Reviews bij Bistro Pampus
Beoordelingsverdeling
Isabel Blanksma
Google review · 2 maanden geledenHeerlijk gegeten, niet te veel, en de prijs- kwaliteitverhouding van de voorgerechten zijn top! Bediening is fantastisch, hele aardige jonge mensen.
Roger
Google review · 2 maanden geledenIvm hun 35 jarige jubileum kun je uit 2, 3, of uit 5 gangen kiezen . Bovendien a la carte uit het menu kiezen. Prima eten en goede service.
Pascal Ophelders
Google review · 4 maanden geledenWe hebben gisteren hier een 6 gangen diner gegeten, het eten was gewoon goed. Goed op smaak, bediening was goed. Rust is de keuken terwijl de tent nokkievol zat. De bediening had een goed verhaal en was erg vriendelijk en vrolijk. Vooral de jonge man die nog bezig is met zijn opleiding heeft veel passie voor zijn vak. Een genot om naar het totaalplaatje te kijken en te proeven van de heerlijke gerechtjes en drankjes. Zeker voor herhaling vatbaar.
Janita shv
Google review · 10 maanden geledenHeerlijk gegeten en alle tijd tussen de gerechten door. Top!!! Compliment aan de kok voor het heerlijke diner en mooie opgemaakte borden. Vriendelijke bediening en goede uitleg. De muziekkeuze was niet echt achtergrond muziek, en zou wel wat zachter mogen, zaten in de hoek onder de box. Verder was het een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar.
Jefta Oldenbroek
Google review · 1 jaar geledenAfgelopen week besloten we naar Pampus te gaan. Geen van ons drieën was hier nog geweest, maar al talloze keren hebben we nieuwsgierig naar binnen gekeken. Na de kaart bekeken te hebben besloten we te reserveren. Naast de ontspannen en vriendelijke houding van het personeel viel me de placemat-kaart op. Eerlijk gezegd was ik daardoor onterecht bevooroordeeld; ik dacht altijd dat dit alleen maar bij cafetaria's het geval was en dit een voorbode zou zijn voor de kwaliteit van het eten. Dit kon echter niet verder van de waarheid zijn. Na de placemat goed onder de loep te hebben genomen besloten we voor het 4-gangen verrassingsmenu te gaan. En wat waren we blij verrast. De eerste gang bestond uit een heerlijke, rijke Iberico terrine met laagjes perzik, toefjes Iberico paté en verschillende fruit elementen. Een mooi gebalanceerd gerecht. De tweede gang was visstoofje met een kleine selectie aan hele smakelijke, verse en goed bereide vis in een vrij lichte bouillon. De derde gang bestond uit de meest malse ribeye. Perfect medium-rare gebakken met een heerlijk romige en hartige cantharellen jus met gebakken cantharellen en paddenstoelen. Onze favoriet! Hierbij werden als bijgerechten rabarbercompote, een komkommer/zuurkool salade en frieten geserveerd. Als vierde en laatste gang, maar zeker niet de minste kregen we een aardbeien dessert waar ik de naam niet meer van weet. Voornamelijk bestond dit uit verse aardbeien, merengue stukjes, cake, bavarois, ijs en een behoorlijk gezonde portie slagroom. In deze menu samenstelling misschien iets aan de zware kant als dessert, maar daar smaakte het niet minder om. Kortom: een erg smaakvol diner waarbij de nadruk ligt op de decadentie die je verwacht van een Frans restaurant, vriendelijk personeel en een gezellige setting. Je krijgt waar voor je geld en we zullen hier ongetwijfeld nog eens terug komen om de rest van de kaart te proberen.

Bistro Pampus
- Kamperstraat 40, 8011 LM Zwolle, Nederland
- 038 421 3097