Reviews bij Flores
Beoordelingsverdeling
Arjan Arendse
Google review · 3 weken geledenZeer bijzondere ervaring. Bij Flores is fermentatie bijna een obsessie en tot hoog niveau doorgevoerd. Dit levert heerlijke gerechten en dranken, en het brengt fijne dining weer op een volgend niveau. De bediening is los, vriendelijk en goed op de hoogte van alle producten en methodes. Een aanrader.
Nathan Vennekens
Google review · 1 maand geledenVoor de tweede keer bij Flores gegeten. Mijn eerste ervaring was goed (Februari 2025). Helaas viel het vegetarische menu dit keer tegen. Vooral de broodballetjes en het seitan-gerecht waren weinig inspirerend en eigenlijk niet lekker. De bediening is correct, maar mist wat warmte. Jammer – ik had op meer gerekend.
Robbin vdW
Google review · 2 maanden geledenAf en toe komen we bij Flores. Het was wederom fenomenaal goed! De bediening is zeer kundig. Ze werken hard & lopen stevig door om iedereen te voorzien van gerechten, wijnen, sappen. Toch nemen ze de tijd aan tafel met uitleg en een praatje, wat je ondanks hun hoge werktempo het gevoel geeft daar rustig en relaxed als gast te dineren. Betreft de keuken; voor ons was dit weer een stapje verfijnder, tegenover eerdere bezoeken. Complimenten! Alles is in balans. Zoet, zuur, bitter, umami, maar ook spicy hints. Dat laatste viel voor ons goed in de smaak. Het menu had wat meer ballen om het plat te zeggen. Samenvattend. Een bijzonder fijne avond, in een mooie ambiance, op een plek waar men weet wat ze doen. En die Koji greens… daar droom ik nog steeds van ;)
Nicole
Google review · 3 maanden geledenWat hebben we genoten van een heerlijk 5-gangen menu in dit mooie restaurant wat zich graag richt op duurzaamheid en lokale producten. We houden van lekker eten en eten graag buiten de deur, maar deze chef wist ons elke keer te verrassen met heerlijke nieuwe smaken, zoals een hazelnootmelk gecombineerd met een crème van waterkers die wat smaakte naar wasabi of zoals een schuim van bakkersgist. Reken daarbij het vriendelijke en vlotte personeel, een mooi en eigentijds ingerichte omgeving ( we zaten in de tuin die helemaal overdekt kan worden met een uitschuifbaar dak, het was op deze koude en natte avond lekker warm en knus) en je snapt dat we een fantastische avond hebben gehad!!
Fleur
Google review · 9 maanden geledenHeerlijk gegeten bij fine-dining restaurant Flores! We hadden één vegetarisch en één veganistisch menu, met een wijn- en sap pairing. We begonnen met een groentecharcuterie—alleen al een reden om naar Flores te gaan, echt uniek! Vooraf was er tomaat in verschillende bereidingen, elk met een eigen smaak. De geitenboter erbij (ook geserveerd bij het brood) was de lekkerste boter ooit. Het eerste tussengerecht, koolrabi met bijna vleesachtige structuur, was mijn favoriet, de combinatie met gele chili maakte hem af. Het tweede tussengerecht paste iets minder bij de wijn. Het hoofdgerecht bracht unieke smaken zoals boekweit, berenklauwzaad en knolselderij, de tempé was erg goed gelukt. Het kaasgerecht was net een hartige stroopwafel en rode kool was verrassend lekker. Het dessert van hazelnoot, mout en duindoorn was ook bijzonder. De service was uitstekend en de wijn sloot goed aan bij elk gerecht. De sap pairing was leuk en zeker beter dan fris, maar sloot vaak net wat minder goed aan als de wijn. Over het algemene zeker een aanrader voor een avond lang tafelen.

Flores
- Kelfkensbos 43, 6511 TB Nijmegen, Nederland
- 024 322 1037