Reviews bij Anvers
Beoordelingsverdeling
W S
Google review · 1 maand geledenWe aten onder andere mosselen, maar als Belg ben ik zo’n kleine kom niet gewend. Je krijgt dus niet veel, en de kruiding is nogal flauw. De kipsaté is lekker. Verder vond ik het personeel vriendelijk en de sfeer best wel aangenaam. Je krijgt op het terras een molentje tegen de vliegen: goed gevonden! Op warme dagen is het soms lang wachten op drankjes. Dit was de enige plek op een vrijdagavond waar er plaats was voor twee personen zonder reservatie (we kwamen van de Efteling). Na een lange zoektocht konden we hier terect
Stijn Appeltans
Google review · 2 maanden geledenOp avond er gaan eten met 4,de ontvangst was vriendelijk, plaatsgenomen op het terras,waar het heerlijk vertoeven is,was mooie dag,de bediening,vlot en vriendelijk,het eten dan,mijn mix grill was een heel mooi gevuld bord! De spare Ribs erop waren heel lekker,de puntjes van runds waren ook heerlijk,de zalm was goed, stoofvlees was ook goed,alleen de algemene teneur was,dat het niet echt warm was...(Jammer),het was lauw, de desserts waren ook goed,dame blanche,sabayon(mooi gebracht), koffie was voor ons geen hoogvlieger,maar een bezoekje waard,ik zou nog terugkeren... Het was leuk👍
Mirjam Groet
Google review · 3 maanden geledenOp een prachtige dag heerlijk op het grote terras gezeten. Ik nam de geitenkaas salade die rijkelijk gevuld was en mijn zoon nam het ‘12 uurtje met vis’. 3 verschillende broodjes en een vissoep. Prijs kwaliteit perfect! Bij ons in Amsterdam zou dit veel duurder zijn geweest. Goede service ook!
roelant kant
Google review · 3 maanden geledenEen prachtig, statig pand met een uitstraling waar je u tegen zegt, fenomenaal! De bediening is vriendelijk, scherp en werkt zich uit de naad. Complimenten daarvoor! We kwamen lunchen en kozen voor een grote verse jus (echt vers), een cola zero, een broodje carpaccio en een broodje oriëntaalse kip met friet. Bij dat laatste moest je zelf aan de slag: het broodje mocht je zelf beleggen — vermoedelijk om zompigheid te voorkomen, maar het gaf een beetje het gevoel van “maak-het-zelf-maaltijd light”. De kip was niet zo mals als je zou hopen van kippendijen; het leek eerder uit een grote, voorgegaarde batch te komen die op bestelling even op temperatuur wordt gebracht. Dat is jammer, want kippendijen zijn vrij snel te bereiden en moeilijk droog te krijgen. De ananas erbij kwam duidelijk uit een blikje — tropisch, maar dan de budgetvariant. De friet was lekker en een welkome toevoeging, al vond ik €2,50 wat aan de stevige kant gezien de portiegrootte (zie foto). De extra klodder mayonaise kostte €0,75 een duur kloddertje, dus. De carpaccio dan: prima van smaak, maar voor €14,- verwacht je net een wat chiquer broodje dan een standaard bruin ‘petite pain’. Zelfde verhaal bij het kipbroodje. Een ambachtelijker broodje had het gevoel van kwaliteit kunnen versterken. Al met al was de lunch geen culinair hoogtepunt, en met een eindbon van €42,- (exclusief fooi) tikte het toch best aan. Maar: de sfeer is top en de bediening maakt veel goed. Wie weet schittert de keuken ’s avonds meer.
Janine Michielsen
Google review · 3 maanden geledenVandaag heb ik alleen een Smoothie gedronken, wel een hele lekkere, maar ik ben hier al vaak geweest. Het is altijd gezellig druk, qua lunch heb je veel keuze en voor het diner ook. De service is hier altijd prima en ik heb ook regelmatig kennismakingsgesprekken gedaan voor vrijwilligerswerk. Weer even een update; de friet met truffelsaus en Parmezaanse kaas is goddelijk, net als de Korean stickey fried chicken. De zelfgemaakte ranja en sapjes zijn ook heerlijk.

Anvers
- Oude Markt 8, 5038 TJ Tilburg, Nederland
- 013 583 3533