Reviews bij Siklab+ Shangri-La Plaza

3.8 · 493 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
3 (60%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
2 (40%)
Filter:

HoodlumHavoc Gaming

Google review · 2 weken geleden

Eten - echt heel erg goed! Ik kan niet genoeg tevreden zijn met het goede eten dat ze serveren. Ik kan de Sinigang in Bayabas van harte aanbevelen. Ik wil graag alle gerechten op de kaart een andere keer proberen. Service en sfeer - Hier was ik echt verrast en een beetje teleurgesteld. We hadden een dag voor onze geplande lunch hier gereserveerd voor 8 personen. De reservering werd geaccepteerd, maar toen we aankwamen was er geen plek meer in het restaurant (14.00 uur). We zaten op het uitbouwgedeelte aan de zijkant waar het personeel rust, ontspant en zich voorbereidt (misschien tijdens de pauze of voordat de dienst begint?). We waren letterlijk de enige klanten aan het einde (bij de roltrap, zoals je op sommige foto's en video's kunt zien). De tafel was voor, geloof ik, 12 personen. Het was een beetje warm omdat de ramen van het winkelcentrum zich achter ons bevinden en het die dag (14.00 uur) bloedheet was. Ik heb niet meer gevraagd om binnen te mogen zitten, omdat we alleen maar wilden bestellen en eten. Ik ben namelijk met twee senioren (waarvan er één jarig was) en ik zag dat er geen zitplaatsen meer binnen waren. We hebben de serveerster op de hoogte gebracht van onze bestelling en geadviseerd om de halo halo later te serveren, omdat dit ons dessert is en we het graag vlak voor het eten op zouden willen. We hebben ook verteld dat mijn moeder jarig is. Normaal gesproken heeft een bistrogroep wel iets voor jarige beroemdheden. (We eten vaak met andere bistrorestaurants en dit is de eerste keer met siklab). De bediening was goed. We hoefden niet te lang op ons eten te wachten, wat fantastisch is. De bediening heeft echter niet eens geprobeerd onze tafel af te ruimen voordat we serveerden. De tafel is voor 12 personen en er stonden te veel borden, lepels en vorken op tafel, waardoor de ruimte voor ons eten beperkt was toen het kwam. Zelfs tijdens het serveren van ons eten namen ze niet de moeite om de extra borden en bestek af te ruimen. Omdat dit een afgelegen locatie is, waren er geen bedieningsmedewerkers in de buurt. We vonden dat ze niet dichtbij wilden komen omdat het te ver van het hoofdrestaurant was en we hebben een paar verzoeken gekregen dat we moesten opstaan en naar binnen moesten gaan in het restaurant, gewoon om iemand om hulp te vragen bij iets wat we nodig hadden. Bijvoorbeeld de halo halo en de jarige. We hadden bijna al ons eten op en ze namen niet eens de moeite om te vragen of we onze halo halo al geserveerd wilden hebben. Wederom moesten we er nog een keer naar vragen, dus dat betekent dat ze het nog niet eens aan het klaarmaken waren. Weer niemand in de buurt, dus we moesten opstaan en een ober zoeken om het meerdere keren te vragen... Het zingen van Happy Birthday, ze VERGETEN het! We waren klaar met eten en als we niet nabelden, deden ze ook geen moeite om het voor de jarige te doen. Dit gaat niet om de gratis taart/ijs of het eten. Maar mijn bejaarde moeder vindt het erg leuk als het restaurant iets doet voor dit soort festiviteiten. Ik waardeer het dat het team het nog steeds doet, ook al is het echt heel laat. Maar ik vind het nog steeds jammer dat we op onze stoelen moeten staan, naar binnen moeten gaan en er meerdere keren naar moeten vragen. Bovendien hebben het personeel en de manager geen excuses of wat dan ook aangeboden. Ik zal het ooit nog eens proberen, want we zijn dol op jullie eten en geven jullie nog een kans voor een betere service. We wonen vrij ver in Shangrila, dus we kunnen er niet altijd heen. Anders, als de service hetzelfde blijft, blijf ik bij roadhouse steakhouses en andere bistro's tijdens evenementen en andere festiviteiten voor onze familie en vrienden.

EMERSON ILANO

Google review · 2 weken geleden

Hmmm, hoe moet ik beginnen??? Ik keek ernaar uit om hier te eten. Gezelschap van 5: Bulalo ~ (Groot) is een simpele bulalo zonder poespas, runderbouillon met sperziebonen en 2 kleine maïskorrels. Het vlees is mals, maar de portie is niet zo groot als bij andere concurrenten. Bovendien vind ik de bouillon aan de zoute kant. Je hebt echt rijst nodig om van deze soep te genieten. Laing (Groot) is best lekker en romig, maar de portie is klein, gezien het feit dat we een grote portie bestelden. Bistek Tagalog ~ een van onze favorieten. Je proeft de oorsprong van de calamansi-marinade met doysaus. Het rundvlees is echt mals. Dit is een erg lekker gerecht. Oké - Ik ben dol op de groentekeuzes in deze oké. Hij is zacht en knapperig tegelijk. Licht gepaneerd en erg lekker. Gefrituurde knoflookbangus ~ nog een lekker gerecht. De bangus was een mooi formaat. De vis is erg vers. De knapperige knoflook bovenop zorgde voor de umami in dit gerecht. Ve was onze serveerster. Ze deed wat ze moest doen. Het was een beetje druk en vol. Het kon soms te luid zijn om je vrienden te horen. Over het algemeen is het goed! Ik zou deze plek slechts 3,5 sterren geven. Het is het proberen waard, maar ik verkies de concurrenten boven hen.

