Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
1 (20%)
5⭐
3 (60%)
Filter:

RW

Google review · 4 maanden geleden

Toen we binnen kwamen lopen is het eerste wat opviel dat er een beetje rook in de ruimte was of. Als of er geen afzuiging was in de keuken. Dit leek op een blauwe walm. Dat is iets wat ontstaat als je kookt en de olie te warm maakt waar je in bakt of dat de olie tegen de warmte bron komt van het fornuis. Het restaurant had wel een leuke vissers kantine/kroeg in atmosfeer alleen het was best rommelig en niet opgeruimd. We kregen als eerste garnaalkroketjes. Die waren lekker maar ik weet niet of ze zelf gemaakt zijn. We hebben als hoofdgerecht visvaria besteld voor twee personen. Dit was ook het enige hoofdgerecht wat er was. Dan krijg je 3 soorten vis met wat groente en frietjes voor 25 euro. Er werd ook niet verteld wat voor soort vis dit was. Helaas was de vis lauw, zelfs bijna koud toen deze geserveerd werd en het dit was totaal niet lekker. Het bord waar het op geserveerd werd was niet voor verwarmd waardoor dit misschien de hitte uit het eten trok. Ook heb ik de indruk dat de extra serveerde groente kant en klaar waren of te lang in de koeling hadden gelegen en niet vers waren. De vis was wel mooi gegrild maar de smaak van het aangebrande zat in de vis en smaakte daarom niet lekker. Het was dezelfde smaak die in te ruimte rond hing. Gek genoeg waren de frietjes die er bij geserveerd werden het lekkerste en waren wel lekker warm. Het was ook niet heel veel vis voor 2 personen ten waard van 50 euro. Toen we gingen afrekenen werd er niet gevraagd of het eten gesmaakt heeft. Toch heb wel verteld dat ik het niet heel fijn vond dat de vis koud/lauw was. De dame achter de kassa kon niet begrijpen waar dit door kon gebeuren maar ook veder geen reactie als: wat vervelend of sorry dat jullie niet lekker hebben gegeten. Toen we ging betalen vroeg ze of er wat van de prijs af moest. Dit hebben we geweigerd want we zijn niet uit op korting. Denk dat ze beter gewoon had kunnen zeggen: wat jammer dat jullie niet lekker hebben gegeten. Ik haal daarom even wat van de totaal prijs af en we gaan eens even kijken waarom het eten zo koud was geserveerd. Ik vond de service niet vriendelijk maar ook niet onvriendelijk. Toen we naar buiten liepen stonk onze kleding ook naar het eten door de walm die er rond hing in het restaurant Helaas een teleurstellende ervaring

Manon Ensing

Google review · 1 jaar geleden

Zoek je een leuke plek waar je heerlijke verse vis kunt eten? Dan moet je bij deze vriendelijke mensen zijn die hart voor de zaak en hart voor de natuur hebben 😘. En ja, daar betaal je iets meer voor. Boven op het terras heb je prachtig uitzicht over de haven en zicht op Schiermonnikoog. Heerlijke garnalenkroketten op brood, viskoekjes, vissoep en zelfgemaakte patat etc. De porties zijn niet groot, maar de smaak overheerlijk! Zoek je een snelle vette hap en wil je niet teveel betalen, dan kun je beter aan de andere kant van de haven blijven.

Doubleyou MC

Google review · 1 jaar geleden

Ons aanbevolen en geen spijt van een heerlijke vis schotel met mooie rode poon, gebakken en op een bedje van groenten, waaronder bieten, zoete aardappel, venkel en sla. Bijzondere locatie en prettige bediening. Ga er zeker eens proeven! Let op de openingstijden… Prachtig uitzicht.

ingrid lodewegen

Google review · 2 jaar geleden

Kneuterig, kwaliteit top! Goede vis en mensen die weten waar ze het over hebben. Voor een simpele kibbeling, moet je ergens anders zijn. Dit is goede kwaliteit, viskenners en een leuke sfeer! Een verborgen parel!

Gerbert Grunn

Google review · 4 jaar geleden

Op een uitzonderlijke locatie staat dit visrestaurant. Geen doorsnee restaurant, stoere inrichting. Geweldige vis op het menu. De eigenaren zijn vissers, die in het restaurant de zelf gevangen vis serveren. Dus ook veel kennis over de geserveerde vis. Je eet hier vis zonder toeters en bellen. Geen verhullende sauzen of afleidende frutsels op het bord.

't Ailand Lauwersoog Restaurant | Viswerkplaats | Wadvistochten

258 reviews