Reviews bij Helm by Josh Boutwood

4.6 · 106 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
2 (40%)
5⭐
3 (60%)
Filter:

A Saga

Google review · 2 maanden geleden

Het eten was artistiek gepresenteerd. Sommige gerechten waren heerlijk, terwijl andere iets te zout waren. Wat de zoute gerechten betreft, ontbrak er iets om het beter te maken. Chef Josh en de rest van zijn team waren beiden vermakelijk, informatief, attent en behulpzaam. Eerlijk gezegd was de prijs in deze economie te hoog. Water kostte mijn groep 500 Filipijnse peso per persoon voor twee flessen. Het is absoluut een plek voor speciale gelegenheden.

Huangyaoning 1989

Google review · 3 maanden geleden

Creatieve menukaart! Sommige gerechten waren echt een schot in de roos, maar andere hadden wel wat meer wow kunnen gebruiken. Ik vind dat veel van de smaken samenvloeien in één romige textuur, alsof het allemaal een beetje te glad is en niet genoeg contrast. Weet je wat ik bedoel? Het is alsof de smaak een rechte lijn heeft, zonder onverwachte wendingen of ‘wauw’-momenten die je doen denken: ‘Wacht, dit is het volgende niveau!’ Kan een beetje zuur, punch of wat textuur gebruiken om de ervaring echt naar een hoger niveau te tillen. Ook proefde ik sommige gerechten een beetje aan de zoutere en zoetere kant van mijn smaak.

Cherry Tran

Google review · 3 maanden geleden

Echt een leuke chique / verfijnde maaltijd met geweldige service. Ik hield van de sfeer om de keuken te zien werken. Enkele interessante en heerlijke hapjes. Ze boden ook aan om een ​​klein beetje zuurdesemstarter te leveren!

Hugo Adenot

Google review · 4 maanden geleden

Bezocht december 2024. Absoluut fenomenale ervaring. Gastvrijheid was uitzonderlijk. Trish de restaurantmanager was al geweldig voorafgaand aan onze reservering. Ze zorgde ervoor dat onze wijnen op de juiste manier werden bewaard en dat er voor onze voeding werd gezorgd. Het serviceteam was ook geweldig. Vriendelijk en deskundig. Nu het eten. Chef-kok Josh is er niet voor niets in geslaagd zijn naam aan de top van de chef-koks in de Filipijnen te plaatsen. 4 snacks, 12 gangen en enkele petit fours. Verbijsterd door hen allemaal. Ik kan me tot op de dag van vandaag alles herinneren wat we die avond hadden. We hielden ook echt van hun brood en het attente keukenpersoneel bood ons aan om wat van hun zuurdesemstarter mee naar huis te nemen. We zijn erin geslaagd het naar Nieuw-Zeeland te brengen en we maken er nu bijna alledaags brood van. Dit is waar het bij gastvrijheid en een geweldig restaurant om draait. Iets om te onthouden, een ervaring buiten de tijd die je nog lang bijblijft. We kunnen niet wachten om terug te komen naar Manilla om deze plek opnieuw te bezoeken. 2 Michelin-sterrenequivalent. Het enige wat verbeterd kan worden is een betere wijnkaart. Nogmaals bedankt

Link Lo

Google review · 6 maanden geleden

Geweldige eetervaring midden in metro Manila. Service was attent en chef-kok/eigenaar Josh was knap en zorgde ervoor dat we ons zeer welkom voelden. De proefcursus serveert veel meer dan genoeg voedsel om u niet alleen te voeden, maar ook uw smaakpapillen te prikkelen met verschillende texturen, keukens en persoonlijkheden in één samenhangend menu. Opvallende gerechten zijn de mossel, zeevruchtencracker, Wagyu-tartaar en de ZEEBAARS. De zeebaars was zo lekker dat ik er nog veel meer porties van kan gebruiken. Wijnarrangement bevatte Italiaanse en Franse wijn en ze zijn genereus met hun schenkingen. Moet het proberen in Manilla.

Helm by Josh Boutwood

106 reviews
  • 3rd floor, Ayala triangle gardens, Makati Ave, Makati City, Metro Manila, Filipijnen
  • 0915 909 8647