Reviews bij De Gieser Wildeman
Beoordelingsverdeling
Maickel van Haren
Google review · 3 weken geledenGelunched in het restaurant en het chef menu genomen. Oesters, kabeljauw, Portugese kip en dessert met peer en chocolade. Helaas totaal niet verrassend! Twee kleine oesters met een paar druppels dressing en een beetje mousse. Prima maar niks aparts. Met een beetje wijn azijn net zo lekker. Van een ster restaurant zou je wat meer verwachten (schuim, warm, combinatie, mooier opgemaakt?) Kabeljauw met erwtjes een paar blokjes paling en stukje spek erop was veel te zout. Bleek achteraf gepekeld, maar was gewoon niet lekker. Een te simpel gerecht voor 1 ster. Kip was lekker maar ook hier weinig verrassende dingen. Gebakken bloemkool en mousse van bloemkool. Dit krijg je ook bij een bistro in ieder willekeurig dorp. Dessert meer van het zelfde. Wijn was prima, maar voor 260 euro met 2 personen eet je op heel veel plaatsen beter. Sorry, maar ik ga ook geen 4 sterren geven, omdat het een Michelin restaurant is, want het is gewoon niet op niveau. 3,5 ster...
Marlou Nijhuis
Google review · 4 maanden geledenHeerlijk hier gegeten! René is als een tovenaar met eten. Ik droom nog steeds van de uienjus die ik hier heb mogen eten. Het restaurant is heel netjes ingericht en de sfeer is uitstekend.
Ruben Willems
Google review · 5 maanden geledenMooie gerechten en een zeer uitgebreide wijnkaart. Niet echt in de buurt maar de moeite van het omrijden waard.
Job de Bruyne
Google review · 2 jaar geledenEten was lekker maar niet waanzinnig verrassen (ivm andere ster-ervarigen). Waar we helemaal gek van werden, en wat de smaakbeleving zeker negatief beinvloedde, waren de vliegen. Op een gegeven moment gevraagd of daar iets aan gedaan kon worden. Was niet mogelijk; het is een bekend probleem in een agrarisch buiten gebied. Maar goed, met één ster verwacht ik eigenlijk dat hier iets op verzonnen zou zijn. Dat is voor ons echt een show-stopper
L.E.A. Veth
Google review · 2 jaar geledenVandaag in de brasserie van de Gieser Wildeman gegeten. Weer eens wat anders dan in het restaurant. Het eten was heerlijk. Ik had als voor gerecht een salade van witlof met blauwe kaas. En als hoofdgerecht had de kok een speciaal vegetarisch gerecht gemaakt met gestoofde groente en daarbij een kastanjesoep. Echt die soep was een explosie van smaak en qua mondgevoel fluweelzacht een echte aanrader. Mijn dessert was een over heerlijk kaasplankje met heerlijke kazen. Ik vond de koeienbrie het meest lekkerst.... kortom over heerlijk gegeten. De brasserie is ook echt een aanrader. Prijs kwaliteit echt buitengewoon goed. Bediening erg aardig, attent en behulpzaam. Sfeer en beleving was wat je van een franse brasserie mocht verwachten en nog veel meer. Echt een culinaire topavond.

De Gieser Wildeman
- Botersloot 1, 4225 PR Noordeloos, Nederland
- 0183 582 501