Reviews bij Brasserie De Dijk
Beoordelingsverdeling
Cythraul
Google review · 2 maanden geledenKan het eten niet beoordelen, want dat hebben wij nooit gekregen. Gereserveerd om 19uur. 19.30 uiteindelijk maar zelf gevraagd of wij een kaart konden krijgen en wat te drinken. Vooraf gezien wat er op het menu stond (biefstuk, zalm, pasta, etc.) Toen wij uiteindelijk de kaart kregen leek dit meer uit Iets van de snackbar. Keuzes tussen een paar hamburgers en schnitzels. Uiteindelijk wat te drinken gekregen en eten kunnen bestellen. Bier uit de tap was prima, maar wat door moest gaan voor een Mojito leek nergens op. Na een uur gezeten te hebben kregen wij uiteindelijk het bericht dat de keuken leeg was en ze niets meer konden serveren. Dus we konden om 20uur zelf nog even de auto in stappen om naar de locale pizzeria te gaan om daar wat te halen.
Emiel Kroon
Google review · 1 jaar geledenOverpriced voor wat je krijgt. Geen liefde of aandacht de bekennen. Kleine schnitzels, droge salade, lijkt alsof alles uit een pakje komt maar wel 20+ euro vragen voor een hoofdgerecht. Zonde.
J B
Google review · 2 jaar geledenNiet voor herhaling vatbaar. De zaak en locatie is netjes, maar de bediening en porties die ik kreeg waren echt niet in verhouding tot de prijs. Ik had een jongen (vermoedelijk nog niet zo ervaren) als ober. Toen ik vroeg of we binnen ipv buiten konden zitten was dit wel mogelijk, maar als mijn vrouw zich eenmaal binnen zittend genoodzaakt voelt zich hiervoor te excuseren aan de hand van de non verbale communicatie van eerder genoemde ober, had ik mijn intuïtie moeten volgen en weg moeten gaan. Helaas hebben we dit niet gedaan en eten besteld. Vooraf een broodplankje met diverse soorten brood. Er lag 1 gesneden triangel broodje op met een bakje margarine en pesto. ik heb er tegen de eeder genoemde ober wat van gezegd. Reactie, het was een vergissing, u kunt wel een koffietje van het huis krijgen.... toen ik duidelijk maakte dat ik hier niet op zat te wachten werd op mijn verzoek het van de rekening gehaald, kwam hij niet zelf mee. Toen kwam het hoofdgerecht. Kipnuggets en patat waren goed alleen hadden we om 1 portie patat gevraagd om verspilling tegen te gaan maar kregen we er 2. De vlees spies met diverse soorten vlees was een veredelde tandenstoker met 4 stukjes vlees op gourmet formaat voor € 17,95. De ober liep minstens nog 4 keer voorbij zonder nog enige interesse te tonen en te vragen of het naar wens was. Toen een lief meisje kwam afruimen, en wel de moeite nam te vragen of het naar wens was en of we nog een dessert wilde omdat de ober al zelf aan de bar zat, heb ik beleefd bedankt en heb ik voor het eerst in mijn leven betaald zonder fooi te geven. Zei vertelde nog dat er die dag al iemand anders over het broodplankje had geklaagd waar de ober had gezegd dat het een vergissing vd kok was.... Ik heb een foto van de vlees tandenstoker bijgevoegd zodat u zelf kan oordelen of u als hardwerkende man of vrouw op uw welverdiende vakantie hier €17,95 aan wilt uitgeven.
Auke Kuipers
Google review · 3 jaar geledenLekker eten en vriendelijke bediening, ga zeker nog eens terug 😉
Helena Lu
Google review · 6 jaar geledenHet was even zoeken (parkeren voor de deur lijkt niet te kunnen maar mocht wel) en de naam op het bordje is nog anders 》nu Brasserie De Dijk. Vriendelijke service en het eten was smakelijk. Wel wat weinig groente.

Brasserie De Dijk
- Groenedijk 6, 1487 ME Oost-Graftdijk, Nederland
- 088 070 8076