Reviews bij Restaurant Thalassa
Beoordelingsverdeling
Thalissa Visscher
Google review · 1 maand geledenHermes besteld het eten was lekker, maar belachelijk duur (37 euro) voor het geen wat je krijgt niet eens genoeg voor 1 persoon. je word afgezet waar je bij staat! hier bestellen we niet meer. heel jammer dit!
Hallo, een bericht van Theo
Google review · 1 maand geledenÉén goed Grieks restaurant met beleefd en hulpzaam personeel.
Rogier Hoogstraate
Google review · 3 maanden geledenWe komen hier vaker vanwege het totaalplaatje. Goede locatie, vriendelijk personeel, heerlijk eten en reële prijzen. Deze keer genoten van de Griekse gehaktballen vooraf, Griekse pasta als hoofdgerecht en bijzondere dame blanche om het af te sluiten.
Marco Bos
Google review · 4 maanden geledenSouflaki schotel met friet en rijst was goed. Schaaltje met salade ontbrak, iets wat bij andere Griekse restaurants standaard is. Prijs kwaliteit verhouding niets mis mee. Voor een hapje en een drankje geen verkeerd restaurant.
Ruud
Google review · 1 jaar geledenLaatste keer bij Thalassa was enkele jaren geleden en dat was prima. Nu, 12 April 2024, waren we er weer... Toen we naar binnen liepen viel ons direct de Griekse Barbie op die op het terras zat. Blijkbaar was dit de gastvrouw die enkel oog had voor die ene tafel met bekenden en de andere tafel met alleen mannen. We dachten bij ICI Paris binnen te zijn gestapt, maar dat was gelukkig alleen de overheersende parfum van Barbie. Jammer genoeg roken we helemaal geen lekker eten meer. Een van de voorgerechten,zie bijgaande foto, betrof garnalen in tomatensaus met feta a EUR. 14,90. We wilden de voorgerechten met elkaar delen. Wij zijn niet zo goed in wiskunde, dus dat we maar 3 garnaaltjes kregen maakte het wel makkelijker om eerlijk te delen aangezien we met zijn drieën waren! Een tweede voorgerecht was kefte des in tomatensaus, zie foto. We waanden ons even in een truckerscafe voor kabouters met deze balletjes in jus. Tomaten zijn duur dus die moesten we maar bij de saus erbij bedenken. Toch wel jammer voor EUR. 8,50. Naast Barbie liep er nog een oudere man als gastheer die het overvloedig aanwezige bedienend personeel moest aansturen, echter het stuur had ie thuis gelaten. Bedienend personeel heeft geen enkel idee van hoe het moet. Proberen de gasten bij het bedienen te betrekken door borden aan gasten over de tafel aan te geven, ruimt tafels pas op als hoofdgerechten komen, loopt tussen ruimtes tussen Stoelen door die er niet is en stoot eea aan of om, zet wijnkoeler op tafel en de wijn ernaast en zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn vrouw keek er erg naar uit om de moussaka te proberen, maar deze was nog minder goed dan de fabrieksversie van de Lidl. Laten we hopen dat dit geen traditioneel familierecept van hen is. Ikzelf nam het traditionele gyros gratine met metaxa-pepersaus. Al na 1 hap had ik mijn wekelijkse portie zout binnen. Verder heel vet en volgens mij had de kok de metaxa zelf opgedronken want in mijn gerecht zat het niet. Er werd nog meer beroep op mijn fantasie gedaan want ook de pepers ontbraken. Het derde gerecht was suflaki met gyros. Wat kun je daaraan verpesten zou je denken... De suflaki bestond uit vierkante bruine blokjes ongedefinieerd vlees. Het eerste hapje suflaki wat in de mond belandde heeft daar minstens 10 minuten rond moeten draaien alvorens het met een paar grote slokken wijn veilig weggespoeld kon worden. De kok was even vergeten dat de gyros wel warm opgediend moest worden en niet rechtstreeks uit de ijskast op het bord gesmeten moest worden. Derhalve maar het bord terug gestuurd. Binnen 3 minuten kwam hetzelfde bord terug, want we misten dat ene vierkante blokje! Nu misten we de rijst en tatziki want die konden natuurlijk niet in de magnetron. Dat opwarmen van vlees in de magnetron leidt tot nog meer taaiheid had de kok niet bedacht. Zelfs met een mes was er geen doorkomen aan. Dan maar weer terug gegeven. Voor 3 personen kregen we 1 zak friet. Beetje weinig, maar aangezien deze meer weg hadden van taaie Griekse smakeloze churros, bleek het toch meer dan genoeg te zijn.. Daarna kwam de kok die voorstelde iets anders te maken, maar inmiddels was ons vertrouwen gedaald tot onder de temperatuur van de gyros op het eerste bord. Weet niet of er nieuwe kok is, maar was wel duidelijk dat jongere generatie de scepter zwaait. Voor ons hier niet meer. Aangezien die ene pechvogel maar 1 garnaal had, 1 balletje en 1 hap taai vlees, hebben we thuis nog maar wat lekkers met smaak gemaakt.

Restaurant Thalassa
- Bloemenmarkt 9, 4701 JA Roosendaal, Nederland
- 0165 535 979