Reviews bij Tapperij De Zwijger

4.4 · 643 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
3 (60%)
5⭐
2 (40%)
Filter:

Nandie May

Google review · 3 maanden geleden

De bediening die vooral bestaat dames, is top! Altijd in voor een praatje en altijd gezellig en vriendelijk! Grote keuze in bier en gin tonics. Een hapje eten is ook mogelijk. Altijd fijn om er even langs te gaan voor een drankje aan de bar, een tafeltje binnen of op het grote terras met zicht op het oude dorp van Houten.

Angélique B.

Google review · 4 maanden geleden

Favoriete borrelplek. Sfeervol en gezellig, de beste bitterballen en voor nu lekker in het zonnetje.

Gerrit Mee

Google review · 4 maanden geleden

Gastvrij en mooi ingericht restaurant, doet aan een bruin café denken. Ruime menu kaart en een groot assortiment aan bieren. Personeel is zeer behulpzaam en gastvrij.

Karel Coenradie

Google review · 5 maanden geleden

Leuke gezellige zaak, goed eten lekker biertje, goed vriendelijk personeel,

Léonard vZ

Google review · 6 maanden geleden

“Er is er een jarig…” Dat is nu juist degene die altijd heerlijk bezig is met kokkerellen. Als cadeautje laten wij dat vanavond over aan de professionals van Tapperij De Zwijger. Een koude avond, maar binnen brandt de open haard. Deze keer zitten we in de opkamer, die overigens een open verbinding heeft met de ‘zaal’. Daardoor ervaar je steeds de gezelligheid van het gehele restaurant. De ontvangst is prettig en er wordt meteen gevraagd wat we willen drinken. Dat werd een kruidige, rode Spaanse Torres Mas Rabbel, een witte Pinot Grigio en een Leffe Blond van de tap. “Broodje vooraf?” Jawel; dat gaat er wel in. Het wordt gepresenteerd op een spies, met daarbij drie bakjes: , knoflooksaus, kruidenboter -die iets minder hard had mogen zijn- en een overheerlijke aïoli. Dat is meteen smullen. Ook het hoofdgerecht smaakt voortreffelijk. De keuze viel op tweemaal Rumpsteak van de dikke lende, met groenten en pepersaus. Onze derde tafelgenote ging voor het ‘Duo uit de Zee’ met kabeljauw en scampi’s, eveneens in gezelschap van groenten en een saffraansaus. Daarbij werd de rode wijn nu vervangen door een witte, eveneens de Pinot. Ook bij het bier een wissel: nu gekozen voor een Karmeliet triple. Heerlijk. Dit alles vergezeld van lekker gebakken frites. Onze ervaring: dat kan per restaurant verschillen, maar hier weten ze hoe het moet! We genieten volop van de maaltijd -en zeker van zowel de saffraansaus als de romige pepersaus- en van de sfeer van De Tapperij. Bovendien informeert de gastvrouw geregeld of het smaakt en alles naar wens is, zonder het gevoel te krijgen: ‘daar is ze weer’. Prima. Bij het toetje verdienen ze bonuspunten. Beide dames kiezen voor een werkelijk heerlijke Irish coffee, op verzoek zonder extra suiker. Ook hier laat de bediening zien hoe je deze een extra vleugje professionaliteit meegeeft voor een nòg verfijnder smaak. Met daarbij voor de jarige een ‘vuurfontein’. Tsja… en dan voort mij iets waarmee ze hier extra punten scoren: de Banoffee. Een toetje van banaan, caramelijs, bananenijs en toffeesaus. Zelf mag ik me een ijskenner noemen: geboren en opgegroeid op 200 mtr van Marinello in Den Haag. Maar dit: is een ijs-toppunt. Van harte aan te bevelen en… smaakt naar meer 😉)

Tapperij De Zwijger

643 reviews