Reviews bij Restaurant De Bokkedoorns
Beoordelingsverdeling
Claudia Heikoop
Google review · 4 weken geledenHet was eerlijk gezegd een teleurstellende ervaring. Met name de arrogante bediening en het niet goed informeren. De chef die aan tafel noemt dat je gerechten mag wisselen, en voor de Wagyu wat extra's betaalt, worden we vervolgens geconfronteerd met kosten die twee en een half keer meer zijn. Terwijl er iets anders wordt gezegd. Het eten was uiteraard goed, niet persé een hele speciale sensatie , weinig creatief. De bediening was wat afstandelijk en de onderlinge sfeer was niet heel warm. De net gestarte stagiaire was heel voorkomend en professioneel, zij was de grote uitzondering. Het uitzicht op het water is mooi. Entourage binnen is natuurlijk smaakafhankelijk, maar wat mij betreft weinig sfeervol. Eerder wat standaard. Wel een leuke ronde tafel. Gelukkig was ik in goed gezelschap en de wijn was heerlijk. Ik zou deze plek niet aanraden.
Lan Vu
Google review · 2 maanden geledenWe hebben hier gedineerd met prachtig en rustgevend uitzicht. We kozen voor 5 gangen. Je mag dan zelf kiezen welke van de 7 gerechten je neemt. Een wijnarrangement kennen ze niet, maar je wordt wel geadviseerd wanneer je een flesje wijn bij het diner wenst. Geef wel je budget aan, want er staan wijnen op die goed aan de prijs zijn. Het diner vangt aan met wat amusehapjes, gevolgd door een amuse met gerookte zalmforel. Deze hapjes waren een goed begin van de avond. Als eerste gang kregen we de Noordzeekrab. Daarna kregen we de tarbot. Beide gangen waren goed op smaak. De delicate smaak van de krab was goed te proeven. De tarbot was uitstekend bereid en de sabayon van karnemelk ging er goed bij. De derde gang was de zwezerik. Deze was krokant, goed gelakt en smaakte ook goed. De niertjes hadden echter een te sterke wildsmaak. Dat maakte het lastig er echt van te genieten. Iets kleinere stukjes en nét iets meer bereiding had de niertjes lekker gemaakt. En samen met de zwezerik eten leek zonde van de goed bereide zwezerik, dus het weglaten van de niertjes zou ook prima kunnen. De lam van het hoofdgerecht was goed bereid. Bij deze gangen dronken we een chardonnay uit Duitsland. Die paste overal verrassend goed bij! Mocht je niet voor de volledige 7 gangen gaan en twijfel je of je voor de kaas of het dessert wil gaan, dan adviseer ik je om eerst naar de kaaskar te kijken. Ik koos zelf voor de kaas en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Je wordt goed geholpen bij je keuze en je krijgt best wat kaas. Er wordt alleen wat brood bij geserveerd, geen compôte/jam/confiture en geen druiven of ceackers. Het is ook niet per se nodig, maar wel lekker om tussen de kazen door als palet cleanser te eten. Ik zou hier zeker nog terugkomen.
Ivo Kouters
Google review · 4 maanden geledenHeerlijke avond gehad hier met een veelheid aan verschillende en verassende smaken. Prachtige wijnen er bij ook. Iconisch restaurant op een absolute top plek!
Dylan Heidemann
Google review · 5 maanden geledenOp een prachtige locatie geluncht vorige week zondag bij De Bokkendoorns. Geweldige producten op fantastische manier bereid, we zijn heerlijk in de watten gelegd en hebben heerlijk gegeten met fantastische wijnen. 10/10 ervaring
Esther
Google review · 1 jaar geledenHeerlijke gerechten, fijne service van het team en goed advies wat betreft wijn. Wij eten beiden geen vlees, toch was het menu fantastisch en mooi gevarieerd vis en vega. Uitzicht is prachtig maar het interieur wat ouderwets en stoffig. De eigenaar liep rond en maakte een praatje met elke andere tafel, behalve ons. Enige puntje van kritiek zou zijn dat je daardoor het gevoel krijgt misschien niet het type gast te zijn dat ze graag zien.

Restaurant De Bokkedoorns
- Zeeweg 53, 2051 EB Overveen, Nederland
- 023 526 3600