Franz Thomas Martin

Google review · 3 weken geleden

Filipijnse klassiekers met recht. Standaardkwaliteit, niets dat er echt uitsprong, ten goede of ten kwade. De prijs en de bediening van elk gerecht waren redelijk.

Kimi Par

Google review · 4 weken geleden

Het eten was perfect! Niet te zout, precies goed! De binagoonganrijst gecombineerd met de knapperige pata bruhh, echt de beste combinatie bruh! Een van de beste Filipijnse restaurants in Manilla. Ook perfect voor familiebijeenkomsten!

Julie Jamolo

Google review · 2 maanden geleden

We hebben gisteren (Moederdag) gegeten bij Siklab+ by The Bistro Group in Shangri-La. We hebben een reservering geboekt via OpenTable, maar goed dat we een reservering hebben gemaakt. Bijna meer dan 30 mensen stonden in de rij om te eten (dit was rond 10:15 uur). We hebben niet in de rij gestaan ​​omdat we een reservering hadden. Ik stel voor om een ​​reservering te maken, omdat ik merkte dat anderen misschien meer dan 1 uur konden zitten. Het duurde ongeveer 5 minuten voordat de drankjes arriveerden, en daarna arriveerden de voor- en hoofdgerechten ook na ongeveer 20 - 30 minuten. Ze gaven gratis cornicks terwijl je wachtte en het servicewater werd ook meteen geserveerd. Ik moet zeggen, alles is super de moeite waard en heerlijk. Het is als een level-up-versie van Manam. Wat wij besteld hebben: Choco Calamansi Tamarinde limonade Oké oké Tanggols slak Dronken garnalen Sint-jakobsschelpen Pancit Zwart Kalama Latik Palitaw (gratis voor alle dinerende moeders sinds Moederdag). We werden verrast door Choco Calamansi. Goede combinatie! De chocoladesmaak is heel licht en de calamansi is ook niet sterk. Je kunt meer calamansi uitpersen als je meer wilt. Hetzelfde geldt voor Sampalok Lemonada, de smaak van Sampaloc en Citroen is ook erg licht, niet degene die je snel zuur maakt. Het is als ijsthee met een vleugje Sampaloc-smaak. Onze favoriet is de dronken garnalen. Het mengsel is heerlijk en het bakken is goed. Je hoeft het vlees alleen maar goed te schrapen, zodat de schaal/huid van de garnalen niet beschadigt, aangezien het vlees en de schaal/huid superzacht zijn. De okoy was ook erg goed, superzacht en smelt in je mond, vooral vers gekookt als het met saamen wordt geserveerd. Het heeft een lichte zoetheid die complimenteert als je het in hun azijn doopt. Voor de slak is het je gebruikelijke gerecht met melk, maar wat ik leuk vond aan dit gerecht is dat de slak goed gaar is. Zacht en niet taai. We hebben een tandenstoker nodig zodat we het vlees er gemakkelijk uit kunnen halen, omdat het moeilijk is als je alleen een lepel en vork gebruikt om het vlees eruit te halen. Sint-jakobsschelpen waren ook geweldig. Zijn enige toppings zijn chili-olie, maar het is heerlijk. Misschien is zijn niveau van kruidigheid 3 van de 5. Het lijkt op de chili-oliesmaak van het moderne Shanghai als je het hebt geprobeerd (hoogstwaarschijnlijk precies hetzelfde omdat Bistro Group hetzelfde is). We hebben ook een solo-portie Pancit Itim geprobeerd. Superhoeveelheid inktvis voor een solo-portie. De smaak is als pancit met calamansi-smaak (Stel je voor dat Lucky Me Pancit Canton is geüpgraded). Kool is een superlekkere toevoeging aan pancit omdat het een extra crunch lijkt te hebben. Voor de desserts is de kalamata ook heerlijk. Wacht even, want de portie is slechts 3 eetlepels. Hij is heel zacht en zijn zoetheid is precies goed. De siroop is de ster van dit gerecht! De zogenaamde automatische afhaal, omdat deze al klaar staat en hij dus niet mee kan gaan eten. Hij was nog steeds zacht, zelfs als we hem na ongeveer 4 uur consumeerden. Het kwam met een yema-spread en een zeer royale portie muscovado-suiker. Ik ben hier een beetje bevooroordeeld omdat ik van muscovado-suiker houd, dus ik heb er echt van genoten! Er zit geen kokosnoot in, maar ik heb het gevoel dat het een kokossmaak heeft, dus misschien is dat de reden. Je kunt de zoetheid aanpassen omdat de suiker wordt gescheiden. Over het algemeen hadden we hier een geweldige Moederdag-ervaring! De service is snel, zelfs met onze verzoeken om water bij te vullen, om servetten te vragen, enz. Ik raad het ten zeerste aan als je ooit op zoek bent naar een nieuw Filippijns restaurant ver weg?

Siklab+ Shangri-La Plaza

493 reviews
  • 4/F East Wing, Shangri-La Plaza, Ortigas Center, Mandaluyong City, Metro Manila, Filipijnen
  • 0917 104 6187