Reviews bij Petit Café Anna et Fred

3.4 · 94 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
2 (40%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
2 (40%)
Filter:

Paul

Google review · 1 maand geleden

Foie gras op de menukaart zetten, kan echt niet! In Nederland is de productie van foie gras ook al jaren verboden. De reden: om foie gras te maken worden miljoenen Franse ganzen en eenden letterlijk en onder dwang volgepropt met eten, via trechters, slangen en buizen die in hun keel worden geduwd. Dat is bedoeld om ze vet te mesten. Pure dierenmishandeling dus!

Henriëtte Hengel, ten

Google review · 1 maand geleden

Gister heerlijk op het terras gezeten. Langs de singelroute. We hebben heerlijk gegeten. Alle gerechtjes die we uitgekozen hadden waren goed. De serveerster die wij hadden was fantastisch. Ze deed goede suggesties voor drankjes en gerechten. Zij had een gerechtje vergeten, die kwam daarna zo snel mogelijk alsnog. Voor ons geen probleem, ze heeft het keurig opgelost. We hebben genoten van haar vrolijkheid.

Pieter van der Werf

Google review · 2 maanden geleden

Knusse Franse bistro schitterend gelegen op een hoek met een fijn terras. De inrichting is helemaal in stijl hoewel de tafels wel vrij klein zijn. Zeker voor de groep van 5 die wij waren. De bediening is heel vriendelijk maar niet altijd even attent want de bestelde fles sauvignon werd een chardonnay. Ik ben niet zo’n fan van shared dining maar wat ik echt vond tegenvallen was de kwaliteit van het 2e gerecht: de steak was lauw en taai. Het was gewoon niet lekker, ook de bijgerechten op het bord zoals de puree in de vorm van een spruit was een soort koude mousse. Echt een tegenvaller.

Marieke Mamarazzi

Google review · 8 maanden geleden

Heb hier heerlijk gegeten vorige week! Sfeervolle ambiance met keuze uit hoge of lage tafels, mooie foto's tegen het zwarte sierbehang en fijne, niet al te aanwezige muziek op de achtergrond (Khruangbin, love it!) Al de hele dag had ik zin in steak tartare met een goed glas Sauvignon Blanc erbij - en alles voldeed aan mijn verwachtigen. Zowel het vlees, de salade als de wijn waren goed van smaak. De hint van dragon bij de steak tartare vond ik zeer aangenaam. Enige puntje van kritiek was dat het bruine brood misschien nog iets verser had gemogen (op het witte brood heb ik niets aan te merken). De dame in de bediening (ik vermoed Anna) was vlot én vriendelijk, de rekening viel me mee. Kortom; prijs/kwaliteit uitstekend. Ik kom zeker nog eens terug!

Bas Cooijmans

Google review · 11 maanden geleden

Op zich leuk tentje. Authentiek bedoelde Franse Bistro met vooral klassieke gerechten. Sfeer is leuk. Bediening is vriendelijk, maar zeer onervaren. Bestek vergeten, bestek was vies, verkeerde bord afgehaald, sowieso geen schone borden na het voorgerecht, om boter bij het brood moeten vragen die vervolgens ijskoud en daardoor niet smeerbaar is. Verschillende gerechten waren goed (oeuf mayonaise, steak tartaar, coq au vin) maar bij de entrecote zat echt een rare metaalsmaak in de saus. Daar melding van gemaakt, en de bediening zegt met de keuken te overleggen. In plaats daarvan loopt ze naar de bar en komt twee minuten later terug dat dit gewoon het recept van de saus is. Smaken kunnen verschillen, maar ik weet wel wanneer iets een kwestie van smaak is of er echt wat niet klopt. En zelfs als ik ongelijk heb, is dit een onprofessionele manier van oplossen. Jammer! Maar verder is het een prima bistro met potentie.

Petit Café Anna et Fred

94 reviews