Reviews bij Inter Scaldes

4.8 · 333 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
1 (20%)
5⭐
4 (80%)
Filter:

Carissa De kok

Google review · 3 weken geleden

Een heerlijke middag gehad. Op het mooie terras begonnen met aperitief. Daarna binnen gegeten met deuren open en uitzicht op de tuin. Heerlijk menu met mooi wijn arrangement. Fijne enthousiaste bediening met jonge mensen.

GJ

Google review · 1 maand geleden

Wij hebben genadeloos lekker gegeten, The full experience. Daarnaast een tocht door de keuken bij de chef, een heerlijk wijnarrangement, buitengewoon vriendelijke bediening en een heerlijke slaapkamer. Wat een feest om hier te mogen zijn geweest. Hulde aan Sanne en Jeroen en hun team! Heel veel dank voor de uitstekende ervaring.

Roel

Google review · 1 maand geleden

Afgelopen weekend zijn we voor de tweede keer naar interscaldes gegaan. Vorige keer met drie sterren nu met nieuwe eigenaren, nieuwe chef Jeroen Achtien en twee sterren. Het restaurant is sfeervol en modern ingericht (en zelfs opnieuw opgebouwd). Het resultaat is hierdoor prachtig uitzicht op de tuin met grote ramen en ruime zitbanken in het interieur in plaats van stoelen. Wauw wat is de bediening steengoed en perfect op elkaar ingespeeld. Chapeau en een waar genot. Heel bijzonder vond ik dat ik bij het kaasgerecht zoveel kaas mocht kiezen als ik wilde. Echt gastvrij! We begonnen de avond in de lounge met zeer smaakvolle amuses. Langoustine met indiaanse kruiden was erg goed, deze combinatie gaat vaak mis maar hier niet. Na de lounge mochten we naar de keuken voor een volgend gerechtje/amuse. Hier vertelde de chef aandacht te hebben voor de natuur. Zo gebruiken ze oesters voor sauzen die te groot zijn voor normale consumptie. Ook kopen ze bijvangst om daar amuses van te maken, zodat dit niet wordt weggegooid. Tof om dit te horen! Ze koken trouwens op inductie. Naast dat er geen gas wordt gebruikt is ook het voordeel dat de keuken minder warm wordt in de zomer. Wel zo fijn 👍. Naar mate de avond vorderde liet de keuken soms wat steken vallen. Zo vond ik de kaviaar in combinatie met bloemkool tegenvallen; je proefde geen kaviaar meer en dat is erg zonde. Ook werd langoustine tartaar geserveerd, persoonlijk heb ik die liever gegrild of verwarmd. De saus bij de kabeljauw was wel zalig en erg goed. Ook de cuisson van de kabeljauw was perfect. Al met al een zeer bijzondere ervaring en een aanrader.

Jan van den Berge

Google review · 5 maanden geleden

Sinds een jaar wonen wij in Kruiningen en vrijdag 28 februari hebben we Inter Scaldes bezocht. Dat is niet alleen “uit eten gaan”, dat is een belevenis en een ontdekkingstocht. Vanaf de parking werden we naar de lounge begeleid en daar hartelijk verwelkomd door gastvrouw Sanne en haar team, waarbij ik sommelier Tessa apart wil noemen, zij is door Gaultier & Millau uitgeroepen tot sommelier van het jaar. Een natuurtalent bij uitstek! De sfeer is ongedwongen en heel persoonlijk, we voelden ons deze avond uniek, alsof we de enige gasten waren. We werden meteen verwend met heerlijke amuses, zoals langoustine in een ijshoorntje. Vervolgens gingen we we naar de keuken waar chefkok Jeroen 18 ons opving en vertelde over zijn passie, het verwennen van zijn gasten met telkens weer verrassende, nieuwe gerechten. Intussen werd er weer een kostelijk gerechtje bereid met oester in de schelp van een creuse. Die mochten we meenemen naar onze tafel in de eetzaal. Deze verbouwde ruimte vertelt zijn eigen verhaal door zijn indeling naar het voorbeeld van het tweestromengebied, Ooster- en Westerschelde met daar omheen de tafels als de Zeeuwse eilanden. Door deze indeling heb je heel veel privacy en dat voelde erg goed. Het voert te ver om alle 7 gangen te bespreken, ik noem alleen bereidingen van Noordzeekrab, Langoustine, Coquille en Duif. Met één gezamenlijk kenmerk, namelijk dat elk gerecht uitmuntend was. Verder wil ik nog delen dat heel de avond de interactie met de bediening een uitstekende combinatie was van gedegen vakkennis èn een oprechte persoonlijke belangstelling. De dieetwensen waren onopvallend in de gerechten doorgevoerd. Blij verrast waren we met het taartje in de vorm van een grote macaron vanwege de verjaardag van mijn vrouw. Tot slot wil ik Sanne en Jeroen bedanken voor de fijne gesprekken aan het einde van de avond. Dit was een belevenis om nooit meer te vergeten!

Dick Pater

Google review · 6 maanden geleden

Vrijdagavond 24-01-2025 mocht ik in de keuken kijken van Chefkok Jeroen Achtien van Inter Scaldes**, alle vragen werden vriendelijk beantwoord, wat opviel de rust in de keuken tijdens het het dresseren en doorgeven. Geweldig gegeten aan de Chefs Table. Gastvrij, en bijzondere gerechten een ervaring om niet te vergeten. Een vriendelijk en gepassioneerd team daar. TOP!!

Inter Scaldes

333 reviews