Reviews bij Porto Pino Ristorante

5.0 · 252 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
5 (100%)
Filter:

Louanne Cuijpers

Google review · 5 maanden geleden

Ontzettend lekker en fijn gegeten. Hele leuke en attente bediening, en een mooie samenstelling van gerechten. Echt een top avond!

Ruben

Google review · 5 maanden geleden

Het diner was heerlijk en een aanrader! We genoten van een vijf gangen diner met creatieve en lekkere gerechtjes, allemaal mooi gepresenteer. Het personeel was heel vriendelijk en attent. De sfeer in het restaurant was warm en gezellig, perfect, we kwamen hier op Valentijnsdag en werden verrast met een mooie roos op tafel, terwijl de gerechten subtiele en creatieve Valentijns toevoegingen hadden. De aandacht voor detail en de liefde waren duidelijk te proeven en te zien. Absoluut een aanrader voor een bijzondere culinaire avond!

Ashwyn Ceelie

Google review · 1 jaar geleden

Wat een waanzinnig goede ervaring hier gehad. Fantastisch eten hier, tussen de gangen door netjes in overleg hoelang hier tussen zit. Het drinken word ook optijd bijgevuld en de chef en de serveerster zijn geweldig lieve mensen. Hart voor de zaak! 10/10, zou hier zo weer terug gaan!

TW H

Google review · 1 jaar geleden

We hebben nu al twee keer heerlijk gegeten in dit Italiaanse restaurant, heerlijk puur eten , geweldige bediening en goede sfeer. Een aanrader.

Arnold Veenhoff

Google review · 2 jaar geleden

Drie maal vijf welverdiende sterren voor een eenvoudig maar heerlijk concept. Het menu staat vast en hoe relaxed is dat!? De keuzes van van het complete menu zijn al bij binnenkomst voor je gemaakt. Lekker gaan zitten je wordt gewoon lekker in de watten gelegd. Bij het door ons bestelde glaasje prosecco werd een traditionele bruschetta geserveerd; frisse tomaatjes, top olijfolie en natuurlijk verse basilicum op een krokant broodje . Daarna volgden vitello tonnato, carpaccio, tomaat met buffelmozzarella, en gegrilde groentes. Het laatste met een dressing van rode wijnazijn, balsamico, extra vierge olijfolie, en verse kruiden (basilicum, peterselie en een beetje rode peper). Verrukkelijk! Vervolgens nog een bescheiden pasta-hapje; een drietal ravioli met champignons in roomsaus gevuld en overgoten met een romig tomatensausje. Of wij daarna nog de zeetong lusten? Ja hoor, daar hadden we nog wel ruimte voor. Alle voorgerechten zijn namelijk bescheiden van formaat; net groot genoeg om de heerlijkheid ervan te genieten maar niet zo groot dat ze vullend zijn. Dát is het fraaie aan het concept van Porto Pino dat al jaren bestaat en het idee alleen wat heeft gemoderniseerd, net als het interieur overigens dat een moderne facelift heeft gekregen zonder aan warmte en knusheid in te boeten. Na de zeetong, die smolt op onze eigen tong, sloten we het diner af met tiramisu. Eenvoudig maar zalig. Prima wijnen en een prettige bediening begeleiden ons avondeten. We kunnen het iedereen van harte aanbevelen hier weer te eten. Grote klasse.

Porto Pino Ristorante

252 reviews