Reviews bij Brunchcafé Koppig

4.4 · 368 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
0 (0%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
1 (20%)
4⭐
1 (20%)
5⭐
3 (60%)
Filter:

Frances Jansen

Google review · 5 maanden geleden

Gezellig sfeer, beetje old skool inrichting met stoelen met stoelen die je vroeger op school had maar paste mooi bij elkaar. Ook veel plantjes. Tafels staan niet te dicht op elkaar wat ook fijn is. Eten was erg lekker en ook zeker waar voor je geld!

Mibo

Google review · 1 jaar geleden

Het eten was oke, erg grote porties. Pulled chicken was wat smaakloos. Tafelgenoot vind zijn carpaccio lekker.

Achmed

Google review · 1 jaar geleden

Heerlijk gegeten. Brood is vers en niet te hard. Roomkaas was niet helemaal mijn ding, te veel zout. Op de bonnefooi lunchen lukt hier niet.

andre

Google review · 2 jaar geleden

Aantal keren hier geweest. Wat vind ik hier echt goed: - Heel AARDIGE bediening. Je wordt elke keer vriendelijk benadert ook bij opnemen bestelling. Een heel groot pluspunt! - Kwaliteit van de sandwiches/sneden brood EXCLUSIEF de saus. Brood komt van Theo Pastoor, een bakker bekend in Tilburg. Daardoor prima brood en sandwiches. De sandwiches/broodjes worden ook royaal belegd en de gepocheerde eitjes zijn ALTIJD, zoals het hoort mooi "running". - Sfeer, heel gezellige lunchroom Beetje stadse sfeer. Gemêleerd publiek, lekker geroezemoes. Had ook in Amsterdam kunnen zijn. . Wat vind ik hier echt voor verbetering vatbaar: - Kwaliteit horecapersoneel. Tafels worden niet standaard schoongemaakt, Je moet er echt om vragen bij een vieze tafel en dan nog met de Franse slag. Heel slecht. Veelal wordt terwijl tafels vol staan met afval met een leeg dienblad terug gelopen. Oplossing: Bij wisseling van de tafels direct schoonmaken zoals dat in de horeca hoort. Nooit met lege handen/dienblad in de horeca lopen, 1 van de basisregels!! Er is altijd iets te doen als je goed om je heen kijkt en ook ziet. - De "koppige" saus. Verschrikkelijk! Deze saus staat stijf van de bindmiddel, waar deze ook naar smaakt Oplossing klant:. Laat deze absoluut apart bij je broodje serveren of volledig achterwege. Oplossing Koppig: Maak zelf een goede saus, ipv pakje en zet deze au bain marie weg. - De hoeveelheid mayo bij de carpaccio sandwich. De sandwich wordt besmeerd met mayo ipv met boter en dan wordt het vlees echt vol gespoten met mayo waardoor de mayo de hoofdrolspeler is en niet het vlees, zie foto. - De properheid achter de bar. Wat een smeerboel. Koffieautomaat wordt niet GOED schoongemaakt. Hier op gelet en een week later zaten exact dezelfde vlekken op het apparaat. Omdat glazen achter de bar met de hand afgewassen worden staat soms een groot deel van de bar vol gebruikte vieze glazen. Gezien je bij de bar ook tafeltjes hebt kan dit echt niet. Oplossing: Betere taakverdeling personeel.

Bob P

Google review · 3 jaar geleden

Perfecte lunch! We namen het brunchplankje, want alles leek ons lekker. Best een pittige lunch, maar heerlijk! Het gepocheerde eitje was perfect, net als de pulled chicken. Pannenkoekjes voor toe was wel voor de grote eter. Een andere optie is (als je met z’n tweeën bent) om twee verschillende dingen te nemen en te delen. Moet je het wel eens worden natuurlijk. Een echte aanrader!

Brunchcafé Koppig

368 reviews