Reviews bij Oak34

4.6 · 1254 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
2 (40%)
5⭐
3 (60%)
Filter:

Marc Nulens

Google review · 1 maand geleden

Heerlijk gegeten. We hadden het Oak menu. De gumbo had iets hoger op smaak gemogen. Maar de diamanthaas maakte dat weer helemaal weer goed. De cheesecake maakte het af.

Jacklyn Waterval-Grot

Google review · 2 maanden geleden

Mooi restaurant, veel keuze, lekker eten en heerlijke cocktails op een toplocatie. Op warme dagen aan te raden om vooral het terras kiezen om te dineren in verband met de open keuken en de hitte die daar vanaf komt (ze kunnen uiteraard niet alle hitte ventileren).

Vera Berkmans

Google review · 3 maanden geleden

Bij de opening zijn we al eens geweest en toen werden we meteen gegrepen door de sfeer: personeel met stijlvolle snorren die perfect pasten bij het BBQ-thema, en een warm welkom waarin enthousiast werd verteld over de start van het restaurant, de chefs en de eigenaar. Dat voelde meteen goed, en het eten was toen al top. Nu, na lange tijd, opnieuw geweest – en wat een ervaring weer! De BBQ-stijl zit nog steeds op een unieke manier in elk gerecht verwerkt. Alles klopt: de kwaliteit van het eten is hoog, de smaken verrassend en de open keuken zorgt voor extra sfeer. Het is leuk om te zien hoe het team daar samenwerkt. Het personeel was dit keer grotendeels Engelstalig – allemaal vriendelijk en professioneel, dus zeker geen klacht, maar als Maastrichtenaar mis je soms toch dat vertrouwde dialect. Juist daarom extra leuk dat we werden geholpen door een Maastrichtse ober – top gebaar! Bedankt voor het heerlijke eten, de goede service en de fijne sfeer. We komen zeker terug!

Fritsie Frits

Google review · 4 maanden geleden

Erg leuke plek zo midden op de markt. Leuk, vriendelijk, hardwerkend personeel, vooral die jongeman.. leidinggevende op het terrras met baardje en bril! Goede kaart ook, veel snacks etc. En heerlijke cocktails Aanrader is de passievrucht spritz! Helaas bij drukte wel erg moeilijk een plekje te bemachtigen op terras. En het is best irritant als je al een half uur staat te wachten en al staand een drankje heb besteld omdat de ober dat vroeg..."wilt u vast iets drinken?" en er dan iemand aan komt lopen en diegene ploft zo neer aan het tafeltje wat jij aangewezen kreeg. Misschien een idee om daar een soort nummertjes systeem voor in te brengen? Of een bordje ; Het personeel helpt u aan een tafeltje, wacht u hier aub. Dan kan er ook plaats gemaakt worden voor meer mensen nu zat er bv 1 persoon aan een 4 persoonstafeltje..dat is niet logisch

Pascal Pluijmaekers

Google review · 10 maanden geleden

Vandaag voor het eerst bij Oak34 gaan eten; veel over gelezen en dus maar eens zelf gaan ervaren. We werden vriendelijk ontvangen door een Engelssprekende dame, maar dat is uiteraard not a problem. Korte uitleg van de kaart en al snel een keuze gemaakt: zeevruchten Gumbo & buikspek vooraf en als hoofdgerecht kozen we de tonijn & varkenswangetjes. Alles was geweldig op smaak, mooie texturen en fijne BBQ smaak. Het restaurant liep snel vol, maar het tempo van de gerechten die uit de keuken kwamen ging ook omhoog. Goed om te zien, genoten van het geheel en voor nog geen €100 met apero alleen maar redenen om nog eens terug te gaan. Top!

Oak34

1254 reviews