Reviews bij Restaurant Barok

5.0 · 84 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
5 (100%)
Filter:

Roy Ruber

Google review · 3 weken geleden

Een culinaire parel in het hart van Genk! Ons etentje bij Barok was werkelijk subliem van begin tot eind. Het restaurant straalt klasse en gezelligheid uit, met een stijlvolle inrichting en een warme, uitnodigende sfeer. Vanaf het eerste moment werden we hartelijk ontvangen door de vriendelijke gastvrouw. De bediening was vlot, attent en uiterst gastvrij, je voelt dat hier gewerkt wordt met passie voor horeca. Wat de keuken betreft: pure verwennerij! Elk gerecht was een streling voor het oog én de smaakpapillen. De combinaties van smaken waren perfect in balans en alles werd prachtig gepresenteerd. Je merkt dat hier gewerkt wordt met topingrediënten en veel oog voor detail. De wijnsuggesties waren uitstekend en pasten perfect bij de gerechten. Ook het dessert was om van te dromen een perfecte afsluiter van een geweldige avond. Barok is zonder twijfel een aanrader voor wie houdt van verfijnd tafelen in een elegante setting. Wij komen zéker terug!

Ivo Smeulders

Google review · 1 maand geleden

Geweldige ervaring bij Claudia en Vital in hun gezellige restaurant Barok. Echt topgerechtjes op hoog niveau. Met heerlijke aangepaste wijntjes en zelfs een lekkere verse Madeleine bij de koffie. Gewoonweg super over heel de lijn. Echt een aanrader

Body Boutique

Google review · 1 maand geleden

Ideale plek om tot rust te komen met een lekkere hap en aangepast wijntje. Wij zijn fan! Tot snel weer…

Luc Fyens

Google review · 3 maanden geleden

Einde maart met vrienden van een whisky proeverij met aangepaste gerechten genoten. De filet pure, bereid op de Green Egg, met daarbij een Glennfiddich Fire & Cane was een absolute topper.

Marjan Belmans

Google review · 7 maanden geleden

Zeer lekker gegeten in restaurant Barok alles was super vers en lekker we hebben een hapje gekregen met guacamole zeer lekker amuze hapje voorgerechtje van zalm als hoofdgerecht had ik de steak met peperroomsaus en mijn man de suggestie hazenrugfilet met zelfgemaakte frietjes die de chef aan tafel kwam brengen echt waar we hebben enorm genoten van deze lekkere maaltijd en knusse sfeer en als afsluiter nog een lekker zelfgedraaide ijscreem met chocolade saus ik was helemaal voldaan van al dit lekkers een dikke pluim voor de chef-kok. Deze plaats is goed bereikbaar en paring voor de deur.

Restaurant Barok

84 reviews