Reviews bij Restaurant J&T Mos
Beoordelingsverdeling
Hans Visser
Google review · 3 weken geledenlagen met zeilboot in de haven. een paar jaar terug hier super lekkere sukade gegeten. Dus stelde voor om hier weer te eten. Voorgerecht zwezerik (waar kan je die nog in Nederland eten). daarna mixed grill. Echt super! Een aanrader.
geney26
Google review · 3 weken geledenVoor het eerst geluncht en het was heerlijk! Goede locatie, fijn terras, kleine maar goede kaart. Broodje carpaccio en zalm waren heerlijk. Personeel super vriendelijk Tim en Thom (niet Coronel) zijn een verademing op het terras. Vriendelijk en gezellig!
Simon van Drongelen
Google review · 4 maanden geledenHet pand is fantastisch. De locatie is schitterend. De inrichting oogt simpel en is door de houten balken en de karakteristieke ramen een fijne combinatie. De jonge medewerkers in de bediening ogen vrolijk en zijn in staat om de gasten te voorzien van het gevraagde. Niet opdringerig maar ook niet te terughoudend zorgen ze voor je. Verder is het tenue niet spetterend. De ene loopt in spijkerbroek , een ander in een legging en allen in een polo met logo van het restaurant. Wellicht iets meer netheid. De gerechten op de kaart lezen lekker. Maar van de prijzen erachter schrok ik wel. Mijn tafelgenoten was het ook opgevallen. De gekozen gerechten kwamen en de carpaccio werd iets taai vlees bevonden. De steak tartaar was flauw en kwam in een erg diep schaaltje waar met moeite met mes en vork uit gegeten kon worden. De zwezerik miste de echte bezieling die dit orgaanvlees kan hebben mits goed bereid. En de vegetarische ravioli zag er niet als ravioli uit en werd ook matig bevonden . De desserts waren gelukkig lekker en zoet. Maar bij de koffie kwam een Crème Brulée waarvan de Crème helaas klonterig was en de krokante suikerlaag bedekt was met aardbeisorbet waardoor de krokantheid weg was. Geef mij toch maar een lekkere bonbon of goed gebakken koekje bij koffie of thee. De gepeperde rekening was best even slikken.
LWJ Ooms
Google review · 4 maanden geledenHalf jaar terug al slechte ervaring, een steak met harde taaie stukken en overal stukjes vet ertussen …. Keurig andere gerecht gekregen soort salade met biefstuk reepjes waar niet door te kauwen was …. Nu wilde vrienden hier eten en ik dacht laten we het weer een keer proberen …. Dorado visje was minuscuul klein …. Flat irion steak niet door te kauwen …. Iberico Procureur echt vies met grote vette delen erin bah bah …. De erbij bestelde patat vergaten ze, kwam als toetje nadat al het eten genuttigd was en (!) patat was slap en rauw dus te kort gebakken …. En dat voor bijna € 300 …. Bier en bitterballen bij buurman het Schippershuis smaakte top !
Johnny719
Google review · 11 maanden geledenDineren bij J&T Mos was een zeer verassende ervaring. Mooie overzichtelijke kaart met enkele bekende toppers. Omdat wij goede verhalen hadden gehoord lieten we ons verassen met een 4 gangen diner. Dit begon met verse tonijn met piccalilly, kappertjes met bosui en een crème van prei. Daarna volgde een roodbaars met broccolisaus met gedroogde ham en gezouten citroen. Het hoofdgerecht bestond uit Parelhoen filet en een Parelhoenboutje. Paksoi met linzencreme. Afgemaakt met een gevogelte jus. Daar waar de tonijn kwa smaak mild (fris) was, bouwde het smaakpallet zich elke gang, stap voor stap zorgvuldig op. Alles afgesloten met een heerlijk dessert. Het kaasplankje van Hollandse kazen was een waardevolle afsluiter. Een fraaie wijnkaart waar met veel kennis over wordt gesproken. Een uitstekend restaurant die kan rekenen op een volgend bezoek.

Restaurant J&T Mos
- Nieuwendam 1, 1621 AP Hoorn, Nederland
- 0229 210 621