat we allebei spijsverteringsproblemen hebben. Een opmerking hier: in de beschrijving onder de carbonara op het menu staat "Pancetta". Maar dat was óf de ergste voorgesneden pancetta ter wereld, óf – wat ik aanneem – gewoon geen pancetta. En dat is waar ik een beetje nerveus word voor die prijs. Bovendien was de "pancetta" niet echt gebakken, maar eerder gestoomd. Alles bij elkaar heb ik bijna €60 uitgegeven (wat zeker prima zou zijn voor behoorlijke kwaliteit en dat verwacht ik ook) en kreeg ik buikpijn en spijsverteringsproblemen.
N. L.
Google review · 4 maanden geledenIk heb hier vandaag voor het eerst met een groep gegeten. Ik heb erg genoten van het eten. De bediening was beleefd en attent.

Da Anna & Cosimo Ristorante Pizzeria
- Süderstraße 14, 25746 Heide, Duitsland
- 0481 59984111