Reviews bij Restaurant Le Brasseur
Beoordelingsverdeling
Christoph V. Jager
Google review · 3 maanden geledenmooie plek om naast het water te zitten, echter is de service echt schandalig slecht. We gaan zitten voor de lunch en wat drankjes en er wordt gevraagd of we wat water willen, na een half uur is dit nog niet gekomen, terwijl ze ondertussen al de bestelling van het eten+cocktails al opgenomen hebben. Nadat we het eten ophadden zwaaide ik om nog en paar extra cocktails + wat snacks te bestellen. Alleen om te horen ‘ja we komen zo hoor’ om na 15 minuten wachten nog niemand te zien. Uiteindelijk om nog een keer voor aandacht te seinen heb ik toch maar de rekening gevraagd om direct te vertrekken (en het water wat nooit gekomen stond natuurlijk wel op de originele rekening).
William Diepeveen
Google review · 3 maanden geledenErg gezellige brasserie met een ruim terras direct aan De Vecht, waar je de gehele middag en avond kunt genieten van de zon en de voorbijvarende boten. Ruim menu met een redelijk aantal verschillende wijn opties. Kwaliteit van het eten is goed en de bediening is erg vriendelijk. Redelijk geprijsd, zeker voor de locatie zo direct aan het water, top plek voor de lunch op een warme en zonnige zomerdag. Aanrader!
René Verweij
Google review · 8 maanden geledenWij waren geattendeerd om hier eens lekker te gaan eten en van te voren had ik de menu kaart met wijnarrangement gecheckt. Normaal deel ik niet gauw kritische kanttekeningen maar in dit geval zeker in verhouding prijs/kwaliteit mogen er wel wat opmerkingen geplaats worden. Bij binnenkomst werden keurig de jassen aangenomen en konden wij plaatsnemen. Na het broodje kwamen de door ons gewenste voorgerechten, de uiensoep was lauw, de gamba's te ver doorgebakken waardoor ze droog waren en waren waarschijnlijk te lang op een warmteplaat neergezet dat er van een evt. dressing weinig over was. tevens was een van de drie gamba's gewoon in twee delen tegen elkaar gedrukt. De medewerkster vergat duidelijk het wijnarrangement, en komt halsoverkop twee glazen zonder uitleg vullen. Een van de keuzes die men aanbood was een hoofdmenu met forel, maar deze werd niet door hun gefileerd, waardoor ik dit zelf maar gedaan heb voor mijn zwager die graag forel lust. Tijdens de tweede wijn kregen we van een andere collega wel uitleg over de wijn. Maar het gebodene in o.a. eendeborstfilet met ontzettend veel vet, de zweinesteak die lauw was was niet echt wat wij verwachten. Wij sloegen ons met moed naar het kaasplankje toe, waarbij wij werderom op het wijnassortiment moesten attenderen en wat uiteindelijk met een sherry geserveerd werd en na het kopje koffie zijn wij meer dan 3 uur later weggegaan. Tijdens het eten kregen we al een mail om ons te bedanken voor het bezoek, en met de uitnodiging om een revieuw te plaatsen wat ons het idee gaf, dat het tijd werd om af te ronden. Onze conclusie was duidelijk dat deze medewerkster in de bediening of haar dag niet had of iets meer gastvrijer mag overkomen, maar dat de kok toch ook wel even bij zich zelf te rade moet gaan. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar en niet echt een gastvrije beleving
Hugo van Schaik
Google review · 11 maanden geledenPrachtige plek aan het water met een interessante menukaart. Wijnen zijn top. Dagspecial van rood vlees was echt te taai, als dat beter was ingekocht was het vijf sterren geweest. Bediening probeert aardig mee te komen maar ontbeert helaas de echte passie voor het vak als het gaat om gastvrijheid en het meenemen van de gast op weg naar een onvergetelijke avond.
Gea Veenendaal
Google review · 1 jaar geledenGisteren hier van een overheerlijke lunch genoten, waarbij alles klopte. Tenminste… het weer uitgezonderd, want we hadden gehoopt op hun terras (aan de Vecht) te kunnen zitten. Maar verder: de vriendelijke ontvangst; de jassen werden aangenomen; we mochten een tafel uitkiezen en we konden een keuze maken uit de gehéle menukaart. We kozen beiden voor 2 voorgerechten, die mooi gepresenteerd werden èn een culinair orgasme veroorzaakten! Voor wie dat ook wil ervaren: kies voor de Kalf(smuis), Eend en coquille. Daarna was er nog ruimte voor een dessert-plateau (grand dessert) met maar liefst 8 verschillende items, w.o. Le Brasseurs heerlijke olijfolieroomijs. We werden na uren genieten (en bijpraten) weer in de jassen geholpen en vriendelijk uitgeleide gedaan. Het was niet ons eerste bezoek en ook zéker niet ons laatste.

Restaurant Le Brasseur
- Schoutenstraat 5, 3601 BK Maarssen, Nederland
- 0346 830 382