Reviews bij Vlees & CO Nijmegen

3.2 · 303 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
2 (40%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
3 (60%)
5⭐
0 (0%)
Filter:

Bas Van Bentum

Google review · 2 maanden geleden

Binnen wat donker maar wel sfeervol. De sliders als voorgerecht, waren een beetje ‘saai’ maar zeker niet slecht. Hoofdgerecht een wagyu a1 en ossenhaas. Waren prima, maar wederom niet heel speciaal. Conclusie: goed gegeten echter niet speciaal.

Kimberley Hanemaaijer-Kirkpatrick

Google review · 2 maanden geleden

Vlees & Rosé was heerlijk, voorgerecht Burrata en steak tartaar. Kaasplankje en special toetje romanoff lekkker. Bediening was super vriendelijk

Reinald Dijkstra

Google review · 4 maanden geleden

Prima Steak & Grillrestaurant, aan de Kelfkensbos in het centrum van Nijmegen. Als je van een goed stuk vlees houdt, ben je hier op de juiste plaats. Wij hebben genoten van een heerlijke ‘Beeft Tataki’ als voorgerecht. En een heerlijke ‘New York strip’ en een portie spare ribs als hoofdgerecht. Sfeerverhogend vond ik het serveren van het hoofdgerecht op een warmhoudplaat met gloeiende kooltjes. Minpunt vond ik de zitplaatsen. De gewone tafeltjes vond ik te laag (je hangt helemaal naar voren), en bij de hoge tafels zitten de stoelen niet lekker.

Lizzy

Google review · 4 maanden geleden

Gisteren hebben wij na een dag sauna gegeten bij Vlees&Co Nijmegen. Na een goede ervaring in Arnhem hadden we extra zin in een lekker stuk vlees. Wij werden vriendelijk ontvangen (restaurant was nog leeg) en mochten een plek uitkiezen. Het meisje wees ons erop dat de kaart net nieuw was en en raadde een speciaal stuk vlees aan. Vooraf namen we samen een steak tartare. Mijn man vond hem lekker, ik vond het zelf veel ste grof. Smaak was prima, maar zal het niet nog een bestellen. Als hoofdgerecht bestelden we twee steaks. Helaas vonden we bij de eerste hap een haar in de steak.. Als ik ergens allergisch voor ben is het HAAR van een ander in mijn eten, sorry hoor. In deze tijd mag je er toch vanuit gaan dat hygiëne hoog in het vaandel staat. We kregen excuses en ze liep weg met de steak. Toen ze terug kwam zei de serveerster dat het wel ruim 15 minuten ging duren voordat we een nieuwe kregen, of we zeker wisten dat we deze niet wilde opeten? Wat denk je zelf? Mijn eetlust was ondertussen al weg. We besloten uiteraard te wachten en kregen het verkeerde stuk vlees terug, met ook nog eens een derde vetrand eraan. Wij zijn niet het type klagers dus we hebben het laten staan, zijn gaan afrekenen en zijn naar huis gereden. Jammer dat er niet even een drankje of dessertje ter compensatie werd aangeboden. We hadden niet het idee dat het erg serieus genomen werd of dat ze het vervelend vonden allemaal.

natascha hondijk

Google review · 5 maanden geleden

Begonnen met voorgerechten. Ikzelf had de normale carpaccio. Ik heb er een foto bij gevoegd. De carpaccio was heel weinig, met een vleugje geraspte kaas ( zonder smaak) en een paar takjes rucola, waaraan je kon zien dat die hun beste tijd hadden gehad. Ik vroeg de bediening in zout en peper om smaak toe te voegen, want er zat totaal geen smaak aan dit voorgerecht. Zij hebben witte peper in hun pepermolen ( wist ik niet) en witte peper kan niet overal op, zeker niet op carpaccio, dus het werd er niet beter op. Mijn man heeft het uiteindelijk opgegeten voor me. De steak tartaar was redelijk, ook niet bijzonder. Grof gesneden wat op zich lekker kan zijn, maar soms zo grof dat het taai was. En er zat absoluut geen smeuïgheid in. De bediening vroeg hie het voorgerecht was en we vertelden haar eerlijk wat we ervan vonden. Ze vond het jammer en ze zou het doorgeven. We hadden wel het idee dat ze de feedback serieus nam. Mijn man had de ossenhaas besteld met bijgerechten gebakken champignons en the onionrings. Mijn man geeft het vlees drie van de vijf sterren. Dit omdat de buitenkant van het vlees doorbakken was, waardoor die droger was dan dat je van medium rare mag verwachten. Het vlees werd medium geserveerd en had wel een goede vleessmaak. De bijgerechten waren wel ok. De onions vond mijn man lekker en we vonden beiden de champignons niet heel bijzonder. Een goed gebakken champignon in knoflook en kruiden kan super lekker zijn, dit smaakte eerder naar opgewarmde champignons met een olie eroverheen gedrapeerd. Frietjes waren goed en krokant Ikzelf had geen ruimte voor een groot hoofdgerecht, dus ik koos voor twee voorgerechten. Ik had de beef tataki en de buikspek. De buikspek was heerlijk, dat is echt een aanrader. De beef tataki was ok, ook deze zou ik niet nog een keer bestellen. Mijn man en ik zijn meerdere malen bij Vlees & Co in zowel Nijmegen als Arnhem wezen eten. Toen zij hun restaurant in Arnhem openden waren wij één van hun eerste gasten. De kwaliteit van het voedsel was fantastisch. Maar na vanavond hebben we besloten om er voorlopig niet meer te komen. De kwaliteit die we samen verwachtten kan Vlees en Co niet meer geven. En ik vind voor de prijzen die zij vragen voor hun voedsel, is het wel zeer gewenst dat zij de kwaliteit op een hoog niveau houden en dat gebeurt helaas niet.

Vlees & CO Nijmegen

303 reviews