Reviews bij Gastrobar Isajē
Beoordelingsverdeling
Radca Nulens Vande Reyde
Google review · 3 weken geledenDe gerechten waren over het algemeen lekker en goed bereid. Jammer genoeg waren er toch enkele minpunten die de ervaring minder aangenaam maakten. Bij beide (duurdere) vleesgerechten werden de bakwijzen verwisseld, wat zonde is als je specifiek je voorkeur aangeeft. De presentatie van de borden konden wel beter, ook merkten we dat bestellingen niet correct werden opgenomen: telkens werd er iets fout gebracht, wat voor verwarring zorgde. Tijdens het diner ontstond er bovendien een probleem met het toilet, dat overstroomde. Hierdoor verspreidde zich een onaangename geur in de zaak, wat het eetmoment uiteraard verstoorde. Spijtig, want met wat meer aandacht voor detail had dit een veel betere ervaring kunnen zijn.
Thierry Op de beeck
Google review · 4 weken geledenHeeeeel lekker gegeten, sangria was minder! Maar na het melden is er wel van de prijs afgegaan! Vriendelijk personeel, wij komen zeker terug!
Vanessa Desmet
Google review · 1 maand geledenJammer dat ik negatief moet zijn. Helft van de kaart was niet beschikbaar - en dit op zaterdag avond. Hoofdgerecht duurde lang. Bediening ok… dat meisje moest elke 3 minuten komen zeggen dat er iets niet meer was… Pad Thai met kip/scampi (31€) - trok er niet op. Contrefilet - was goed gebakken. Pepersaus was slecht. Geen peper, potjessaus zou ik durven zeggen. Neen. Jammer van mijn geld
saskia degelin
Google review · 3 maanden geledenBediening stuntelig en weinig klantvriendelijk. Terrasverwarmers dienen ter decoratie. Bestelde een cocktail margarita die zonder ijs werd geserveerd(?!) en het zout zat niet op de rand maar verspreid over het glas. De churro's als dessert zagen er op het eerste zicht aangebrand uit maar bij het proeven bleek de donkerbruine korst een dikke laag kruidenkorst te zijn van kaneel met daar nog een laag cardamon bovenop. Kortom net iets te veel flavour en niet eetbaar. We bestelden 2 cappuccino's, een déca met opgestoomde melk, één gewone met slagroom. Er kwamen 3 kopjes op tafel: de déca zonder opgestoomde melk, de gewone met opgestoomde melk en een derde kopje gevuld met slagroom?! De spaghetti was lauw en moest terug opgewarmd worden en als aflsuiter, nadat we met het nodige schuldgevoel toch nog een cocktail 'mochten bestellen', kregen we een whisky sour, zonder whisky, zonder ijs, zonder schuimpje van eiwit en met overdadig veel citroensiroop (sugar rush gegarandeerd) waardoor het niet te drinken was. De mojito daarentegen stond stijf van de alcohol.
Felicia
Google review · 3 maanden geledenEerst en vooral: de eigenaar. Wat een onvriendelijke man. Als je een restaurant uitbaat, mag een minimum aan vriendelijkheid en gastvrijheid toch wel verwacht worden — maar dat was hier allesbehalve het geval. Hij snauwde zijn personeel af, en dat allemaal zichtbaar voor de klanten. Dat zet meteen een onaangename toon. En het eten? Geen idee. We hebben het niet aangeraakt, want ik zie het niet zitten om mijn geld te besteden aan een zaak waar respect en service duidelijk geen prioriteit zijn. Jammer, want het concept had potentieel, maar de sfeer werd volledig verpest door de houding van (ik denk) Johan, de eigenaar.

Gastrobar Isajē
- Grote Markt 9, 2800 Mechelen, België
- 0473 87 81 85