Reviews bij Bistro Louis
Beoordelingsverdeling
Ireen Haring
Google review · 9 maanden geledenWellicht het beste restaurant van Oss! Een sfeervolle bistro met een fantastische keuken en kundig personeel. Hier gaan eten is een kwalitatief avondje uit. Kies het menu van de chef en laat je adviseren voor de bijpassende wijnen!
Douwe Oudejans
Google review · 10 maanden geledenEen heerlijke Chef's Table 7 gangen menu gehad, met bijpassend wijn arrangement. Een avondvullende culinaire reis gehad in een heerlijke ongedwongen sfeer. De chef-kok Joost Verhoeven van het voormalige sterrenrestaurant Cordial heeft ons een fantastische culinaire avond bezorgd wat sterwaardig was.
Annet van Leur
Google review · 1 jaar geledenHet eten is heerlijk. Deze keer zaten we aan de bar en dat geeft weer een heel ander sfeertje dan met z'n tweetjes aan een tafeltje: meer gelegenheid om met de gastheren/-vrouwen te babbelen Gezellig en een echte aanrader.
Cheryl Smit
Google review · 1 jaar geledenSuper! We hebben heerlijk gegeten. Het was Valentijnsdag en daar hadden ze op in gespeeld met een lekker 5-gangenmenu voor 48,50 pp incl 2 amuses. - de eerste amuse was een brickdeegje met pinda en kokos - de tweede amuse was een crème van spliterwt met mosterd vinaigrette , crumble van roggebrood en katenspekjes, dit was echt super lekker.. - het voorgerecht was een krabsalade met mango gel, kerrie vinaigrette, avocado. Dit was mijn favoriet , mijn vriend had er nog corvina bij ik niet ivm zwangerschap. - tussengerecht 1 was kabeljauw met uiencompote , spekjes , paddenstoelen en een roomsausje. Heel erg zacht weer super lekker. Indek tip: gezien het bord was een kleine lepel wel gewenst geweest. - tussengerecht 2 was snoekbaars op stoof met zuurkool, jus de cepes, knolselderij en haringkuit, (samen met de krabsalade waren dit voor mij de favorieten !) - hoofdgerecht voor mij was gegrilde corvina met gnocchi, artisjok, hollandsegarnaaltjes , in een sausje van ras el hanout en hazelnoot. Mijn vriend kreeg hertenrug filet met hertenstoof , rodekool, artisjok ,knol jus van peperkoek en linzen. Wat top is dat hier nog een kommetje friet bij wordt geserveerd! - dessert was mouse van chocolade met ijs van kaneel een kletskop en veig met stukjes brosse chocola Als afsluiter hadden we bij de koffie een huisgemaakte gezouten toffee deze was ook echt heel goed gemaakt! Al met al genoten van een heerlijk diner, de keuken is niet heel groot en het restaurant zat helemaal vol zo’n ±52 couverts tegelijk en alsnog was de timing goed. De porties van de gerechten waren ook goed! Prijs kwaliteit: 10/10. Enige minpunt is dat er geen alcoholvrije wijnen of bubbels waren, alleen crodino maar dat is dan net niet mijn ding. Mochten die er wel zijn geweest hadden we nog zo’n 20/25 euro meer uitgegeven bij 5 gangen.
Marc Harens
Google review · 6 jaar geledenWerkelijk een geweldige ervaring. We waren een weekendje weg in Oss om ons huwelijk te vieren en we zagen goede recensies voor Bistro Louis. Ons bezoek overtrof onze verwachtingen. Zeer prettig, enthuosiast en vriendelijk personeel wat ook kennis heeft van gerechten en de geserveerde wijnen. Wij hadden het 4 gangen verassingsmenu met wijn arrangement. De kwaliteit van de gerechten is top en de wijnen complementeerden de gangen. We gaan met enige regelmaat uit eten, maar dit is echt een aanrader! Het is lang geleden dat ik zulk mals vlees heb gegeten en zo gastvrij behandeld ben. Grote dank namens ons voor een perfecte avond!

Bistro Louis
- Peperstraat 14A, 5341 CZ Oss, Nederland
- 0412 250 002