Reviews bij The Rough Meat Company

4.0 · 499 reviews
Review schrijven

Beoordelingsverdeling

1⭐
1 (20%)
2⭐
0 (0%)
3⭐
0 (0%)
4⭐
1 (20%)
5⭐
3 (60%)
Filter:

Sanne S

Google review · 1 maand geleden

Bij binnenkomst afgelopen vrijdag bijna weggegaan door een enorm chagrijnige medewerkster. Er kon niet eens een 'eetsmakelijk' van af. Je bord werd op tafel gezet en weg was ze. 5 sterren voor de collegas, 0 sterren voor haar. Ga ergens anders werken als je er geen zin in hebt, maar verpest niet de avond van je gasten!!! Gelukkig de rest van de avond door 2 andere leuke, vriendelijke, blonde dames geholpen. Eten was lekker, hoofdgerecht niet erg bijzonder. Al met al prima. Leuke buitenplaats achter het restaurant.

wouter kamp

Google review · 2 maanden geleden

Super tent, bediening super scherp. Spreken je met de naam aan. Mooie wijnen, kregen een proef glaasje aangeboden. Leuke aankleding van de zaak. Maar vooral lekker eten. En ja deze combinatie krijg je niet voor de " social deal" prijs. Deze combinatie van kwaliteit, service en sfeer kost even iets meer maar is het waard

Anja Veldwijk

Google review · 3 maanden geleden

De meest teleurstellende "Uit eten" ervaring ooit. We waren met 4 personen. Ik vroeg expliciet aan de serveerster wat het malste stukje vlees was. Ze kwam met een aantal aanbevelingen o.a. de entrecote. Ik zei "Nee, daar zit altijd een vetrandje aan". Ze gaf aan dat ik dan het beste de Brisket kon bestellen want "die smelt op je tong". Ik weet niet wat Brisket is, maar heb haar aanbeveling gevolgd en besteld. Toen kwam het vlees: Het was Vet vet vet en ca. 1 cm vlees en weer vet vet vet. Echt van dat drillende witte vet. Ik gaf meteen aan dat ik dit niet ging opeten want ik had juist aangegeven om mals vlees en geen VET te willen. Toen kwam de kok uit de keuken "Ja mevrouw u heeft wel Brisket besteld en daar zit wel een vetrandje aan". Ik gaf aan dat ik juist had gevraagd om geen vet en niet wist wat een Brisket was. Toen kreeg ik nog na zo'n 10 minuten wachten een half portie spareribs die ik alleen kon opeten want mijn tafelgenoten waren al klaar met eten. Toen mijn man ging afrekenen bleek dat ze 50% van de Brisket eraf hebben gehaald. Als ze het netjes hadden opgelost hadden ze het voor 100% eraf gehaald want ik heb immers niet gehad wat ik besteld heb. Maar bij het controleren van de rekening bleek, dat ze i.p.v. 1 GLAS rosé wijn 1 FLES op de rekening hebben gezet. Toeval???? Wat ook opviel was, dat dezelfde serveerster bij het vragen aan mijn man vroeg, hoe hij zijn vlees gegaard wilde hebben. Hij zei "Niet doorbakken maar nog wel een beetje rosé". " Oh dus Medium rare" zei de serveerster. (Dat is dus precies de andere kant van "Medium wel done" of "Medium rare". Toen vermoedde ik al dat deze serveerster in dit vlees restaurant geen verstand had van hetgeen ze op tafel zette. Nooit weer voor ons.

Kayleigh Ziens

Google review · 6 maanden geleden

Heerlijk gegeten! Een aanrader voor de vleesliefhebber! Het eten wordt met liefde en passie gemaakt en dat proef je. Het is restaurant met vriendelijk personeel en een fijne sfeer. Komen zeker nog een keer terug.

Silke Van Meerbeek

Google review · 9 maanden geleden

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Gestart zijn we met een voorgerechtplank. Eigenlijk heb je al redelijk goed gegeten als je dit besteld. Ik at hierna ribbetjes smoked rub en mijn man at diamanthaas. Beide waren heel erg lekker! Wij keren terug als we nog eens in Zutphen zijn.

The Rough Meat Company

499 reviews