Reviews bij Bistro de Holterberg

4.8 · 374 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
1 (20%)
5⭐
4 (80%)
Filter:

pascal meijerink

Google review · 2 maanden geleden

Op vrijdagavond hebben we een gezellig diner gehad met het bestuur en hoofdtrainers van onze vereniging. De ontvangst door de eigenaar is heel hartelijk. Het keuze menu is gevarieerd en wordt aangevuld met seizoenslekkernijen, zoals dit keer heerlijke asperges. De gerechten zijn mooi opgemaakt en erg smaakvol. Het restaurant is sfeervol en gezellig. Wij komen hier de volgende keer graag terug.

Maarten Neppelenbroek

Google review · 4 maanden geleden

Bij binnenkomst werd ik hoffelijk ontvangen door de eigenaar van de bistro, Hidzer Gorter – een grote als het gaat over gastronomie. Een lekker glas chardonnay bij de haard, waar ik een paar vaste gasten trof én hun beeldschone hond die mij kwam begroeten. Heerlijk knapperig brood met olie en een voorgerecht van malse carpaccio vormden een uitstekende entree. Dit werd voortgezet met een hoofdgang van parelhoen met huisgemaakte spaghetti en een heerlijke selectie kaasjes achteraf. Nog altijd een toplocatie met een ongedwongen stijl en een zeldzame prijs-kwaliteitverhouding.

Chanty & Peet

Google review · 7 maanden geleden

In een zeer mooi gelegen stukje natuur op de Holterberg staat deze fantastische bistro. Wanneer je googled op ‘bistro’, komt de volgende omschrijving: ‘ is een eenvoudige eetgelegenheid, die het midden houdt tussen een restaurant en een café. Een bistro wordt ook wel petit restaurant genoemd.’ Wanneer je Bistro De Holterberg binnenstapt, stap je geen ‘eenvoudige eetgelegenheid’ binnen, maar een oase van landelijke gezelligheid met een fantastisch grootse haard. Je wordt hartelijk ontvangen door de dames en heren van de bediening en naar je gereserveerde tafel gebracht, of als je zou willen, naar één van de 3 banken rond de haard, alwaar je kunt genieten van je aperitief, zoals bijvoorbeeld een heerlijke pinot Grigio. Na de kaart bestudeerd te hebben hadden we een keus gemaakt. Zelf twijfelde ik tussen de entrecote en de runder rib-eye. Ik hou van een flink stuk vlees en toen ik vroeg, welke van de twee het grootst was, kreeg ik als antwoord, ‘mijnheer, wij kunnen voor u het stuk zei groot snijden als u wilt….. Het werd op advies de rib-eye en daar heb ik geen spijt van gekregen. Vooraf hadden we overigens een botermalse carpaccio. (Ik)als voormalig kok en (wij als) ‘zeer-regelmatig-buiten-de-deur-eters, hebben we enige ervaring in onze favoriete voorgerecht, maar zo mals hebben wij de carpaccio nog niet mogen nuttigen. Het hoofdgerecht, de ossenhaas en dan de heerlijk royale rib-eye, samen met de asperges en bijhorend garnituur, waarvan de bearnaisesaus overigens ook enorm smakelijk was, was meer dan voortreffelijk. Als dessert hadden we de hangop en de panna cotta. Het wordt wat eentonig maar ook hier waren de smaken subliem op elkaar afgestemd. De gastvrijheid, professionaliteit, ambience, explosie van smaken, gecombineerd met de kleuren en geuren van de gerechten, maakten dat we enorm hebben genoten van onze avond. Dames en heren van de ‘bistro’, chapeau en bedankt. Groetjes, Chantal en Peter.

Isaak

Google review · 7 maanden geleden

Wij hebben heerlijk gegeten bij Bistro de Holterberg. De gerechten worden uitstekend conform je wensen bereid en mooi opgemaakt. Op een aantal gerechten na, kunnen de gerechten aangepast worden zodat deze passen in een glutenvrij dieet. De service is goed; de tafel wordt goed in de gaten gehouden en je glas wijn wordt bijgeschonken als deze bijna leeg is. Een punt van kritiek is dat het in het restaurant erg luidruchtig is. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met de leeftijd van het gebouw, maar naar alle waarschijnlijkheid ook met de opstelling.

Niek Haarman

Google review · 1 jaar geleden

Een mooie zaak met kwalitief zeer goede en eerlijke gerechten die tot in de basis kloppen, en bovenal een prachtige wijnkaart. Om deze redenen komen wij hier al vele jaren met enige regelmaat. Een aanrader op de kaart zijn de heerlijke garnalenkroketjes en gefrituurde peterselie. En de gamba's met jus van strandkrabben. Kortom goed en heerlijk eten, en een warm welkom!

Bistro de Holterberg

374 reviews