Reviews bij Het Perronnetje

4.4 · 217 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
1 (20%)
4⭐
1 (20%)
5⭐
3 (60%)
Filter:

Melanie Nieskens

Google review · 4 weken geleden

Als je binnen komt twijfel je nog even wat het gaat worden met het eten, maar wat was het lekker. Verse friet met heerlijke zelfgemaakte mayonaise. De kipsate was ook heerlijk, lekker veel grote stukken op je stokje en ook daar een heerlijke zelfgemaakte pindasaus bij. Zeer aangenaam verrast en ook de bediening heel vriendelijk en meedenkend . We gaan daar zeker nog een keer eten

Wim Tiggers

Google review · 1 maand geleden

We hebben met familieleden uit Gelderland heerlijk gegeten gisterenavond. We hebben gebruik gemaakt van de gerechten van de Duitse week en dat was een schot in de roos. Heerlijke schnitzel met garnituur en voortreffelijke curryworst met sauerkraut. Als toetje vers gebakken Apfelstrudel met een kopje koffie toe. Hier hoef je niet voor naar Duitsland te rijden!! Een prima ervaring die ons nieuwsgierig maakt naar de andere gerechten dus ons zie je zeker terug. We hopen dat de bouwstellages snel weg zullen zijn zodat jullie restaurantje weer beter in het zicht komt. Goede zaken gewenst en tot spoedig. Groetjes Wim en Leny Tiggers.

Rena

Google review · 5 maanden geleden

Of we jullie willen reviewen? Natuurlijk….wij waren hier (1 maart ) en hebben hier KOFFIE gedronken …..met tosti en een wafel ….leuk plekje in het oude stationsgebouw van Opdam … op de menukaart : diverse soepen een verscheidenheid aan broodjes …warme gerechten … uitsmijters…tosti …. Pizza …en een 3 gangen verassing menu….. tot de volgende keer

Bart van Eijck

Google review · 6 maanden geleden

Op maandagavond enorm lekker gegeten bij het perronnetje. De steak van de week was eendenborst. Was goed bereid en werd vergezeld door een op de huid gebakken eendenpoot. Lekker mals en in een smakelijke gebonden saus. Erg gezellige omgang met eigenaar en de bediening maakte de avond af. De koffie van Segafredo is altijd zalig en die wordt hier geserveerd. Al met al een lekker adresje om te onthouden voor de zakelijke maandagavonden.

Paul Dekker

Google review · 6 maanden geleden

Een eerste kennismaking met het peronnetje. Om met het positieve te beginnen: het hoofdgerecht, de steak van de week (ribeye), was erg smakelijk en een genot voor je tong. Het vlees was te lekker om met de saus te combineren. De huisgemaakte friet was lekker en knapperig. Onze starter, stokbrood met huisgemaakte pesto was niet erg goed als ik naar het stokbrood kijk. Dat kwam overeen met een afbakstokbrood uit de supermarkt. Beetje klef van binnen en veel te knapperig en rommelig van buiten. Ons voorgerecht was een "voorgerechten proeverij", dan is mijn verwachting een proeverij van kleine hapjes van de voorgerechten op de kaart. Dat zou slim zijn geweest, want dat scheelt de kok ook tijd, omdat de andere voorgerechten toch al in huis zijn ipv een extra voorgerecht te hoeven maken. Maar helaas was het een proeverij met koude brie en belegde stokbroodjes. Op zich lekker, maar het was een ietwat heftige combinatie.

Het Perronnetje

217 reviews