Reviews bij Restaurant Saputra

4.2 · 108 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
0 (0%)
5⭐
4 (80%)
Filter:

Michelle Gerlsma

Google review · 11 maanden geleden

Saputra een klein, knus sfeervol ingericht restaurantje. Fine dining noemen ze het, en fine dining it is! Je moet wel geduld hebben, veeellll geduld, zo’n 1,5 uur (de sous chef was op vakantie…), maar dan heb je ook wat! Elk gerecht ziet er schitterend opgediend uit, echt met liefde gemaakt. De smaken zijn ongekend, zo heb ik nog nooit Indonesisch gegeten! Echt bijzonder en ongelooflijk lekker! We hebben gegeten: Bebek Betutu (eendenborstfilet), Ikan Penyet (gebakken zeebaars), Rendang Padang (rundvlees), Kepiting (soft shell krab) en Urapan (groenten met kokos)

Kantjeboord Lifestyle

Google review · 1 jaar geleden

𝗦𝗸𝘆 𝗜𝘀 𝗟𝗲 𝗟𝗶𝗺𝗶𝘁 Doordat we niet gereserveerd hadden mochten we plaats nemen aan de hoogste tafel in het huiselijk ingerichte restaurant. Want plek voor 2. Het is er lekker warm en gemoedelijk. De authentieke 𝗥𝗲𝗻𝗱𝗮𝗻𝗴 𝗣𝗮𝗱𝗮𝗻𝗴, en de waarschuwing van de serveerster, zullen dit strakjes ook herbevestigen. De indo-runderstoof pedis komt geserveerd in een gefrituurde eetbare schelp met dito diep gefrituurde rijst noedels er omheen. De witte rijst en de bami goreng deed onze inmiddels verdoofde dubbele tong de nodige verkoelde rust doen toekomen. We ambieerden "𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲𝗱 𝗱𝗶𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴" de geserveerde goudgele Soto Ayam op de hoge komkaarswarmer in het midden van de tafel kwam daarom goed van pas. 𝗢𝗳𝗳𝘀𝗵𝗼𝗿𝗲𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸 met soep en man! Wat is deze kippennectar, die daar met hoge halen aan tafel wordt ingeschonken, toch rijkelijk gevuld en mooi van kleur. De combi spitskool, ei en taugé zullen er ons later vast en zeker aan doen herinneren😅😜♥️. Hoe de Surinamers hun erfgoed Pom streng bewaken zo doet ook de Indo achterban dat graag met (hun) sate. Mocht je vrindenkring dus bestaan uit deze broederschap smeltkroes? Dan zul je vaak het beste en het lekkerste voorgeschoteld krijgen. Trouwens... ik voel spontaan een vriendschappelijke sate-meester wedstrijd aankomen op een van onze volgende 𝗞𝘂𝗺𝗽𝘂𝗹𝗮𝗻'𝘀? Anyway, ook deze gleed mals van de sticks richting maula. En.... niet te vergeten, en minsten zo belangrijk! De pindasaus was van premium kwaliteit en goed op dronk. Zijn we er al? De geblancheerde groenten met kokos en eetbare bloemen festijn namen we mee naar huis. 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 𝗦𝗮𝗽𝘂𝘁𝗿𝗮 krijgt wat ons betreft de gouden mattenklopper als award. De wijk Palenstein brengt ons moois🙌.

Soraya Lago Gonzalez

Google review · 1 jaar geleden

Gister hier gegeten. Wat een nare ervaring. Ik was met 2 vriendinnen die geen rund en varkens eten. Wij wilden de rijsttafel maar wij vroegen of het mogelijk was met kip voor hun 2. Ik zei dat het voor mij rund prima was. Geen probleem zei de ober. Later werden de bakjes gebracht maar alles met kip, dus wij vroegen het aan hem en hij antwoordde: ik dacht, zij gaat mee met de rest en vervolgens ging ik ervandoor zonder verder excuses of vragen. 🤨. Dus hij beslist voor mij dat ik ook enkel kip wil?? Ik zei dat ik wel rund wilde. De medewerker mag een cursus klantvriendelijkheid volgen. Eten was verder erg weinig voor 3 personen, weinig smaak en ook erg zoutig. Kip was ook erg droog en de saté Ayam was niet vreten. Zie de foto’s, dat was het voor 3 personen. Het was de eerste keer voor mij maar zeker de laatste. Mooie ingerichte zaak maar geen aanrader!!! Ik wil op het antwoord van het restaurant reageren: 1. Het is uw aanname dat ik ook kip wilde. U had mij moeten vragen, en 2. idd u heeft het goed opgelet, wij lieten de bakjes half vol staan maar dat kwam omdat het eten/smaak echt niet lekker was zoals ik het al in de recensie schrijf. Kortom, prijs-kwaliteit verhouding niet waard.

Edwin Janse

Google review · 1 jaar geleden

Gisteren voortreffelijk gegeten. 5 gangen menu. Musa de chefkok heeft weer zijn uiterste best gedaan om heerlijke gerechten te bereiden. Mijn vrouw komt uit Indonesië en zij vond dat het authentiek en heerlijk is gemaakt De bediening was ook goed. Dus een echte aanrader en we komen hier zeker weer snel terug.

Ruud van Munster

Google review · 2 jaar geleden

Zondag 30 april zijn wij hier gaan eten. Wij kennen de de chef kok, Musa, al wat langer. We gingen er dan ook naar toe met hoge verwachtingen. Nou die zijn nog overtroffen. Met Restaurant Saputra en haar chef kok, heeft Indofoods een kwaliteitsrestaurant toegevoegd aan Zoetermeer. Bewust kleinschalig opgezet, smaakvol ingericht en heerlijk eten in een ontspannen atmosfeer. En verzorgd tot in de kleinste details. Uiteraard was ons voorgerecht de Dadar Isi, een met gekruid gehakt gevulde omelet, met een saus van sambal. Dat gerecht is al jaren onze favoriet bij de chef. Els had als hoofdgerecht Oedang Bakar. gegrilde black tiger garnalen met ketjapsaus. Ik heb er van meegeproefd. Dat is beslist een aanrader. Ik had wat traditioneler gekozen voor de rendang padang. Deze runderstoof smaakte voortreffelijk. Maar de garnalen lokken wel voor een volgend bezoek. Als groente hadden we Urapan, geblancheerde groenten met kokos. Ik kende dat nog niet en was blij verrast. Als toetje had Els Padan Crème Brulée, haar Parijse favoriet met een Indonesische twist. Ik had Dadar Gulung, een flensje met cocosvulling. Kortom, een echte aanwinst!

Restaurant Saputra

108 reviews
  • Rakkersveld 145, 2722 BN Zoetermeer, Nederland
  • 079 200 2085