Reviews bij Restaurant Van Hal Voorst

3.6 · 757 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
1 (20%)
4⭐
1 (20%)
5⭐
2 (40%)
Filter:

Nico Schraag

Google review · 2 weken geleden

Haangerechten, vroeger de toppers van van Hal, kennen de liefde van de eigenaar niet (meer) top locatie met een goede oudgediende ober. Alles hier geeft aan dat de nieuwe eigenaar geïnteresseerd is in geld.. niet in gasten, die andere G. Draai het om en je verdient geld en geluk.. en maak een geïnteresseerd plaatje met je gasten, jammer! Had er meer van verwacht!

Frank Bockting

Google review · 4 weken geleden

Zelden zo slecht gegeten. Ik had al vaak in mijn omgeving gehoor, dat VH niet meer was wat het geweest is. Maar dat het zo slecht was, had ik niet durven dromen. Vroeger was het een begrip. Maar de nieuwe eigenaren, kunnen, willen niet zien wat er nodig is. Ik at spareribs, die kwamen rechtstreeks van de (goedkope) slager. Ze waren alleen maar opgewarmd in de magnetron. De zogenaamde verse tuinkruidensaus kwam uit een potje, net als de slasaus. De frites waren verpest door de paprikapoeder die er overheen was gestrooid. De gegratineerde aardappelen uit de oven werden geserveerd als een soort smurrie met een zwart laagje erover. Een bijzonder detail: Ik vroeg aan de ober hoe lang hij daar werkte. Hij antwoordde: "Je kunt beter vragen hoe lang nog?" Deze ober gun ik een fijne baan in een wat meer inspirerende omgeving. Hoe kun je een fijne zaak naar de knoppen helpen? Nou zo dus.

Frank Heinen

Google review · 2 maanden geleden

Van Hal, een restaurant die ik al ken vanaf dat ik een klein kind was. Een echt Achterhoeks restaurant. Niet te spannend, niet super luxe maar wel echt lekker Hollands eten. Ik was hier al in geen 15 jaar meer geweest omdat een restaurant voor mij meer/anders moet hebben dan we goede Hollandse kaart. We hebben hier heerlijk gegeten. Ik heb spareribs gehad. Echt goede spareribs, niet van die standaard restaurant spareribs. Maar echte malse, niet te zachte, goed gekruide ribbetjes. Echt mooi in balans, en dat zeg ik als een BBQ liefhebber. En iedere BBQ-er weet als je zelf goed spareribs kunt maken dat in restaurants ze altijd tegenvallen. Echter de knoflooksaus erbij snap ik echt niet, dit is ook echt de reden voor de 4 sterren. Dit lijkt voor de "wat-de-boer-niet-kent-eet-hij-niet" mensen. Met die vette saus was de complete smaak van de ribbetjes weg. Ik zou als kok boos zijn om dit bij de spareribs te moeten leveren. Dus dit is een tip voor het restaurant. De ribbetjes zijn zo goed, die hebben geen saus nodig of een lichte saus die het vlees versterkt. Locatie is prachtig, echter kijk je niet overal mooi weg omdat de hoeveelheid ramen beperkt is en de begroeiing veel rondom het restaurant. Ook is het binnen wat donker naar mijn smaak.

Silke thuis

Google review · 2 maanden geleden

Sinds lange tijd weer gegeten bij Van Hal. We vonden het heerlijk dat er veel ruimte was aan de ronde tafel. Ook met de lange personen in ons gezin. We werden snel geholpen en een drankje stond binnen 3 minuten op tafel. Ook mbt het menu hebben we allemaal duidelijk iets naar wens kunnen kiezen. Het eten kwam snel waarbij we vooral de courgette erg lekker vonden. Knapperig en smaakvol. Heerlijk. de gekozen menu's waren ruim en smakelijk. Van Hal is zeker iets om nog eens heen te gaan. Door de ruime maaltijd hebben we geen toetjes meer besteld maar zijn we geëindigd met een koffie. Wat prettig was is dat onze keuze, geen soep, geen toetje geen 'gedoe' opleverde. Hier werd ontspannen mee omgegaan. Verder ook leuk voor ons, dat we ook gewoon in het dialect werden geholpen. Dit maakt de sfeer voor ons extra prettig.

frank schaefer

Google review · 4 maanden geleden

Al jaren een heerlijke stek om te genieten en heerlijk te eten Dikke aanrader

Restaurant Van Hal Voorst

757 reviews