Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
1 (20%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
3 (60%)
Filter:

Robert Middel

Google review · 4 maanden geleden

Van de week de nieuwe door Libéma ingevoerde meelballen gegeten. Bitterballen look à like. Nee, ze waren niet lekker. Jammer, Toons bitterballen waren zù lekker.

paul buthker

Google review · 9 maanden geleden

Mijn vorige review is helaas niet meer opportuun. Blijft geweldig terras maar de prijzen? Mai. Was er week of 2-3 niet geweest. Kennelijk wisseling van eigenaar. Drink er graag mooi lekker Cornetje of Tripel na paar uur zwoegen op baan of op oefenfaciliteiten. Veel nieuwe gezichten bij bedienend team; héél jong. Bij Cornet had ineens een enorme mega krimpflatie plaatsgevonden, van 0,35 naar 0,25 glazen 40% minder!. Soort fluitije cornet. 8 bitterballen, 2 wijn 2 hele, hele kleine cornet. 31 euri svp. Kunt inmiddels beter je eigen bier meenemen daar

Wout de Vries

Google review · 11 maanden geleden

Overal waar ik kom, nationaal en internationaal, eet ik waar mogelijk vissoep. In Nederland ken ik drie restaurants waar die vissoep heel lekker is, maar hij is nergens qua smaak en vulling zo goed als bij Toon van Rooij in restaurant De Hooghe Bergh bij golfclub De Gulbergen. Het is alleen jammer dat de kok er geen rouille bij serveert, wat ik overigens bij warm weer wel snap, maar als je Toon voordat je komt erom vraagt dan zal hij die ook zeker erbij serveren. En ik hoop dat ze deze vissoep nog lang op hun kaart zullen laten staan. Wout de Vries

Paul Ottten

Google review · 4 jaar geleden

Lekker borrelen en uitstekende keuken. Leuk personeel (Monique, Karen en Ellen) Mooiste uitzicht van Nederland

Hans Bertoen

Google review · 4 jaar geleden

Uitstekend gegeten en waar voor je geld. Zeer attent personeel en vooral corona proof.

Golfrestaurant De Hooghe Bergh

38 reviews