Reviews bij Restaurant STOKED
Beoordelingsverdeling
Kim heuvel
Google review · 1 maand geledenWij hebben het ' shared dining' menu gehad. Nog nooit eerder geweest en dit was een geweldige manier om kennis te maken met Smoked. Een gevarieerd menu met heerlijke gerechten! Alles is echt zo goed op smaak en het vlees perfect bereid. Wij komen zeker terug om meer van het menu te proberen
Dakdomein bv
Google review · 2 maanden geledenGeweldig restaurant, waar je in een prachtige ambiance kan genieten van heerlijk eten 🥩 De kok komt het stuk vlees wat je gekozen hebt aan tafel laten zien en verteld er leuke weetjes over!
Janneke G
Google review · 3 maanden geledenFantastisch lekker gegeten. Alles klopt; goede kaart, leuk personeel, zelfs bij het dames toilet is overal aan gedacht!! Het is niet goedkoop maar de kwaliteit van het eten is super goed. Dus wil je een avond genieten en houd je van vlees ga naar STOKED!
Loes van Herpen
Google review · 5 maanden geledenHeerlijk gegeten bij Stoked! Gekozen voor sharing dinner. Verschillende gerechtjes op tafel laten zetten door de chef. Vriendelijk personeel, kortom een goed verzorgde gezellige avond gehad 👌
Remco Luts
Google review · 7 maanden geledenMet mijn afscheid ben ik hier met 4 collega’s wezen eten. Een mooie zaak zo op het eerste gezicht, sfeervol ingericht en voldoende ruim opgezet om privacy te hebben. Bij binnenkomst werd ons een ronde tafel in een hoek gewezen waar wij plaats mochten nemen, minpuntje was wel dat nog de jassen werden aangenomen en ook werden wij niet naar de tafel begeleid. De tafel zelf was overigens prima. Na eerst een pilsje te hebben gedronken gingen we over tot het bestellen, als voorgerecht wat gegratineerde oesters, de Pata Negra, Brood en Carpaccio van Dry-Age ribeye. Als hoofdgerecht eenmaal de Côte de boeuf van 1 kilo, een T-bone steak, ook 1 kilo en een Tomahawk, ook deze was 1 kilo. Drie van zulke stukken lijkt heel wat maar met 5 mensen die graag vlees eten is dat echt geen probleem, dat bleek ook wel tijdens het eten. Als bijgerecht hadden we (Truffel)friet, salade en Mac and cheese, plus een fles Rode wijn. Wij hebben heerlijk gegeten waarbij vooral de Côte de boeuf er uit sprong, de T-bone was ook lekker maar zeker niet apart. De Tomahawk was slecht, het vlees was taai, zeker niet mals te noemen en het leek alsof het vol met pezen zat. De voor- en bijgerechten waren overigens heerlijk, daar viel niets op aan te merken. Als toetje hadden wij een kaasplank met een daarbij behorende 25 jaar oude Rode Port. Gezien het hier een 3 liter fles betrof die nog open gemaakt moest worden hadden wij geluk, Port verliest nadat de fles open is zijn geur en smaak. Misschien is het daarom beter om literflessen te kopen ook al kijkt zo’n grote fles natuurlijk wel leuk. Al met al hadden wij een geslaagde avond, lekker gegeten en gedronken maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Als je meer dan € 800,- af moet rekenen mag je iets verwachten en daar zit hem de kneep. Wij waren allemaal dezelfde mening toegedaan, lekker gegeten maar de prijs kwaliteit is niet in verhouding, zeker niet gezien de slechte Tomahawk maar zelfs dan nog.

Restaurant STOKED
- Kapelstraat 15, 5401 EC Uden, Nederland
- 0413 428 884