Reviews bij Restaurant De Houtloods
Beoordelingsverdeling
Corina Kouveld
Google review · 2 weken geledenMooi chefs menu vijf gangen gegeten. Gerechten hebben Aziatische invloeden en veel groente. Mooie presentatie. Verrassende smaken. Erg goed. Vriendelijk personeel. Goed wijnadvies. Heerlijk terras maar ik mis wel een kussentje, stoel vrij hard voor een hele avond.
Julius
Google review · 2 maanden geledenEerst even wennen om aan de bar te zitten aangezien je met je neus recht boven de kunstwerkjes van het personeel zit. Maar dit zijn ze gewend, leuke gesprekken mee gevoerd. Ivm mijn allergie is er een speciaal menu voor mij samengesteld, iets dat niet zo snel bij andere restaurants gebeurt omdat het dan makkelijker is dan producten maar weg te laten ipv een alternatief ervoor te bedenken. Personeel attent, kaarsje op het toetje van mijn vriendin werd gewaardeerd. Omdat ik de houtloods heb laten weten dat ik er over twee weken weer kom eten hebben ze een speciale notitie in het systeem gezet zodat ze niet exact hetzelfde (seizoens)menu gaan serveren. Al met al wederom een top ervaring!
Fresia Zoutendijk
Google review · 6 maanden geledenSuper ervaring, zeker proberen als je van nieuwe dingen houd, is niet goedkoop maar het geld zeker waard. Goede gastheer en aparte wijnen. Voor glutenvrij deden ze hun best , werd zeer gewaardeerd. Ook een mooie locatie, aan de bar eten was ook erg leuk om mee te kijken.
Sophie Frijters
Google review · 1 jaar geledenCreatief vegetarisch & plantaardig koken is bij de Houtloods door de chefkok tot een ware kunst verheven. Het plantaardige menu is echt fantastisch lekker, met als culinair hoogtepunt dit seizoen de lion's mane steak. Sensationeel! Ook mijn vlees etende gezelschap was zwaar onder de indruk. Nogmaals complimenten! Laatste tip, ga lekker aan de keukenbar zitten, kan je van dichtbij zien hoe al dat heerlijks wordt bereid.
Joris Broers
Google review · 1 jaar geledenZuur. Dat is wat in me opkomt. We hadden zeven gangen all-in. Dus met wijn, aperitief en degustatie. Eigenlijk is dat te veel, drank dan in ieder geval. Een veganistische chef, vandaar erg veel groentes en vegetarische gerechten. Veel gefermenteerd en zuur. Te veel gefermenteerd en zuur naar mijn smaak. Zeker het gerecht met nashipeer en blauwe kaas is niet aan te raden. Verder vond ik de sauzen van de vleesgerechten wel erg lekker en was de bediening uitermate correct. De wijnen waren ook erg lekker en passend.

Restaurant De Houtloods
- Burgemeester Brokxlaan 1041, 5041 RP Tilburg, Nederland
- 013 850 9200